VitaePro Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Føler generelt at almentilstanden er bedre med Vitaepro, MEN: Dere er for sene med utsendelse. Siste forsendelse mottok jeg 26.06.2026, da var jeg tom for tabletter fra før. Neste leveranse er 28.09.2... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Siden jeg begynte med Vitapro har jeg merket en stor forandring i bevegelighet. Samtidig har jeg følt meg i mye bedre form rent generelt. Kontakten med dere har vært upåklagelig. Jeg vil anbefale prod... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Har brukt Vitaepro i mange år og er fornøyd med produktet. Det jeg ikke er fornøyd med er alle bonuspoengene som man ikke får noe igjen for. Kanskje en levering med prisavslag kan være noe. Har vurder... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Et totalt ubrukelig produkt som surfer på placeboeffekten. Kundebehandlingen er under pari; å klare å avbestille dette produktet er ikke bare - bare. De ringer opp, slenger på, og sender melding hvo... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Über VitaePro

Vom Unternehmen geschrieben

I over 20 år har vi i VitaeLab satt våre kunders tilfredshet som en av våre aller viktigste prioriteter.

VitaeLab er en del av NutraQ Norway AS, et ledende selskap innen helseprodukter, som har levert kosttilskudd av høyeste kvalitet siden 2002.

Vårt hovedprodukt, VitaePro, er utviklet av norske ernæringseksperter og inneholder flere planteekstrakter, vitaminer, antioksidanter og omega-3 fettsyrer.

Med fokus på kvalitet og effekt har VitaePro blitt et av Nordens mest solgte kosttilskudd. Vårt mål er å gjøre en positiv forskjell i folks hverdag – og vi jobber stadig med å forbedre oss for å kunne hjelpe flere til å oppnå en sunnere livsstil.

VitaeLab sin erfarne kundeservice står klar til å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Vi har åpningstiden fra kl. 08:30 til 16:30 på alle hverdager.

VitaePro - for muskler og ledd

Vom Unternehmen geschrieben

VitaePro har hjulpet hundretusener i over 20 år
VitaePro inneholder blant annet vitamin D som bidrar til å opprettholde en normal muskelfunksjon. VitaePro har også planteekstraktet Boswellia serrata som bidrar til å holde leddene komfortable.
Norskutviklet tilskudd med kvalitet i alle ledd
VitaePro er et norskutviklet kosttilskudd og er designet for å supplere et vanlig kosthold med en rekke nøye utvalgte planteekstrakter, vitaminer, antioksidanter og omega-3 fettsyrer.
Med ingredienser for kroppen
Muskler og ledd: Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon. Boswellia serrata bidrar til å holde leddene komfortable. Immunsystem: Selen, sink, samt vitamin B12, C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon. Energinivå: Vitamin B12 og C støtter energinivået ved å bidra til å redusere tretthet og utmattelse. Hjertet: Vitamin B1 bidrar til hjertets normale funksjon. Omega 3-fettsyrene DHA og EPA bidrar til hjertets normale funksjon. Positiv effekt ved 250 mg DHA og EPA (2 kapsler/døgn).
Ingen bindings- eller oppsigelsestid
Når du bestiller VitaePro, slipper du å bekymre deg for bindings- eller oppsigelsestid. Vår kundeservice er alltid tilgjengelig for å tilpasse abonnementet etter dine ønsker og behov. Vi setter deg som kunde i sentrum og ønsker å gjøre det enkelt for deg å opprettholde en sunn livsstil.
Vår kundeservice er her for å hjelpe deg
Vi setter pris på tilliten og støtten fra våre kunder, og vi vil fortsette å jobbe hardt for å levere de beste kosttilskuddene og den beste kundeservicen på markedet. Vi er stolte over å kunne si at hele 96 % av våre kunder er meget fornøyde med vår kundeservice. Undersøkelse fra 2023 (2467 svar). Meget fornøyd = 5 (skala 1-5).

Kontaktinformationen

Promotion box for VitaePro

Prøv VitaePro til -50%

Ta vare på dine muskler og ledd: Bestill VitaePro i dag til halv pris.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

770 Bewertungen

Bewertung abgeben

Usikker på virkning

11. Oktober 2024

Hei!

Takk for at du deler din tilbakemelding. Effekten kan variere fra person til person. Vi anbefaler å gi produktet 3-6 måneder, da noen opplever resultater etter en lengre periode med bruk. Hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon, er du alltid velkommen til å kontakte oss for veiledning.

Usikker

Tja, har abonnert lenge, men vet ikke om det hjelper😅

9. Oktober 2024

Hei!

Takk for at du deler din tilbakemelding. Vi forstår at det kan være vanskelig å vurdere effekten av et produkt etter lang tids bruk. Hvis du har spørsmål om hvordan du kan få best mulig resultat eller ønsker tips til videre bruk, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Vi er her for å hjelpe!

82 år og fortsatt frisk og bevegelig

Jeg har brukt VitaePro i mange år og har fortsatt ledd som fungerer utmerket. Jeg kan ikke si at dette skyldes at jeg bruker VitaePro daglig, for jeg vet ikke hvordan jeg ville ha vært uten å bruke dette produktet. Jeg har troen og derfor fortsetter jeg å bruke produktet.

4. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

For det første så fikk jeg mye flere…

For det første så fikk jeg mye flere kapsler en bestilt og ringte for å utsette flere forsendelser men fikk likevel tilsendt kapsler. Nå sitter jeg med kapsler til lang utpå nyåret

28. September 2024

Hei,

Takk for at du gir oss tilbakemelding. Vi beklager forvirringen rundt bestillingen din. Vi tilbyr alltid muligheten for å ta pauser i leveransene. Hvis du ønsker å gjøre endringer på leveransene dine fremover, vennligst ta kontakt med kundeservice, så hjelper vi deg gjerne.

Med vennlig hilsen, VitaeLab

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det er ok

Det er ok, noen telefonhenvendelser som jeg mottar av nye produkt , kan være slitsomme å avvise

19. September 2024

Blitt for dyrt

Prisen på produktet har nådd et for høyt nivå pr kapsel

6. Oktober 2024

Hei!

Takk for at du deler din tilbakemelding. Vi forstår at pris er en viktig faktor. Kostnadene for produksjon, ingredienser og andre faktorer har økt generelt i samfunnet. Vi gjør vårt beste for å holde prisene så stabile som mulig, og vi hever dem kun når vi ser at det er nødvendig. Vi setter stor pris på at du har valgt å bruke våre produkter. Hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brukt VitaPro i mange år

Jeg har brukt VitaPro i mange år. Grunnen er Fibromyalgi med til tider sterke muskelsmerter. Aldri helt smertefri.
Etter flere års bruk, stoppet jeg noen mnd for å vurdere effekten. Da ble det verre, og jeg fortsatte å ta VitaPro og bruker det fortsatt

3. Oktober 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vet ikke hvor mye det virker

Vet ikke hvor mye det virker. Har brukt Vitapro først og fremst for leddslitasje, men det ser ikke ut til å være til hjelp.

29. September 2024

Hei!

Takk for at du deler din tilbakemelding. Vi forstår at det kan være frustrerende hvis du ikke opplever ønsket effekt. Vitapro kan ha forskjellige virkninger for ulike personer, og noen kan oppleve resultater etter lengre tids bruk. Hvis du har spørsmål eller ønsker ytterligere veiledning, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Vi er her for å hjelpe!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Likte at jeg kan få gratis kapsler.

Likte at jeg kan få gratis kapsler.
Liker ikke alle forespørsler som kommer i ettertid. Det var en av grunnene for at jeg tok en pause med leveringer for noen år siden.

27. September 2024

Hei!

Takk for at du deler din tilbakemelding! Vi er glade for at du setter pris på bonusproduktene våre. Du må gjerne gi oss tilbakemelding direkte, hvis det er noe du er misfornøyd med angående reklame eller lignende. Du har alltid mulighet til å trekke tilbake ditt samtykke. Hvis du har ytterligere tilbakemeldinger eller ønsker å diskutere dette nærmere, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

VitaeLab

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr