Jag är mycket nöjd med hur min reklamation hanterades. En av de två vinkylarna slutade fungera, och eftersom leveranstiden på reservdelarna var för lång valde företaget att skicka en helt ny vinkyl ut... Mehr ansehen

Das sagen Bewerter
Bra service och info vid köptillfället. Däremot strul vid leverans som påverkade oss en del. Inget som Vinkylen ville kännas vid. Trots att jag betalt för frakten, vilket i sig är lite speciellt för... Mehr ansehen
Nöjd med produkten. Dock svårt att hitta till visningslokalen i Ängelholm, dåligt skyltat kring byggnaden och över entré. Väl inne dröjde det innan vi fick hjälp, personalen satt och tittade p... Mehr ansehen
Kylen är toppen och bra service ! Det som är minus är den som transporterade den till mig så otrevlig när jag bad honom lasta av på infarten och inte som han tänkte på bilvägen. Inget som ska belasta... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Über Vinkylen.se
Vom Unternehmen geschrieben
Experter på vinkylar och vinlagring
På Vinkylen.se hittar du allt du behöver för den perfekta lagringen av din vinsamling. Vi har Skandinaviens största lager av vinkylar och vinlagringsskåp.
Hur vill du förvara dina viner?
Vi har ett brett sortiment av vinkylar och vinlagringsskåp i olika storlekar och garanterar att vi erbjuder rätt vinkyl för dina behov!
🍷 Fristående vinkylar
🍷 Inbyggbara vinkylar
🍷 Integrerbara vinkylar
🍷 Vinlagringsskåp
🍷 Ölkylar
Fri frakt, prisgaranti och snabb leverans!
Kontaktinformationen
Havsbadsvägen 1, 262 63, Ängelholm, Schweden
- 010-10 19 280
- info@vinkylen.se
- vinkylen.se
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Hypersnabb leverans
Köpte ett droppskydd till en vinkyl. En enkel produkt. Min bedömning gäller leveranstiden. Den var hypersnabb.
Göran Arleij
Smidig leverans och hög kvalitet på…
Smidig leverans och hög kvalitet på levererad kyl.
Suverän service
Köpte nya dörrar som matchar mitt nya kök. Blev helt fantastiskt bra.
Snabb leverans, bubbelkylen fungerar perfekt!
trevligt och kunnigt bemötande per telefon vid beställning
Bra leverantör, bra produkt
Bra produkt. Bra information om köp- och leveransprocessen
Produkten kom snabbt
Produkten kom snabbt. Måtten stämde vilket var mycket viktigt för mig. Det var lite trubbel med dörren men jag fick hjälp och stöd och kunde fixa själv. Nu ser allt toppen ut och jag är mycket nöjd.
Bra vinkyl som känns rejäl.
Väldigt tyst, smyger igång.
Bra med zoner för rött o vitt,
Trevlig design. Tar inte så mycket plats
Snabb & smidig leverans
Snabb & smidig leverans . Lagom storlek, rymmer lagom med flaskor och tar liten plats
Högt ljud
Hej , tycker det var bra i det stora hela men den är alldeles för hög ljud när den startar vilket jag tycker är ett problem 🤨 mvh Lasse

Antwort von Vinkylen.se
En alldeles suverän service.
En alldeles suverän service på väldigt hög nivå, bra kontakt inför leverans och en väldigt bra produkt som jag tipsades om redan under senhösten och som tillverkades och levererades i slutet av januari, helt enligt plan.
Snabb leverans..
Vet ingenting om kvaliteten, men har läst och jämfört, hoppas den är bra.
Mycket bra bemötande då vi hade problem…
Mycket bra bemötande då vi hade problem med vår nya kyl. Även mycket bra hjälp samt lösning av problemet.
Kylen vi har nu är vi väldigt nöjda med.
Skulle handla där igen om jag ska ha ny vinkyl framöver. Som helhet är vi väldigt nöjda.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Supernöjd & enkel affär
Ringde och ställde frågor klickade sedan igenom köpet på hemsidan med Klarna som betalningsalternativ och när vinkylen levererades godkände jag betalningen, hur smidigt som helst!
Bra och kunnig service med väldigt…
Bra och kunnig service med väldigt konkurrenskraftiga priser
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.