Intet bøvl ved reklamation, de handlede hurtigt og effektivt, og jeg fik byttet den først tilsendt køleskab, som var defekt, for et nyt på deres regning, meget hurtigt. Det kunne være godt med dansk... Mehr ansehen

Efter indflytning i ny bolig, fik jeg mulighed for at udleve en länge ventet dröm med et dedikeret vinrum. Jeg havde en masse spörgsmål - og fik en virkelig god support fra vinköleskabet.dk omkring hv... Mehr ansehen
Selve købsoplevelsen og kommunikationen var rigtig fin, selv med lidt forlænget leveringstid. Produktet står dog slet ikke mål med prisen, det er lidt ærgerligt, også sammenlignet med andre mQuvee... Mehr ansehen
Über Vinkøleskabet.dk
Vom Unternehmen geschrieben
Vinkøleskabs eksperter
På Vinkøleskabet.dk finder du alt, du har brug for, til opbevaring af dine vine. Vi har Skandinaviens største lager af vinkøleskabe.
Hvordan vil du opbevare dine vine?
Vi har et bredt sortiment af vinkøleskabe, vinopbevaringsskabe og multifunktionsopbevaringsskabe i forskellige størrelser.
🍷 Fritstående vinkøleskabe
🍷 Vinkøleskabe til indbygning
🍷 Integrérbare vinkøleskabe
🍷 Ølkøleskabe
Fri fragt, prisgaranti og hurtig levering!
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Det hele startet med levering…
Det hele startet med levering usympatisk chauffør,af vinrammervar knækket,så de måtte fixet så nu er detoppeat kære.
God service og levering
Vi er meget tilfreds med vinskabet
Vi er meget tilfreds med vinskabet, det eneste så er tallene i displayet meget stærke de blender næsten
Fint vinkøleskab
Fint vinkøleskab. Ok leveringstid. Larmer dog mere end forventet. Står heldigvis ikke i er rum vi er i. Ellers havde det larmet for meget til at holde ud.
Super god service
Super god service i bestillingen og 2 meget høflige fragtmand stod for leveringen
Hurtig levering. Det er ikke taget i brug, da det er en julegave, men det ser fint ud. Godt beskyttet køleskab, under forsendelse. Mange tak
God oplevelse.👍😁
Købte vinkøleskab over jeres hjemmeside,det var en god oplevelse og nemt. Tak for det.
Kan anbefales
Bestilte et vinkøleskab, brugervenlig hjemmeside, god pris og levering 3-5 dage. God service fra kurér.
Alt super godt
Alt gik ok så jeg er tilfreds
Super duoer
Super duper vores nye køleskab til drikkevarer kører perfekt håber vi får glade af det i lang tid
Nem og overskuelig hjemmeside og orden gik fint igennem
Super service og pris
Jeg skrev at jeg var interesseret i et køleskab, og fik lynhurtigt svar tilbage med et godt tilbud.
Køleskabet blev leveret længe før lovet, og det kører uden problemer.
Lugter af plastik
Lugter af plastik - det varer lang tid før jeg kommer til at bruge det. Det lugter meget mere end et nyt køleskab som også kan lugte lidt når det er nyt.

Antwort von Vinkøleskabet.dk
Perfekt levering af ny køleskab ved defekt
Køleskab begyndte at larme efter ca 1 år - vi fik tilsendt ny køleskab uden bøvl og skulle bare returnere det defekte. God service!
Jeg henvendte mig med spørgsmål og…
Jeg henvendte mig med spørgsmål og ønsker. Alt blev imødekommet og med et smil. Fantastisk service og løsningsorienteret. Varme anbefalinger herfra.
Super god oplevelse lige fra bestilling til levering
Købte et vinkøleskab som endda var sat ned med 15%. Alt forløb perfekt lige fra bestilling til levering. Vinkøleskabet var hurtige til at ændre datoen for leverlevering da jeg ikke havde mulighed for at være hjemme. Det var også muligt at vælge levering formiddag eller eftermiddag. Chaufføren ringede som aftalt 30 min før. Havde ikke bestil med opbæring, men chaufføren tilbød at sætte pakken i elevatoren så kunne jeg nemt selv klare resten til 4. sal. Kan kun give vinkøleskabet mine bedste anbefalinger.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.