Visunext.nl Bewertungen 144

TrustScore 2.5 von 5

2,6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verkeerde bestelling geplaatst (door niet geheel duidelijke info op website) bij deze webshop in Nederland. Fout blijkt vaker voor te komen (zo wordt gecommuniceerd). Kan vervolgens wel worden gereto... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wanneer je hier koopt hou dan rekening met een onbestaande klantenservice. Zelfs de wettelijke fabrieksgarantie worden niet gehanteerd. Beamer scherm van 6 maanden oud komt niet meer omhoog (problee... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had hier een Epson projector besteld. Levering ging erg snel (vanuit Duitsland). Helaas viel de projector zelf tegen qua beeldkwaliteit. Gelukkig waren ze erg behulpzaam in het retourproces, dus wa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onlangs (op een zaterdag) wat spullen besteld. Deze waren maandagochtend direct verstuurd, kreeg daar netjes een status update (via de mail) met bijbehorende UPS tracking code. Aangezien het 1 x... Mehr ansehen

1. Fotoladen
  2. Fernsehgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Visunext.nl behoort tot de grootste en belangrijkste aanbieders voor home-cinema en presentatie-techniek.

2,6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Zeer goed

Na een telefonisch onderhoud een voor mij goede beamer geslecteerd, viel me al op dat kennis van zaken erg goed is, heb het onder rembours besteld, en toch binnen 2 dagen de bestelling binnen, dit heb ik vaak zat anders meegemaakt, zeer tevreden!

11. November 2011

Top zaak!

Snelle levering, goede kennis van zaken. s'maandag betaling gedaan dinsdag de Beamer binnen die ik nergens goedkoper heb kunnen vinden.

16. September 2011

klasse!

Goed advies, telefonisch bereikbaar, gisteren besteld vandaag binnen.
Klasse! Echt een aanrader als je van plan bent om een beamer te kopen.

1. September 2011

Zoals het hoort!

Uitstekende telefonische voorlichting en kennis van de produkten. Een dag na de bestelling alles is huis. En het werkt allemaal uitstekend.

26. August 2011
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Na enig misverstand, toch nog netjes opgelost

Ik heb bij deze onderneming een beamer besteld. De levertijd zou 3-6 dagen zijn. Na een maand geduldig wachten was er nog steeds geen beamer geleverd. De leverancier was klaarblijkelijk tekort geschoten. Ik heb daarom maar om een terugstorting van de betaling gevraagd. Na toezegging daarvan heb ik weer een week gewacht. Na mijn beklag hierover te doen wordt er aangegeven dat de terugstorting een week geleden is gedaan. Ik heb echter nooit het geld gezien. Na enige discussie hierover bleek de betaling niet correct uitgevoerd. De kwestie is door de General Manager verder prima opgelost. Ondanks wat onfortuinlijkheden in de order is de service en ervaring toch positief.

22. März 2011

Beamerscherm

Een maadagavond besteld en woensdagmiddag in huis....perfect.
Alles in een prima verpakking en netjes thuisbezorgd.
Volgende keer als ik iets nodig heb...als eerste naar de Beamershop!!

19. Jänner 2011

In 1 woord perfect.

Goede voorlichting, snelle beantwoording van de e-mails, en na het bestellen ook supersnel geleverd. Bij de combinatie die ik besteld heb (beamer+ ophangbeugel en scherm) zaten bij de plafondbeugel niet de goede boutjes in de verpakking geleverd, MAAR deze hadden ze keurig in een apart zakje ZELF BIJGELEVERD.

Een gevalletje van een firma die dus weten wat ze verkopen.

Indien er dus nog iets gekocht word hier zal het zeker bij de beamershop24 zijn.

29. Dezember 2010
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer snelle klantenservice ! een aanrader !

Na wat problemen met de website, kon ik uiteindelijk gewoon mijn bestelling door e-mailen.

Ze hebben alles snel en keurig geregeld !
Ik had dezelfde avond de betaling gedaan en een paar dagen later was ik al films aan het kijken met mijn nieuwe beamer.

Geweldige winkel, waar ik zeker nog meer ga bestellen.

Vooral de klantenservice is geweldig, nog niet vaak meegemaakt dat een winkel zo snel op e-mails reageert !

12. November 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goed telefonisch advies gekregen en supersnelle levering

Erg fijn deze shop! Ik werd na een e-mail met wat informatie teruggebeld en erg goed geadviseerd over wat ik het beste kon aanschaffen. Al met al heeft mij dat veel tijd bespaard van dingen uitzoeken op internet en waarschijnlijk zou ik ook de verkeerde dingen hebben aangeschaft.

Het advies was ook overal oprecht en niet bedoeld om meer te verkopen o.i.d. Het was ook geheel vrijblijvend. Tja, na zo'n goed advies heb ik dan ook alles bij beamershop24.nl besteld - dan ga je niet verder shoppen voor een tientje verschil toch? Ik niet in ieder geval en belangrijker nog: de prijzen van de site zijn zeer scherp en goedkoper is zelfs moeilijk te vinden.

Tja deze revies is zo positief dat de lezer zal denken: die is door het bedrijf zelf geschreven maar nee hoor.

Foto kan ik nog niet uploaden want morgen gaan we de boel pas ophangen (BenQ w6000 - Celexon motorscherm 300m x 169m)

23. September 2010

Prima geregeld

De bestelling werd geleverd de dag nadat wij de bestelling hadden geplaatst.
Wij zijn ook zeer tevreden over de kwaliteit van het scherm.
Jullie bedrijf zouden wij dan ook zeker aanbevelen aan anderen.

2. September 2010

kwaliteits service

Donderdagavond besteld en maandagmiddag geleverd. Das pas service. Ben zeer tevreden over de snelheid van levering.

22. August 2010

Goed geleverd

In de avond besteld. Direct volgende ochtend om 8.00 de bestelling verzonden. Een dag later thuis geleverd. Alles zat netjes verpakt.

22. Juli 2010

Super snelle levering

Ik had s'avonds een projectie scherm besteld op deze website, waarna ik het scherm de volgende dag al in huis had.

Scherm ziet er gewoon perfect uit en was volledig stevig bepakt voor de verzendng.

8. Juli 2010

Aanrader!!

Prima voorlichting over welke beamer in mijn geval het beste was.de ene dag voor 16.00 uur besteld de volgende dag in huis.
Perfekt!!

25. Juni 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr