Ik ben weer bijzonder tevreden. Cd's (en deze keer ook muziekcassette's) worden altijd heel zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Emile emailt ook altijd heel vriendelijk. In deze moderne tijd waarin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik kende VindCD eerst niet, maar kwam op de website terecht omdat ik een cd zocht die bij andere sites niet verkrijgbaar was (of veel te duur). Na bestelling liet de verkoper duidelijk weten in welke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nog een eerlijke, tevens vriendelijke verkoper, die bij problemen een luisterend oor heeft en uw probleem op een eerlijke manier oplost (of desnoods terugbetaald). Dat kan van weinig verkopers de da... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het is steeds prettig bestellen bij Vindcd. De prijzen zijn erg aantrekkelijk, vaak zeer goedkoop. De service is goed; de bestelling wordt steeds snel geleverd. Altijd zeer zorgvuldig verpakt. Ik heb... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Verkoop van tweedehands en nieuwe Cd's, Cd Singles en DVD's. Daarnaast ook enkele nieuwe Lp's. Bij ons kun je ook terecht voor speciale en zeldzame muziek titels. Bijna dagelijks meer muziek in de webwinkel. Gratis verzending bij aankopen vanaf € 50,-
Ceintuurbaan 68-II, 1403AD, Bussum, Niederlande
Ik kwam op de site van Vindcd.nl toen ik een cd zocht die ik nergens anders kon vinden. Of eigenlijk; deze cd werd veel te duur elders aangeboden. Toen heb ik hem besteld bij deze site. De cd was van een uitstekende kwaliteit, precies zoals de beschrijving en werd snel geleverd.

Antwort von Vindcd
Vorige week zes, wat oudere CD's besteld tegen een schappelijke prijs. Prima communicatie en snelle levering.

Antwort von Vindcd
Goede service , werd goed op de hoogte gebracht van de bestelling en zelfs persoonlijk gebeld dat er een singel niet beschikbaar was en een oplossing besproken. Bestelling ontzettend netjes ingepakt en CD's zien er heel netjes uit. Positief verrast.

Antwort von Vindcd
Ik werd op de hoogte gehouden via mail over verzendstatus. CD was netjes en goed verpakt.

Antwort von Vindcd
Snelle verzending, CD was in erg nette staat. Doosje helaas gesneuveld tijdens bezorgtraject, maar kan dat uiteraard niet bij VindCD neerleggen!

Antwort von Vindcd
Snel,mooie prijzen,betrouwbaar en duidelijk in alles!

Antwort von Vindcd
Snelle levering, goed verpakt zodat het in de brievenbus paste en er geen cd's kapot waren

Zeer snel en nieuw kwaliteit van deCD SUIPER GOED MARTIN

Antwort von Vindcd
pakket in perfecte staat aangekomen, waarvoor dank groeten alain ,,,

Antwort von Vindcd
Eenvoudig om de juiste albums te vinden, te betalen, redelijke verzendkosten, snelle verzending.

Antwort von Vindcd
Super leuk om een site te vinden met CD's uit mijn glorietijd, haha! Ik was een groot liefhebber van Sensation White, prachtige feesten waren dat, net als Mistery Land en Trans Energy. Je wordt echter ouder en als je vrouw en kinderen andere muziek leuker vinden, en bovendien de muziek via allerlei nieuwe media worden aangeboden die je eigenlijk nooit hebt opgepikt, is het fijn om voor een voordelige prijs mijn CD-collectie te kunnen aanvullen. Het is uitzoeken, aanklikken en 2 dagen later werd keurig een doosje met mijn 7 bestelde CD's thuisbezorgd. Prima geregeld allemaal door VindCD. Ik kom zeker nog eens terug op deze website.

Antwort von Vindcd
De producten zijn makkelijk te bestellen goedkoope prijzen snelle levering en keurignette service als er wat met het product aan de hand is vriendelijke mailcontact ik zou deze website zekers aanbevelen
Hartelijke groet jos

Antwort von Vindcd
Snelle levering cd doosje was wel kapot maar de cd en het hoesje waren perfect.
Ik zou hier wel weer zaken doen

Antwort von Vindcd
Zeer snelle levering( de volgende dag), vriendelijke service

Goed product en een snelle levering TOF, Rob van Dam

Antwort von Vindcd
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.