Komen keer op keer hun afspraken niet na! Levering duurt extreem lang en heeft al meerdere keren om allerlei redenen vertraging opgelopen. In plaats van netjes de klant op de hoogte te stellen hoor... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Contacten met vloerkledenvoordelig.nl liepen vlot en netjes. Helaas werd ons vloerkleed later geleverd dan vooraf was verteld. Dit lag aan de levering door de fabrikant, maar het was fijn geweest als... Mehr ansehen
Wij hadden vloerkleed gezien in winkel maar helaas boven ons budget. Op internet kijkend kwam ik uit bij vloerkledenvoordelig.nl het was daar wel erg voordelig, is het wel hetzelfde kleed van dezel... Mehr ansehen
Scherpe prijsstelling leidde ons naar dit bedrijf en deed ons de bestelling plaatsen. Vervolgens bleek (in tegenstelling tot wat op de site stond vermeld) "ons" vloerkleed niét op voorraad...een tegen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vloerkledenvoordelig is de voordeligste webshop op het gebied van A-kwaliteit karpetten. Ziet u ergens anders het karpet goedkoper? Laat het ons weten! Wij bieden u altijd de laagste prijs garantie! Vloerkledenvoordelig.nl is onderdeel van Hofmans at Home. Hofmans at Home exploiteert ook andere succesvolle webwinkels op het gebied van wonen zoals: vloerenvoordelig.nl, vloerbedekkingvoordelig.nl, kunstgrasvoordelig.nl, deurmattenvoordelig.nl en zonweringvoordelig.nl.
Beerseweg 10a, 5431 LC , Cuijk, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
De medewerker aan de telefoon was behulpzaam en informeerde mij duidelijk. Het kleed werd snel geleverd.
levering duurde 1,5 maand. En toen er eenmaal geleverd ging worden, konden ze alleen de dag noemen. 's Ochtends bellen voor welk tijdstip chauffeur komt. 's Ochtends krijg je iemand aan de lijn, die niet van de planning is. Beetje gek, je kunt dan toch telefoontjes verwachten, dan zorg je toch dat er iemand is die antwoord kan geven.
Ik vindt het niet echt anno 2015 allemaal. Tegenwoordig kan er op uur precies gezegd wanneer iemand langs komt.

Antwort von Vloerkledenvoordelig.nl
Snelle reactie en mooie prijs, maar behhorlijk Lange levertijd. Wel begrijpelijk. Kleed komt direct van fabriek.
Had een kleed besteld van Louis de Poortere. De levertijd zou 4 weken duren maar kreeg een aardig bedrag korting 😊 Precies na 4 weken kreeg ik een telefoontje dat mijn kleed was binnen gekomen en de volgende dag al geleverd zou worden. Helemaal zoals afgesproken.. 👍🏼

Antwort von Vloerkledenvoordelig.nl
super blij met mijn vloerkleed. ik ben heel attent geholpen, wist wanneer geleverd werd en het kleed is kwaliteit alles wat ik ervan verwachtte. Heel tevreden.
We kunnen nog geen goed oordeel geven maar we moesten meteen 100% betalen en nu 6 weken later hebben we nog niks ontvangen.
Een zeer lange levertijd.

Antwort von Vloerkledenvoordelig.nl
Geweldige persoonlijke service, telefonisch en snelle reactie en actie op mail, top!
Betrouwbare website, snelle bezorging, producten goed ingepakt voor een goede prijs
Vloerkleed werd snel en netjes geleverd. Ook toen bleek dat het niet goed bij ons interieur stond Was het geen enkel probleem om te ruilen. Ze hebben zelf nog goed met ons mee gedacht . Omruilen Was gratis en binnen week. Dat is pas service!
Na besteld te hebben werd ik de volgende dag gebeld met de mededeling dat het kleed niet op voorraad was. Dat gelijk bellen vind ik goed en netjes. Maar 8 weken wachten is echt te lang voor zo'n kleed. De lange wachttijd had vooraf gemeld moeten worden niet achteraf. Ik ben benieuwd naar het vervolg. Het kleed verwacht ik begin april.

Antwort von Vloerkledenvoordelig.nl
Bij het zoeken naar een 'compatible' tapijt, ter vervanging van ons oude, kwamen we bij Vloerkledenvoordeling uit.
We bestelden eerst een tapijt wat iets kleiner was, omdat het niet in de grotere (gewenste) maat leverbaar was. Dit deden we onder rembours, omdat we de firma nog niet kende.
Toen we nogmaals door de database gingen, kwamen we een mooier exemplaar tegen, wat ook nog eens in de gewenste maat beschikbaar bleek. Direct contact opgenomen en zeer klantvriendelijk geholpen. Ene order geannulleerd en de andere daarna doorgevoerd (online).
Even nog huiverig om te zien of de andere order daadwerkelijk uit het systeem verwijderd was, maar daar kregen we ook netjes een mailtje ter bevestiging van.
Daarna hebben we de nieuwe maar met iDeal betaald. Na anderhalve week wat ongeduldig gevraagd of het tapijt al onderweg was en dat bleek een aantal dagen later leverbaar.
De bezorging kon (op voor ons) wat lastige dagen, maar verliep uiteindelijk prima.
Goeie kwaliteit, erg tevreden over het tapijt (maar we hebben dan ook wel een duurder exemplaar), dus eigenlijk niks negatiefs aan deze koop-experience overgehouden. :-)
Bezorgd op afspraak. Half uurtje van te voren telefoontje van chauffeur.
Je weet precies waar je aan toe bent.
Zeer tevreden over de service bij de bestelling van 2 kleden. De medewerkers hebben ons steeds goed geholpen, het contact was prettig en de bestelling is perfect afgeleverd.
Alles perfect, communicatie, levering en product zelf natuurlijk!
vloerkledenvoordelig levert snel en correct. Het telefonisch contact over de leverdatum verliep prettig.
goede voorlichting en informatie over de verzending en aflevertijd
Alles is heel vlot afgehandeld nadat ik de bestelling had geplaatst. En dat ook nog ondanks dat het in de week tussen kerst en oud/nieuw was.
Wist precies welke dag vloerkleed kwam. En op die dag werd ik gebeld door chauffeur dat hij binnen korte tijd er kon zijn. Netjes afgrleverd.
Alles verliep dus vlekkeloos: bestelling/betaling/info/aflevering.
Ik ben erg tevreden vooral door de bereikbaarheid en het contact met de klantenservice. De levering liet even op zich wachten door de kerstvakantie van de (Belgische) producent. Klantenservice verstrekte mij duidelijke informatie en kwam alle gemaakt afspraken keurig na. Ik zou hier zeker weer kopen! Daarnaast erg blij met het tapijt!
Een fantastische verwerking van de bestelling
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.