Bor du i Norge og har ikkje frisk bris i hagen så STYR UNNA fra alle drivhusane som ikkje har storm garanti.Kjøpte Vitavia gjennom Felleskjøpet for ca 30.000 og i løpet av 2 år måtte bytta av alt glas... Mehr ansehen
Ikke kjøp Vitavia Gaia, lite drivhus for pallekarm. Kjøpte dette for 1 år siden på Felleskjøpet Bergen. I vinter har konstruksjonen skrudd seg løs og vinden har sørget for at masse ruter er sprekt. Le... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vitavia Drivhuse produceres på egen fabrik, lagerføres i Odense og vi har over 30 års erfaring på markedet. Vitavia sælges i det meste af Europa, og Vitavia Danmark tager sig blandt andet af hele norden.
Volderslevvej 36A, 5260, Odense S, Dänemark
- kundeservice@vitavia.dk
- vitavia.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Dårlug brugsanvisning og tynd lakering
Drivhuset er fint nok, der skal bruges meget tid på samling da brugsanvisning ikke er god. Det er svært at læse tegning. Den sorte drivhus bliver let ridset da lakering er tynd og dårlig. I burde forny brugsanvisning med bedre billeder.
Virkelig god kundeservice gør…
Virkelig god kundeservice gør forskellen. Tegninger er egentlig flotte men det kræver nu en del at afkode dem. Supplerende film på hjemmesiden er gode men enkelte zoom-in optagelser savnes. Skruer er lidt slemme til at gå i bekneb med møtrikker, så der kunne vi godt have brugt lidt i supplement. Det færdige resultat fremtræder bestemt godt til prisen.
Jeg er meget tilfredse med vores nye…
Jeg er meget tilfredse med vores nye drivhus. Det er virkelig flot i sort, og resultatet er blevet mega godt. Manualen kræver dog lige, at man sætter sig ordentligt ind i den, men når man gør det, er det faktisk ok nemt. Især når man får hjælp af sin mor der har prøvet det før :-)
Det bedste har dog været den fantastiske kundeservice. Jeg var så uheldig at smadre et glas under monteringen, og uden betaling sendte de et nyt glas gratis til mig. Det er virkelig service i særklasse og noget, jeg sætter stor pris på.
En rigtig mega god oplevelse fra start til slut, og jeg kan varmt anbefale dem. En særlig tak til Dorthe hos Vitavia.
Køb et andet produkt!
Jeg købte et 1150 model og gik glad igang med at samle det. Allerede efter få timer stod det dog klart at der manglede en bundskinne til den ene side. Jeg kontaktede dem og de sendte en skinne efter få dage.
Videre med projektet. Siderne samlet og soklen placeret men... At samle siderne på soklen viste sig lidt mere vanskeligt end beregnet da tegningerne var ganske ubrugelig her ( hvilket de forresten er gennem hele projektet). Det lykkedes dog og jeg kunne montere tag og glas hvilket sådan set forløb ganske ok.
Dørene derimod... Mit drivhus er med dobbelt skydedør, men der er kune dele med til ca 1,5 dør. Der mangler dele til hjulene, der mangler igen en skinne til den ene dør og der mangler en ubeskrivelig del der skal monteres i bunden af døren.
Til gengæld er der 1 pose med med dele som ikke har fået et nummer. Hverken pose eller dele... Og ja, tegningerne er total ubrugelige.
Jeg vil aldrig anbefale nogen at købe deres drivhuse. Kunden jeg gøre det om havde jeg købt et andet.
Kvaliteten af det er helt din, men det er et sandt mareridt at samle!
Gør det selv marridt
Gør det selv marridt
Jeg købte Vitavia Ida 900-drivhuset i forventning om et godt produkt, men har desværre fået en oplevelse, jeg ikke ville ønske for nogen.
Samlevejledningen er decideret elendig – uoverskuelig, dårligt struktureret og fyldt med uklare illustrationer og mangelfulde forklaringer. Det føles som om, man skal være både ingeniør og tankelæser for at finde ud af, hvordan delene skal samles korrekt. Jeg har brugt flere dage, og drivhuset står stadig halvfærdigt midt i stuen.
Jeg har naturligvis fulgt både tekst og tegninger – men det hjælper ikke, når materialet er så forvirrende, at det faktisk forhindrer fremgang frem for at hjælpe.
Da jeg kontaktede kundeservice, fik jeg et kortfattet svar uden nogen form for hjælp, løsning eller kompensation. Det blev afvist blankt – og mit ønske om at få sagen taget videre blev mødt med stilhed.
Det her er ikke bare et dårligt produkt – det er et klart eksempel på, hvordan man ikke behandler sine kunder. Vitavia tager intet ansvar, selvom mange brugere har haft samme problemer.
Et drivhus til denne pris burde komme med en vejledning, der er til at forstå – eller i det mindste med ordentlig kundesupport, når det svigter.
Mit råd: Køb ikke dette drivhus, medmindre du har oceaner af tid, stærke nerver og værktøjskassen fuld, ikke bare af skruer, men af tålmodighed.
Ubrugelig manual medfølger.
Stort set ubrugelig manual fulgte med da vi købte et lille 3m2 drivhus.
Tegningerne er elendige og det står slet ikke klart fra hvilket perspektiv man kigger fra.
Deres produkter består af alt for mange dele. Dette, kombineret med deres horrible manualer, gør bare at man fortryder købet inden man overhovedet har samlet produktet.
Ærgerligt.
Når det så er sagt, formår man at komme i mål med at samle det, så står det tilgengæld flot.
Vitavia Ida 1300... buckle up!
I bought the Vitavia Ida 1300 thinking I was getting a simple, sleek little greenhouse. Instead, I discovered an ancient rite of passage.
First, before you even get to the actual instructions, the company has thoughtfully produced a video to explain… how to read the instructions. That’s right - a tutorial for the tutorial. I half expected the next video to be “How to Sit Down Comfortably Before Watching Instructional Videos.” It’s like they knew the instructions were a bit of an interpretive dance and wanted to ease you into the experience.
Then came the hardware - the noble nuts and bolts. Except these nuts and bolts apparently failed basic “being nuts and bolts” school. The threads seemed to be in some kind of non-Euclidean geometry where screwing them together requires a mix of brute force, despair, and an irrational belief in magic. I’ve had IKEA furniture from the ‘90s with better metallurgy. By the end, I’d developed forearms like Popeye and a new respect for professional blacksmiths.
The funny part? Once it’s finally standing, the Vitavia Ida 1300 is a nice greenhouse. It’s pretty sturdy, compact, and looks good. They’re so close to having a great product - they just need to give the bolts a promotion from “ornamental” to “functional” and rewrite the instructions so they don’t require a prequel film.
In conclusion:
Buy if you want a nice little greenhouse and an ego-challenging weekend project.
Avoid if you thought “assembly” meant using tools rather than reinventing them.
Bonus: You’ll leave the process with a newfound talent for creative swearing in three languages.
Overall one star for the greenhouse, one for the workout, and one for the in retrospect comedic value.
De evner ikke at emballere glas
De evner ikke at emballere glas, så der ikke sker transportskader, eller at vælge anden transportør end PostNord. Har indtil videre modtaget 5 på hinanden skadede forsendelser, uden firmaet OPJ som forhandler drivhusene, har været i stand til at “ændre kurs”. Virker som fuldstændig ligegyldighed med kunderne - Det er slut med at handle her, eller købe produkter herfra, og dette vil være anbefalingen til andre!
Skønt drivhus
Vi har erhvervet os et Hera 9000 sekskantet drivhus vi skal bruge som havestue.
Alle dele var der og ingen skader. Samlevejledningen kunne godt være betydelig bedre, men det lykkedes. Men det er alene dette forhold der gør, at der kun er 4 stjerner
Vi er super tilfredse
Horrible quality
Fu... I haven't seen quality that bad like Vitavia. Manual is useless, screws have square nuts...
After two hours of trying I throw this drivhus to the garbage and bought a proper one.
Brugsvejledning
Selve kvaliteten af drivhus Ida 6500, med hærdet glas er super. Det som kan forbedres er at vægten på en pakke glas er 100 kg. Den levers som aftalt på fortovet, men er ikke til at flytte. Del den op i flere pakker. Samlevejledningen er fuldstændig umulig at forstå. Brugte lige så lang tid på at forstå brugsvejledningen som at samle drivhuset. Kan ikke anbefale Vitavia.
Kan ikke anbefale Vitavia 1300 drivhus
Kan ikke anbefale Vitavia 1300 drivhus. Umulig brugsanvisning med dårlige tegninger
Virkeligt svært at samle. Det tog os en evighed at samle. Boltene knækker, så vi købte ekstra.
Super service. Vi har købt Sirius 13000 via Bygma. Det var desværre glass som gik i stykker ved forsendelse. Vi har fået super hurtigt tilsendt ny glass. Projektet er afsluttet og vi er mega glad fra vores ny drivhus. Tak for fantastisk service.
at samle og det var en…
Det var så svært at samle og det var en virkelig dårlig brugsforvirring der fulgte med og boltene knækkede for et godt ord så nu er vi da spændt på om det han holde til blæsevejr
Vitavia drivhus - god oplevelse.
Vitavia drivhus leveret 2 uger før lovet. Samlevejledningen var lidt Bob Bob, men vi lærte efterhånden at læse de forskellige tegninger / symboler. Alle dele blev leveret, Dog manglede vi 4 glasklips, som blev eftersendt efter 5 dage. God oplevelse og resultatet er et dejligt drivhus til en god pris.
Super service. 3 glas var gået i stykker ved forsendelsen. Blev eftersendt uden problemer. Har dog måtte tilkøbe klips da medsendte gummi lister ikke fungerede.
rigtig god oplevelse at samle
rigtig god oplevelse at samle
mvh Jan
Montagevejledning helt umulig
Montagevejledning Vitavia drivhus er under al kritik.
Den er helt uforståelig, her er næsten kun uforklarlige tegninger, ingen hjælpetekst til samling og rækkefølge.
Dette må kunne gøres bedre! Vi brugte 3 mand 3 dage for at samle vores hus.
Hvis man ikke har lidt teknisk viden og kunnen vil jeg ikke anbefale at anskaffe sig dette drivhus.
På både drivhus og udstyr
På både drivhus og udstyr: Virkeligt ringe tegninger og flere gange med direkte fejl, som trækker arbejdet ud med timer. Skruer og bolte er af tvivlsom kvalitet, som det også gælder Vitavias andre produkter.
Købte et Ida 3300 vægdrivhus i Bilka.
Købte et Ida 3300 vægdrivhus i Bilka.
Flot drivhus, men der er plads til forbedringer:
1) Alu profilerne er spinkle.
2) Alu skruer og møtrikker river nemt samme.
3) Glasruder et skævt skåret, de passede dog.
4) Dårlig samlingstegninger.
Min bedømmelse lige mellem 3 og 4 stjerner. Drivhuset var billigt, og ofte hænger pris og kvalitet sammen.
4 stjerner vises i en grøn farve - det var ikke en "grøn" oplevelse at samle det, derfor kun 3 stjerner.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.