Fijn dat dit geweldige product via jullie te verkrijgen is in NL. Ik kocht dit product altijd zelf in de US for a lot less. Maar ik begrijp eigen verdiensten, transportkosten, risk, import tax. Du... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik had gerekend op een lange levertijd, maar binnen 3 werkdagen had ik Visiondrops al binnen. Goed verzegeld en met een lange houdbaarheidsdatum. Dus geen oude voorraad. Na een minuut zie je de rode... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestelling Lumify werd correct en snel afgehandeld. Is een moeilijk te verkrijgen product. Vaak niet leverbaar of door andere aanbieders ogenschijnlijk voorradig, maar niet het correcte merk. Gaat bij... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Verkoop van authentieke Verzorgingsproducten uit Amerika.
Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Fijn dat dit geweldige product via jullie te verkrijgen is in NL.
Dus ik ben happy. Nu zag ik de flesjes ook nog de helft zijn van het oorspronkelijke formaat US.
En hier krijg ik dan weer een nare bijsmaak van.

Antwort von Visiondrops
Snelle levering , en de druppels werken geweldig ! Binnen een paar minuten van rode ogen naar helder wit. Echt een aanrader.

Antwort von Visiondrops
Moet heel eerlijk toegeven dat 1 ster nog ruim teveel is. Mijn oogdruppels zijn nooit aangekomen, deze site is oplichting! De andere positieve reviews zijn allemaal gekocht om te compenseren met de lage reviews, trap hier niet in mensen! De desbetreffende oogdruppels (lumify) had ik al ruim 2 weken geleden moeten ontvangen. Ik kreeg geen track en trace, tot ik plots de volgende dag na mijn bestelling een mail krijg met dat mijn pakket afgeleverd is.. Hoe kan mijn pakket binnen nog geen eens 12u al afgeleverd zijn? Hier klopt al niks van, en nee inderdaad geen pakket, nergens niet. Ik heb eerst telefonisch contact geprobeerd waarop niemand op neemt (tot de dag van vandaag nog steeds niet). Daarna heb ik het meerdere malen via de mail geprobeerd op een hele open manier als in ik beschuldigde nog niks of niemand, gezien ik eigenlijk hoopte dat het pakket nog binnen zou komen. Nou 3x raden geen reactie, en ik kan je vertellen dat ik echt 5 a 6 e-mails gestuurd heb over een periode van 2 weken. Hierna ben ik naar de site gegaan, en belandde bij een soort formulier waarbij beloofd werd dat ze zsm contact zouden opnemen. Heb dat formulier inmiddels al 4x ingevuld, en nog steeds geen reactie. Kortom, ik denk dat ik kan fluiten naar me oogdruppels en geld! Haal hier niks, dit zijn zware oplichters! Maak niet dezelfde fout als mij. Ik schrijf overigens nooit reviews, maar ik wil andere echt behoeden hiervoor. 50 euro voor oogdruppels is niet niks, ik ben ontzettend teleurgesteld! (berichtverzoeken op instagram staan uit, dus dat heb ik ookal geprobeerd)

Antwort von Visiondrops
Fijn en betrouwbare webshop. Gemakkelijk en snel bestellen en volgende dag op de deurmat. Dit is mijn ervaring met al mijn bestellingen. Dank

Antwort von Visiondrops
Ik had een beschadigde bestelling ontvangen en dit meteen gemeld. Ik kreeg direct excuses en een nieuw, onbeschadigd product aangeboden. Het personeel is ontzettend vriendelijk en dacht goed mee over een oplossing. Ze waren zeer gul in hun gebaar.
Ik bestel hier dan ook graag weer!
Dank,
Kiki Akhaloufi

Antwort von Visiondrops
De klantvriendelijkheid heb ik als zeer prettig ervaren. Alleen de druppels waren geen succes.
Dat ligt dus niet aan Visiondrops maar aan het product.
Bij gebruik voelde t alsof er n vleug menthol op mn oogbol terecht kwam en mn ogen werden nog roder dan ze al waren. Dus ben blij met de manier waarop t afgehandeld is. Wel zonde van de verzendkosten beiderzijds.

Antwort von Visiondrops
Bestelling Lumify werd correct en snel afgehandeld. Is een moeilijk te verkrijgen product. Vaak niet leverbaar of door andere aanbieders ogenschijnlijk voorradig, maar niet het correcte merk. Gaat bij u altijd goed.

Antwort von Visiondrops
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.