Føler generelt at almentilstanden er bedre med Vitaepro, MEN: Dere er for sene med utsendelse. Siste forsendelse mottok jeg 26.06.2026, da var jeg tom for tabletter fra før. Neste leveranse er 28.09.2... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Siden jeg begynte med Vitapro har jeg merket en stor forandring i bevegelighet. Samtidig har jeg følt meg i mye bedre form rent generelt. Kontakten med dere har vært upåklagelig. Jeg vil anbefale prod... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har brukt Vitaepro i mange år og er fornøyd med produktet. Det jeg ikke er fornøyd med er alle bonuspoengene som man ikke får noe igjen for. Kanskje en levering med prisavslag kan være noe. Har vurder... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Et totalt ubrukelig produkt som surfer på placeboeffekten. Kundebehandlingen er under pari; å klare å avbestille dette produktet er ikke bare - bare. De ringer opp, slenger på, og sender melding hvo... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vom Unternehmen geschrieben

Postboks 3034 Elisenberg, 0207, Oslo, Norwegen

Bittet Kunden um Bewertungen
Samtidig som antall tabeletter blir ferre øker prisen.
Vel dyrt nå!

Antwort von VitaePro
Godt for kroppen. Opplever å stivne til etter kun få dager uten Vitapro.
Av og til må jeg ringe og utsette neste forsendelse, ønsker ikke lager her hjemme. Bare positivt å si om kundeservice.

Antwort von VitaePro
Til tross for artrose diagnose, kan det synes som om at VitaePro har dempende/lindrende virkning slik at bevegeligheten kan opprettholdes relativt bra ... alderen tatt i betraktning (80 år)
Med bakgrunn i dette tør man jo heller ikke slutte å bruke disse tablettene.
Jeg er mykere i leddene og i bedre form føler meg pigg og opplagte. Bare super fornøyd
Enkelt å bestille. Får tilsendt ny forsyning automatisk. Men kan bli bedre på intervaller av forsendelse. Det er 44 tabletter i pakken, dvs 1,5 måned til bruk. Så kommer neste forsyning etter ca 20 dager. Da hoper det seg opp. Kan godt vente med å sende til i hvertfall 30/31 dager har gått.
Jeg har en del trøbbel med stivhet i ryggen, men med dette preparatet synes jeg at jeg fungerer bedre.
Vinter’n er lang og mørk , vitea pro hjelper litt på det , med vitaminer og andre tilskudd
tror de er bra for muskel og ledd men er ikke helt bra mye smerte i muskler og ledd så er de prisen den er høy pluss de legges på frakt jeg bestiller også omega med extra der er de ingen påslag av frakt
Merker ingen forskjell med eller uten bruk av produktet vitaepro.
Greie og lettvint hvis noe må ordnes.
Har prøvd en god stund nå, men har ikke merket noe bedring, i stivheten i leddene mine. Men skal ikke gi opp enda, skal prøve en stund til så får jeg se om det blir noe bedre.
Trodde vita-pro var overvurdert men det tok kun fem dager før jeg begynte å merke en forskjell.
Jeg var seriøst redd for min tilstand da jeg hadde konstante og sterke smerter i begge knærne, grad fire artrose med bein mot bein.
Var så fortvilet at jeg tenkte det i hvert fall ikke ville skade å prøve vita-pro, det er det lureste jeg har gjort for i dag så kan jeg igjen gå lenge turer og selv om jeg fortsatt har vondt kan det ikke sammenlignes med hvordan det var og jeg har det bra.
Vita-pro har virkelig virket på meg 😁
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.