Ik heb al een paar keer besteld. Zeer goede prijzen. Bijna de enige die de rosé Horghelus leveren; 1 groot nadeel, geschatte levertijd gemiddeld 2/3 weken.
Ik heb verschillende wijnen besteld en omdat de levering iets langer duurde dan verwacht, heb ik een mail gestuurd. Deze werd adequaat en correct beantwoord. Ik ben zeer tevreden over de communicati... Mehr ansehen
NOOIT IETS HIER BESTELLEN Je product kun je naar fluiten, geld teruggave NO WAY, aangifte van diefstal bij Politie gedaan. Dieven zijn het , oplichters
Eindelijk konden we onze favoriete Triplico wijn uit Puglia weer vinden en bestellen 😊 Daarnaast nog een paar andere wijnen besteld om te proberen. Ook fijn dat je dan niet meteen 6 stuks hoeft te b... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Goed geregeld
snel geleverd voor pakket uit Frankrijk en op de hoogte gehouden van de bezorgingsstaat
Top prijzen alleen zeer trage levering
Ik heb al een paar keer besteld.
Very good sevices
Very good service when i had a question. Good to find nice wine.
Ik heb drie dozen wijn besteld en…
Ik heb drie dozen wijn besteld en betaald en er maar twee ontvangen .
Klacht verstuurd maar nog geen reactie .
Marijke van Dam
NOOIT IETS HIER BESTELLEN
NOOIT IETS HIER BESTELLEN
Prima levering na 4-5 werkdagen
Prima levering na 4-5 werkdagen. Trave en trace deed het niet maar erg blij met pakket via UPS
Verzending duurde veel langer dan…
Verzending duurde veel langer dan vooraf aangegeven daardoor cadeau te laat ontvangen. Stond 2-3 werkdagen werken er 6-7
ik had 18 flessen wijn besteld 25 mei…
ik had 18 flessen wijn besteld 25 mei en zou rond 4 juni 4 dagen weg gaan. Het leek me dat de wijn dan al bezorgd zou zijn. Niets is minder waar. Online kon ik 1 doos naar andere plek laten bezorgen. De andere twee dozen zouden naar dpd pakket automaat gaan. 1 is terug gestuurd naar Frankrijk, terwijl die niet eens is aangeboden! de andere is bij lokale ondernemer aangekomen en opgehaald en weer een andere is nog steeds onderweg. Het duurt dus meer dan 2 weken en alles gaat mis. DPD is echt een waardeloze bezorger wat dit betreft. Niet communiceren, niet nadenken en slecht voor milieu!
Ik heb verschillende wijnen besteld en…
Ik ben zeer tevreden over de communicatie met dit bedrijf; het was mijn eerste ervaring en zeker niet de laatste.
Hendriek Post
Weer een bestelling bij Vinify
Wederom een bestelling gedaan bij Vinify, goede wijn voor goede prijzen. Versturen vanuit het buitenland gaat snel en met goede Track&Trace. DPD is inmiddels mijn favoriete pakketbezorger.
Kan hem aanbevelen.
Geen idee dat bedrijf vanuit Frankrijk…
Geen idee dat bedrijf vanuit Frankrijk werkt, je wacht een week op je wijn en dan krijg je berichten van bezorging alleen in het frans. Ik stuur mails, omdat we week niet thuis waren, krijg geen antwoord. Dan komt een bericht van dpd bezorging dat ze bezorgen op datum dat ik er niet ben. Je kan bezorging wijzigen, dus dat doe ik, maar toch komen ze 3 dagen te vroeg. Totaal dus geen service...
Mooi assortiment
Mooi assortiment, goed verpakt geleverd en goede prijzen
Bestelling na een week ontvangen
Bestelling na een week ontvangen. Wist niet dat de wijn uit Annecy moet komen, beetje omslachtig. Ook ben ik wat huiverig voor DPD, daar heb ik al diverse keren mee meegemaakt dat ze doodleuk zeggen we ‘hebben je gemist’ terwijl ik braaf zat te wachten. Maar dat ging deze keer dus goed. De wijn was uiterst zorgvuldig verpakt, maar dat hield in een enorme doos met heel veel dikke kartonnen tussenschotten voor 6 flessen. Ik had 18 flessen besteld zodat we een enorme berg karton weg te gooien hadden. Dat vind ik milieutechnisch gezien wat bezwaarlijk. Ik bestel altijd mijn wijn via internet en die zit dan gewoon in de originele doosjes van 6 flessen van het wijnhuis. Al met al denk ik dat ik de volgende bestelling wat dichter bij huis ga zoeken. Oh, maar niet onbelangrijk, de wijn is heerlijk!
Snelle levering en een heerlijke rosé
Snelle levering en een heerlijke rosé
Ga hier zeker vaker bestellen.
Een beetje vreemd om al een review te…
Een beetje vreemd om al een review te verwachten terwijl de helft van de bestelling nog niet geleverd is. Waarover ook totaal niet wordt gecommuniceerd. Geen link vanuit de website om te kijken wanneer er geleverd gaat worden, geen track&trace en via DPD blijft er staan; levering de volgende werkdag. Dat blijft al een halve week de volgende werkdag. De wijn die wel is geleverd is heerlijk, maar dat wisten we al vanuit Frankrijk. Ik weet niet of ik de volgende keer hier weer bestel, of dat ik het via een andere website probeer. Jammer.
Inmiddels via de link van DPD de melding ontvangen dat mijn bestelling retour afzender is gestuurd, zonder enig bericht van DPD, Chronopost of Vinity. De link om mijn bestelling te volgen die ik heb ontvangen van de klantenservice (Chronopost link) werkt niet. Hier bestel ik dus nooit meer......
Het plaatje klopt helemaal!
Heel mooie en interessante aanbiedingen. Keuze uit kwaliteitsvolle wijnen. Verpakking veilig en stevig. Ruim assortiment van halve flesjes. Meer moet dat toch niet zijn?
Tot nu toe nog niets ontvangen
Tot nu toe nog niets ontvangen. Vreemd om een beoordeling te vragen.
Top!!
Helemaal goed, goede prijs en zeer snelle levering
Goed verpakt en snelle levering
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.