Webcompanies Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hebben voor onze achterdeur een vlieggordijn bestelt ( kattenstaart ). Gekozen voor een duurdere variant via de beoordeelde webshop. Op de foto stond een mooie vol gordijn en hier viel onze keuze op.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima service, bij vragen per mail direct antwoord, goede prijs/kwaliteit verhouding Zal de firma zeker noemen bij familie of vrienden voor het kopen van een vliegengordijn

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij hebben een vliegengordijn gekocht kort voor onze vakantie maar kwamen erachter dat de montage iets langer duurde dan gedacht. We hebben gekeken of het gordijn paste qua lengten ed. en het leek a... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en duidelijke communicatie. Maatwerkproduct is precies de bestelde maat en komt overeen met de foto's op de site. We hebben een breed gordijn besteld voor onze openslaande deuren en we... Mehr ansehen

1. Veranstaltungen & Unterhaltung

Vom Unternehmen geschrieben

Webcompanies B.V. is gestart in 2012, 5 jaar nadat de eerste webshop gestart is. Er kwamen zoveel webshops in 5 jaar bij dat het tijd werd om een B.V. op te richten. Webcompanies heeft ook haar eigen fysieke showroom in Zutphen.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

298 Bewertungen

Alle Bewertungen

59 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De torenhoge verzend en retourkosten…

De torenhoge verzend en retourkosten vindt ik wel een reden om niks meer te bestellen bij deze firma.
Verzendkosten €6.99 en retourkosten €14.95.
Stond ook in hun voorwaarden maar toch.....!!

28. April 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent! Wij vermelden inderdaad de verzend- en retourkosten op onze website. Als u de volledige bestelling retourneert ontvangt u de verzendkosten terug.

Helaas stijgen de prijzen overal en ontkomen wij er ook niet aan om mee te stijgen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

dit is enkel sier en geen…

dit is enkel sier en geen vliegengordijn. Stroken hangen +_ 1cm van mekaar af. Insecten komen gewoon binnen

14. April 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent! Wij hebben veel verschillende vliegengordijnen in ons assortiment. Dit vliegengordijn heeft wel wat ruimte ertussen net zoals andere vliegengordijnen. Echter is dit geen probleem om vliegen tegen te houden.

Bij de wat duurdere gordijnen is de ruimte tussen de strengen minder aangezien deze duurder zijn van prijs en er meer materiaal is gebruikt.

Aanrader

Snelle levering. Goede kwaliteit. Makkelijk op te hangen. Verschillende maten.Als je hem ophangt is hij iets te kort maar hij moet heel even uithangen,dan is het goed.

6. April 2026

Wat een flut ding

Wat een flut ding. De roze slierten krullen tot halverwege op. Andere kleuren iets minder. Voor 25 euro zeer zeer slecht. Koop hier nooit iets weer.

24. März 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Het is inderdaad zo dat de slierten in het begin opgekruld kunnen zijn. Deze zullen naarmate ze langer hangen ontkrullen.

U kunt er ook voor de kiezen om de slierten een handje te helpen door deze te föhnen. In deze blog leggen wij uit hoe dit precies in zijn werk gaat: https://www.vliegengordijnkopen.nl/mijn-pvc-vliegengordijn-hangt-niet-mooi-recht-wat-doen

Zeer slecht,

Zeer slecht,
Ik plaats om 14:41 uur een bestelling,om 14:46 mail ik dat ik de verkeerde kleur had besteld en vroeg of ze dat konden veranderen voor mij,ging niet meer kan het retourneren met de bijbehorende kosten!

5. März 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Zodra uw bestelling is verwerkt kunnen hier helaas geen wijzigingen meer bij doorgevoerd worden. Onze bestellingen worden in een rap tempo verwerkt zodat alle bestellingen dezelfde dag de deur uit kunnen.

Nooit iets ontvangen

Nooit iets ontvangen. Geen bevestiging en geen levering. Ging slechts om € 4. Maar toch.

2. Februar 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u geen bestelling heeft ontvangen! Ik kan op uw naam ook geen bestelling terugvinden.

Zou u een e-mail kunnen sturen naar info@vliegengordijnkopen.nl? Dan kunnen wij nagaan wat er precies fout is gegaan en het oplossen.

Onze excuses voor het ongemak!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

gordijn moest sliert voor sliert nog in…

gordijn moest sliert voor sliert nog in elkaar gezet worden .
Rail zat er niet bij. Wel op aanvraag met foto's opgestuurd.

28. August 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat het product niet volledig geleverd is! Ik heb van mijn collega vernomen dat de rail naar u is verzonden.

Wij hopen dat u desondanks tevreden bent met het ontvangen vliegengordijn!

Vliegengordijn

Vliegengordijn, zelf maken.
Goede uitleg, stevig materiaal. Voldoet uitstekend. Heel blij mee.

16. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr