Kunne man give 0 stjerner var det tilfældet her. Det er uden sammenligning det værste casino jeg har prøvet, og jeg har efterhånden prøvet dem alle. Jeg vandt forleden 25000 kr, via indbetalingsbon... Mehr ansehen
Elendige odds 573 træk på samme slot maskine og ikke engang gik den i "free spins".. kørte 30krs spin...på intet tidspunkt var man over det indsatte beløb, indbetalte 3 gange og hver gang blive... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Stillet op mod giganten 365 bet har vinder casino hos mig gjort sig klar til det store 13 tal .. Hvor personalet tager tingene knap så tungt ved vinder casino er 365 vets personale lige så emsige so... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
elendig kunde service, dårlige åbningstider på support, og ens indbetaling skal man sidde og glo i en time før pengene kommer ind, og i skyder lorten videre på Nets... sjovt i er det eneste casino med... Mehr ansehen
Über VinderCasino
Vom Unternehmen geschrieben
Vi giver dig også god underholdning i Janni's Lounge, hvor du hver uge kan deltage i quizzer, konkurrencer og kan se video indhold med Janni.
Vi glæder os til at se dig på vindercasino.dk.
Kronprinsessegade 54, 4 sal, 1306, København , Dänemark
- +45 69 16 91 90 (alle dage 12:00 – 20:00)
- kundeservice@vindercasino.dk
- vindercasino.dk
Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Søndags skrab
Totalt til grin, vandt i deres søndags skrab, modtog ikke min mail, og kundeservice vil ikke hjælpe.
De skriver der kan gå lidt tid før mailen kommer, men har ventet i en del til nu

Antwort von VinderCasino
Meningen var at jeg ville slette min…
Meningen var at jeg ville slette min konto permanent. Jeg er ikke tilfreds med at det bliver kaldt en selvudelukkelse, for nu er jeg ikke længere tilgængelig på jeres side. Men jeg ville da godt have fortalt, hvorfor jeg ikke ønsker at bruge jeres casino.
Janni's Lounges er et stort bluff, og den er kun til for at få brugere ind på jeres side. Nu har jeg ikke tal på hvor mange gange i træk, men nok langt over en måned har jeg registreret, de samme taber lod. find fem fejl, grib logo, osv. alle gange det var "flasken peger på" var det Spin "prøv igen" spin "prøv igen" spin "øv"
En anden bruger har ligeledes skrevet en anmeldelse om samme oplevelse, hvor i skriver som et tilbagesvar,
Jeg citere:
"Vores gratis lounge har naturligvis kun et begrænset antal præmier om dagen - og der er rigtig mange, som spiller med. Derfor skal man være relativt heldig for at vinde de gratis præmier fra loungen, og man kan ikke forvente at vinde så ofte."
Jeg er natteravn. Så klokken har passeret 12, og det er næste døgn, så er jeres "lounges" klar med nye forsøg. Jeg ville ønske jeg havde tallet på hvor mange uger, måneder hvor det var nitte hver eneste dag.
Jeg forventer ikke noget, og jeg føler mig ikke, som en forkælet møgunge, der ikke får sin vilje. Jeg synes jeg har lagt mange penge hos jer. og var "stamkunde" fordi jeg elsker at spille.
Den sidste periode inden min exit, fra jeres casino orkede jeg ikke at lave indbetalinger, jeg ønskede faktisk lidt "forkælelse" generelt er det nye kunder, der får en god solid opstart, (Det gælder alle online casino) men når det er overstået, er man allerede gammel og glemt.
Mange andre casinoer, kaster om sig, med et "lykkehjul" der virker. Som giver lyst til at besøge siden igen og igen.
Men jeres "Janni Lounges" det er Clickbait, begrænset præmier, skriver i til den anden casino kunde.
Beklager, men jeg er helt overbevist om, at der ikke er nogle gevinst lodder.
- Ligeledes er jeg overbevist om, det er ren spekulation og lokkemad, for selv hvis en kunde ikke vinder noget i "Janni's lounges" så er der en chance for at kunden bliver hængende og indbetaler.
- Jeg er overbevist om, at intentionen kun er big business, og at i ved, at casino kunderne, elsker de små gratis spins.
Der bliver ikke kælet for de kunder, som er kommet over velkomsten bonus, eller Free spins, hos VInder Casino.
Jeg er et rummeligt menneske, og har stort set ingen fordomme, men min tvivl og overbevisning, om at i måske ikke har rent mel i posen, blev 100 % bare efter at have læst, anmeldelserne her, og på andre sider.
Det virker bare ekstra påfaldende, når man ikke kan få lov, at slette sin profil/bruger på almindeligvis, fordi siden ikke lever op til forventningerne, men i stedet skal udelukke sig selv fra Vinder Casino, så kan det godt give et billede af, at i ikke ønske kritik, eller feedback. Men at det sætter jer i bedre lys, ved at folk udelukker siv selv.
Så fordi jeg forlader jeres Casino side, Tillader i jer retten til at forud indtag, at grunden må ligge i et spilleproblem. Det smart at lade kunden og kritikken gå tabt.
//Bjørn
Desværre en meget kedelig oplevelse

Ringe lounge
Ringe lounge, man taber rundt regner hver gang.
Spillene har meget lav rtp% i forhold til mange andre casinoer
94,25% på book of dead, det er en del lavere end gennemsnittet og spillet står som normalt til at have 96-98
I min optik er der ikke noget at foretrække hos denne side overhovedet
Besvarelse: I tjener et par procenter mere på hvert spil end fx. Mr green så at I synes det er normalt er vel forståeligt, men normal rtp, det er det samme som at sige at det er normalt at bananer koster 10 kroner hos jer, men 5 kr i øvrige butikker.
I ligger i den meget lave ende af rtp så i kan tube mere ud af folk, det er vel meget simpelt
mr green, har lige nedsat alle deres play,n go rtp'er fra 96,64 det kan du også læse flere steder
også leovegas er deroppe

Antwort von VinderCasino
Det værste loooort. Advarsel: ikke spil hos vindercasino hvis du vil tabe.
Noget af det værste loort jeg længe har prøvet, jeres RNG er fuldstændig latterlig at hører på... plus jeres kampagner hvor man kan spise og prøve at vinde eller dreje et hjul for at vinde spins.. har været medlem i snart over et halvt år og endnu ikke vundet en skidd hos jeres free spins...
Kun lavet for at lokke spiller til.
Kan ærligtalt ikke bruges til en skidd
Vil advare alle om at spille hos Vindercasino #minbarerøv
Mvh en rigtig sur kunde..
Må i har den dårligste dag hos jer i vinder casino.

Konto blokeret uden begrundelse
Når jeg forsøger at logge ind står der "konto blokeret, kontakt kundeservice". Det er skræmmende at VinderCasino bare kan blokere spillere uden begrundelse - jeg har ALDRIG brudt deres regler eller begået snyd???

Mega stabil og god side
Mega stabil og god side. Styr på sine ting og bredt udvalg samt meget brugervenligt

Antwort von VinderCasino
Har kun haft trælse oplevelser med den…
Har kun haft trælse oplevelser med den her side. Den er langsom, der er et loft på gevinster mht kampagner og enormt svær at navigere. Virkelig en amatør side.

Nu vinder Jannie Ree s casino igen
Hvor personalet tager tingene knap så tungt ved vinder casino er 365 vets personale lige så emsige som var de ansat ved Telia og reagere også noget som en svensker der ik fik lov til komme med til København .
Vinder casino slår de fleste ikke bare i god personlig kinde chat men også i tålmodighed og med stil hvor vi stadig kan høre det mennesker vo taler med .tillykke til vinder casino

Antwort von VinderCasino
Lige en advarsel til alle andre der…
Lige en advarsel til alle andre der kunne finde på og prøve dette casino, LAD VÆR. både min mand og jeg har prøvet en del år, men det er umuligt at vinde noget særligt, der er KUN en vinder og det er vindercasino. Deres maskiner giver INTET, bare man så kunne få lidt gecinst så man kunne spille mere ind 1 munut pr. 100 kr, men det kan man ikke, når jeg sætter 200 kr ind og spiller på f.eks xxxsrarburst og spiller for 5 kr så tager det ca. 2 minutter, og det er ikke en gang det sker , nej det er 98% af gangene, og i alle de år vi har spillet har ikke en af os prøvet en større gevinst. Og deres Jule skrab er helt hen i vejret. Så hold jer langt væk

SCAM HOLD JER VÆK
Jeg var så heldig at skulle spille for 10,- på Christmas morning for at få 10 gratis spins
Jeg vinder 924,50,- i alt men får kun 50,- af dem
De er ikke til at få fat i, trods man ringer indenfor deres “åbningstider”
Hvis dette ikke bliver bragt i orden må jeg melde det til Forbrugerombudsmanden
Der stod intet om at man ikke fik alle pengene, har tjekket alt og læst alt med småt, vil have mine resterende 874,50,- ind på kontoen
Det er iøvrigt ikke første gang der er fejl ved vinder casino, det sker jævnligt

Antwort von VinderCasino
Vandt 2095 kr op 5 free spins fik kun…
Vandt 2095 kr op 5 free spins fik kun 50 kr af dem fordi der stod med microskrift at der var en loft på 50 kr på de spins kæft det er bondefangeri 😰🥵🥵🥵🥵🥵

Gradvist ubrugeligt
Ift andre casinoer, er vindercasinos daglige gratis præmier aldrig vundet. De burde ændre navnet til tabercasino.
Hvem er nærige om at uddele 20kr, ro på imperialistiske imbeciler
Deres menu er langsom, 5sek forsinket respons
Jeg har set værre casinoer, men godt nok også bedre.
Redigering: tak for respons, jeg har haft bedre oplevelser efter min anmeldelse

Spil ikke her !!!
Virkelig dårlig spilleside. Deres kampagner med spil for 10 kr. og få 10 i gratis spins virker aldrig. selv om kampagnen køre til den 21/11 er den nu bare væk fra deres side. KAN IKKE ANBEFALES

Udbetaling lang ventetid
Fin hjemmeside, dog tar det alt for lang tid med udbetaling. De skriver 2-4 hverdag og der er nå gået over 4 dage og har stadig ikke modtaget noget, det kan ikke passe det skal tage så lang tid

Antwort von VinderCasino
Ved ikke lige hvad der sker
Jeg havde så meget positivt, at sige nogle måneder tilbage. Men ved ikke lige, hvad der sker, efter at have vundet stor gevinst, så har jeg snart spillet i en måned brugt snart over 100.000. kr Men det er tab på tab. Free spins og schattere kan jeg da skyde en lang pil efter. Jeg skal da være heldig, hvis jeg lige vinder 2.000 til 3000 kr, og jeg kører med sats fra 50 - 80- 250 - 470 - 500. kr. Der sker intet! jo så spinder jeg med 50. kr vinder 180. kr og så spinder jeg 5-6 gange med 50 kr pr spin, og så sker der bare intet. Jeg ved man siger det er tilfældigt. Men HVORFOR, og hvorfor, ser jeg det hele tiden, om det er SPILNU. PIP, Danskespil og nu Vindercasino, nøjagtig samme mønster. Jeg kritiserer ikke Vindercasino. men jeg har spillet i flere dage nu, der bliver sat 3-5000. kr ind hverdag. Ved sku ike om jeg bare er blevet forbandet eller hvad.
Jeg vil da mene, at man bude kune vinde bare lidt. ikke 20.000 eller noget , men måske 5.000. kr og sådan noget. Men virkeligt umuligt, at får bonus spil, free spins, scattere på mine yndlingsspil, trods har smidt en del penge ind. Når jeg en sjældent gang lige er heldig, så det jeg vinder er altså lidt til grin.
Og det kan jo ikke være rigtigt, at man skal holde pause for, at maskinerne fungerer igen, altså punger jo penge ind hverdag.
Nej jeg er ikke dårlig taber, men der er bare ikke mening med galskaben. Virker bare som om, at de 400.000 kr som jeg vandt, de skal tilbage igen på en måde. Det bare min tanke, det behøver ikke være rigtigt.
Nå nu er alt jo heller ikke dårligt, det er trods alt en sjov og underholdende casino. For først og fremmest er det jo underholding. Men sjovt at vinde selvfølgelig. Kan trods alt stadigvæk anbefale det, og har da også fået en del til at oprette og spille hos vindercasino. Så stadigvæk 5 stjerner.

Antwort von VinderCasino
Jeg er super tilfreds og kan kun anbefale det til andre hvis man vil prøve dette form for spil 👍👍👍👍
Jeg synes at vi kan sige noget er meget troværdig har aldrig haft problemer med at skulle have udbetalt end gevinst stort analyse kan kun sige at jeg kun har været fuldt ud tilfreds med at være kunde hos vindercasino 👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Antwort von VinderCasino
Har kun haft gode oplevelser på…
Har kun haft gode oplevelser på VinderCasino. Deres RTP mener jeg er den bedste af alle Danske Casinoer

Antwort von VinderCasino
Jeg synes i har en fantastisk…
Jeg synes i har en fantastisk kundeservice det har jeg oplevet nogle gange før men i dag blev jeg da bekræftet i hvorfor det er på andre spil site jeg ligger mine penge fik fem freeespins kommer næsten direkte i bonus spillet og vinder 25 øre der er jo direkte til grin og får yderligere 10 freespins i et andet spil og 1.60 kr 🥱🥱💪 og så synes jeg i skal se på jeres såkaldt vind og få spil for 25 og få 25 til noget andet men der er altid 10 x gennemspils krav desværre virker i til at være faldet en del af på den og kender desværre flere der synes det samme og har spurgt om d har skrevet det herinde eller til jer selv forsøgte på jeres side hvilket ik var muligt derfor ender den her for ret skal være ret hvis i ik får det afvide er det nok ret svært at evt gøre noget eller ihvertfald tage det til sig kan jeg forestille mig 🌞🙏

Antwort von VinderCasino
Kan ikke få lov af udbetale
Kan ikke få lov af udbetale, hver gang man prøver siger den bare fejl.

Antwort von VinderCasino
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.