Komen keer op keer hun afspraken niet na! Levering duurt extreem lang en heeft al meerdere keren om allerlei redenen vertraging opgelopen. In plaats van netjes de klant op de hoogte te stellen hoor... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Contacten met vloerkledenvoordelig.nl liepen vlot en netjes. Helaas werd ons vloerkleed later geleverd dan vooraf was verteld. Dit lag aan de levering door de fabrikant, maar het was fijn geweest als... Mehr ansehen
Wij hadden vloerkleed gezien in winkel maar helaas boven ons budget. Op internet kijkend kwam ik uit bij vloerkledenvoordelig.nl het was daar wel erg voordelig, is het wel hetzelfde kleed van dezel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vloerkledenvoordelig is de voordeligste webshop op het gebied van A-kwaliteit karpetten. Ziet u ergens anders het karpet goedkoper? Laat het ons weten! Wij bieden u altijd de laagste prijs garantie! Vloerkledenvoordelig.nl is onderdeel van Hofmans at Home. Hofmans at Home exploiteert ook andere succesvolle webwinkels op het gebied van wonen zoals: vloerenvoordelig.nl, vloerbedekkingvoordelig.nl, kunstgrasvoordelig.nl, deurmattenvoordelig.nl en zonweringvoordelig.nl.
Beerseweg 10a, 5431 LC , Cuijk, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Overzichtelijke site met goede afwikkeling van bestelling en snelle levering. Omruilen geen probleem en ook dit werd snel en netjes afgehandeld zonder extra bijkomende kosten!

Antwort von Vloerkledenvoordelig.nl
Mijn beoordeling is goed.

Antwort von Vloerkledenvoordelig.nl
Kleed gekocht wat geleverd kon worden. Later vroeg ik of het kleed evt opgehaald kon worden, bleek het uit de collectie te zijn.
Had de verkoper ook gelijk moeten weten en kunnen vertellen, toch.

Antwort von Vloerkledenvoordelig.nl
een aanrader voor toekomstige kopers

Antwort von Vloerkledenvoordelig.nl
Als je weet wat je nodig hebt, een prima bedrijf om snel zaken mee te doen. Vriendelijk geholpen en strak geïnformeerd over de gang van zaken. Top!

Antwort von Vloerkledenvoordelig.nl
Ik werd zeer correct en vriendelijk geholpen.
Snelle levering en zeer goede prijs.
Dus alle lof voor dit bedrijf.

Antwort von Vloerkledenvoordelig.nl
Scherpe prijsstelling leidde ons naar dit bedrijf en deed ons de bestelling plaatsen. Vervolgens bleek (in tegenstelling tot wat op de site stond vermeld) "ons" vloerkleed niét op voorraad...een tegenvaller! Maar uiteindelijk viel het met de levertijd tóch mee. En wat enorm hielp: wij werden telefonisch steeds weer vriendelijk en correct te woord gestaan en geïnformeerd.

Antwort von Vloerkledenvoordelig.nl
Vloerkleed na een week geleverd tot in de gang. Opgerold in plastic. Je ziet pas wat je hebt gekregen als bezorger weg is.

Antwort von Vloerkledenvoordelig.nl
Goede kwaliteit voor een goede prijs. De levering was precies volgens schema.
Alles van A tot en met Z goed geregeld.
Prettig is dat het bedrijf van te voren contact opneemt wanneer ze kunnen leveren en ook binnen de termijn langskomt.
Vloerkledenvoordelig :een aanrader
eerlijke info,vlotte service,nette afhandeling/bezorging
Zeer tevreden.
Snelle levering.
Zeker een aanrader
Ze zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen.
Mijn bestelling bij Vloerkledenvoordelig.nl is uitstekend verlopen, vanaf het eerste telefonische contact tot en met betaling en levering. Met deze twee vloerkleden heb ik gewoon veel geld bespaard wat ik weer prima kan gebruiken voor de rest van de verbouwing en spulletjes in mijn nieuwe huis. Gewoon TOP!
Zeer snelle levering en goede service.
De vloerkleed hadden we besteld via e-living in Utrecht.
E-living is een woonwinkel in Utrecht deze heeft meerdere showrooms van verschilllende bedrijven onder een dak.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.