Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gewoon een prima product, voor een concurrerende prijs. Bestelde Producten: Whey Proteine & Vitamine D3+K2 Smaak: Vanille en Chocolade Smaak en Eiwitgehalte zijn belangrijk voor mij om con... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De koop-afwikkeling op de website ging gisteravond laat verrassend snel en voor het middaguur mijn bestelling kunnen verwerken voor de lunches is helemaal super! Dank je wel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie zaak, duidelijke berichtgeving op website. En ook niet onbelangrijk, de vormgeving is niet zo RGB like als andere merken. Wat wel jammer is dat de RVS beker niet beschikbaar is, en deze zou wsl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben echt heel tevreden van de service van dit bedrijf. Naast de fantastische producten die ze aanbieden, zijn ze ook enorm klantvriendelijk. Recentelijk was er iets misgelopen met mijn levering (ni... Mehr ansehen

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Vom Unternehmen geschrieben

Vital Nutrition combineert het beste van de natuur met wetenschappelijke precisie. Onze supplementen, gemaakt met biologische ingrediënten en geproduceerd in Nederland, bevatten enkel actieve bestanddelen die optimaal worden opgenomen door het lichaam. Elk product is het resultaat van wetenschappelijk onderbouwde formules, zorgvuldig getest en geanalyseerd in laboratoria om de hoogste kwaliteit en zuiverheid te garanderen. Wij zetten ons in voor duurzaamheid, met productieprocessen die draaien op hernieuwbare energie. Deel je ervaring met Vital Nutrition op TrustPilot en draag bij aan een gezondere, bewustere levensstijl!

4,6

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De koop-afwikkeling op de website

12. Mai 2026

Antwort von Vital Nutrition

Dat is precies de bedoeling, Marianne. Laat op besteld, voor de lunch in huis. Eet smakelijk! 🥗

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed en snel afgehandeld!

Bestelling was snel afgehandeld en bezorgd. Nu het product nog testen.

4. Mai 2026

Antwort von Vital Nutrition

Snel geregeld, nu het echte werk. Benieuwd wat je ervan vindt!

Afslanking Complex

In tegenstelling tot de vorige maanden geeft dit echt wel resultaat. Had bij de 1ste review maar 1 ster gegeven, maar bij deze is dit bijgesteld. Samen met een dieet is dit een goede ondersteuning.

10. März 2026

Antwort von Vital Nutrition

Fijn om te lezen. Resultaat kost tijd en consistentie, en dat heb je blijkbaar doorgezet. Goed bezig!

Top Service

Heel snelle en correcte levering!
Zeker een aanrader.

23. Februar 2026

Antwort von Vital Nutrition

Bedankt voor de aanrader, Jo. Daar doen we het voor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestelling wordt zeer snel geleverd en…

Bestelling wordt zeer snel geleverd en de producten zijn van hoge kwaliteit.

23. Februar 2026

Antwort von Vital Nutrition

Snel én goed. Precies de combinatie waar we naar streven. Bedankt, Ben!

Gewoon een prima product

Gewoon een prima product, voor een concurrerende prijs.

Bestelde Producten: Whey Proteine & Vitamine D3+K2
Smaak: Vanille en Chocolade

Smaak en Eiwitgehalte zijn belangrijk voor mij om consistent gebruik te maken van een Whey poeder.
De smaak is top, veel beter dan bijvoorbeeld XXL Delicious.
Eiwitgehalte is ook meer dan prima, voor de chocolade wel een stukje lager dan de Vanille.

Levering: Tja, gewoon goed. 1 a 2 dagen vanaf bestelling. (tot nu toe tenminste)
Inmiddels 2x besteld&geleverd door Vital Nutrition.

23. Jänner 2026

Antwort von Vital Nutrition

Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat zowel de smaak als het eiwitgehalte goed bevallen en dat de levering naar wens verloopt. Daar doen we het voor. 💪

verleden week besteld

alles in orde met vital nutrition
met post nl echter is het een echte ramp ( die verdienen 0 sterren)

4. Februar 2026

Antwort von Vital Nutrition

Dank je wel voor je review. Vervelend om te horen dat de bezorging zo is verlopen.

De bezorgpoging en het naar een afhaalpunt brengen wordt volledig bepaald door PostNL. Daar hebben wij helaas geen invloed op. Jammer dat dit zo voor je is uitgepakt.

Als je hierover contact met ons had opgenomen, hadden we graag met je meegedacht en gekeken of we je hierin konden ondersteunen. Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan mag je ons altijd even mailen.

No nonsense site

No nonsense site, betrouwbaar, snelle verzending en uitsluitend positieve recensies. Ik heb een maandelijks abonnement voor een supplement afgesloten, wel zo makkelijk! Wellicht 1 tip, indien haalbaar, draag zorg voor gratis verzending voor abonnees.

21. Jänner 2026

Antwort von Vital Nutrition

Leuk om te lezen, dank je wel!👍

Snel geleverd

Snel geleverd! Helaas weer een pakket bezorger die het voor de deur heeft gegooid, gelukkig lag netter nog toen ik thuis kwam. Er hing een briefje op de voordeur dat de schuur open stond voor het neerleggen van pakket! Blijkbaar kunnende huidige pakketbezorgers niet meer lezen!

14. Jänner 2026

Antwort von Vital Nutrition

Dank je voor je review Henk! Jammer dat de bezorger het briefje heeft gemist, daar hebben wij helaas geen directe invloed op.

Kleine tip: via een PostNL-account kun je bezorgvoorkeuren instellen, dat werkt vaak beter dan een briefje.

Goed assortiment

Mooie site, veel mogelijkheden, makkelijk bestellen en snelle levering

12. Jänner 2026

Dank je wel Bert! Fijn om te horen dat alles makkelijk en vlot ging 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gewoon de volgende dag gezorgd

Gewoon de volgende dag gezorgd, ook rondom de feestdagen!

3. Jänner 2026

Antwort von Vital Nutrition

Dank je wel! Extra fijn dat het ook rond de feestdagen snel aankwam 🎄

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heel Netjes afgeleverd Prima leuke…

Heel Netjes afgeleverd Prima leuke Jonge.

2. Jänner 2026

Antwort von Vital Nutrition

Dank je wel Annie! Fijn om te horen dat alles netjes is afgeleverd. Veel plezier ermee en bedankt voor je vertrouwen 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levering oké alleen post nl zet gewoon…

Levering oké alleen post nl zet gewoon het pakket voor de deur terwijl er niemand thuis was. 🤨

29. Dezember 2025

Antwort von Vital Nutrition

Dank je wel voor je review Sebastiaan. Fijn dat de levering in orde was, al is het natuurlijk niet de bedoeling dat een pakket zomaar voor de deur wordt gezet.

Een tip: met een PostNL account kun je bezorgvoorkeuren instellen. Dat kan dit soort situaties in de toekomst helpen voorkomen. Bedankt voor het delen!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr