VS Camping Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Køb aldrig her fra, de lyver for deres kunder

Har købt en campingvogn hos dem med et fortelt. Selve campingvognen er vi meget glade for.
Men servicen og den måde de bandler deres kunder på er under alt kritik.
De har en sælger som lover en hel masse under købet, da købet så var fortaget løber han for det hele.
For det første havde de campingvognen i flere måneder før vi skulle hente den, alligevel var der ting som ikke virkede da vi kom. F.eks moveren virkede ikke, hvor sælgeren kom med den første løgn og bare sagde, kør hjem og sæt den til strøm, så virker den ikke. Da den så ikke virkede, blev det lige pludselig mit problem at skulle køre over 1 time for at aflevere campingvognen igen.
Da de så havde campingvognen, har de lavet skade på den, som de nu nægter kan være dem.

Der fulgte et fortelt med til vognen, som sælgeren sagde var næste nyt og intet fejlede. Fordi de havde skrevet på slutsedlen at der ikke var garanti på fortelte, havde jeg sagt at jeg ville se det slået op.
Da vi kom der op som aftalt, gad sælgeren ikke at slå det op. Men vi kunne få lov til at ligge på et betongulv og kigge på det.
Samtidig sagde han, at hvis vi fandt noget, så skulle de selvfølgelig nok lave det efterfølgende.
Første gang vi skal slå det op, er det tydeligt at det var en stor løgn at teltet var næsten nyt, da det var flosset rundt i kanten flere steder.
Da vi så tager fat i dem for at få det lavet, for vi at vide at vi har skrevet under på at der ikke er garanti, så det vil de ikke lave og ejeren er fuldstændig ligeglad med at hans sælger har lovet noget andet.

Samtidig var der en lås der var i stykker, som jeg havde påpeget da jeg afleverede den hvor de skulle lave moveren. De lovede at lave den, men da jeg hentede moveren havde de ikke lavet den.
Ejeren kom og skubbede cylinderen ind og sagde nu virker den.
Igen en stor løgn, i stedet for at undskylde og sige de havde glemt det. Da jeg så kommer hjem og påpeger det, får jeg bare det flabet svar at jeg jo kan komme tilbage med campingvognen og så vil de lave det.

Så igen skal jeg bruge over 1 time hver vej, for at få lavet noget de burde have lavet for længe siden. Samtidig er det ikke til at vide, hvad de så vil ødelægge mere denne gang og påstå det er mig selv der har gjort det.

Kan på ingen måde anbefale at handle hos dem, da de er fuldstændig ligeglade med deres kunder efter et salg og lyver om alt. Der er en kultur helt oppe fra ejeren, om at det er bedre at prøve at lyve sig ud af tingene i stedet for at prøve og hjælpe kunden.

Hvis man kunne, så skulle de have minus i stjerne

29. Juni 2026

Bedste værksted

Har lige haft min Klaus til service plus et par reparationer
jeg skulle have udført.
Det første der mødte mig var en enorm sød dame i telefonen da jeg skulle bestille tid. Hun fandt hurtig en tid til mig og jeg blev oplyst om at hvis jeg havde svært ved at komme med vognen i hverdagene, så var jeg velkommen til afsætte den om søndagen i åbningstiden.
Alt blev fixet til stor tilfredshed. Jeg havde bedt om at få nyt batteri i vognen som krævede noget ledningsarbejde og jeg må sige at det er flot lavet alt sidder snor lige. Jeg roste caravanteknikkeren for arbejdet og som han sagde: Man skal jo selv holde ud at se på det. Jeg giver Vestsjællands Campingcenter de Aller bedste anbefalinger. De er meget imødekommende og giver gerne masser af gode råd og vejledninger. Tak til Jer.
Venlig hilsen Johnny Jensen

23. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jeg har for nylig købt en brugt…

jeg har for nylig købt en brugt campingvogn hos Vestsjællands Campingcenter, alt var i orden rimelige priser og rigtig god service.
Når man køber en brugt campingvogn, vil der altid være på småting der ikke er i orden på vognen, de småting der ikke var i orden, blev hurtigt og effektivt udbedret og uden beregning.
Der er naturligvis altid plads til forbedringer hvis der havde stået et par kolde øl i køleskabet da vi overtog den, ville de have fået en ekstra stjerne men nu må de nøjes med 5.

16. Mai 2025

Service i topklasse

Endelig en campingforhandler, der yder en virkelig super service.
Vi havde et behageligt møde med personalet og fik lavet stort service på vores cv på ingen tid.

6. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har bestemt fået en fin behandling

Har bestemt fået en fin behandling , først med utæt taglåge, som er repereret fint .
Senest med utæt lufttelt , dette er også klaret på bedste vis .
Tusind tak , kan varmt anbefale Vestsjælland Camping center .

16. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi var ikke glad...

Vi var ikke tilfreds med den service vi fik når de solgte vores campingvogn. Sælgeren var både arrogant og uhøflig mod us.
Vi bad specifikt om at hvis det var extra omkostninger ville vi blive kontaktet fordi - fra aftales dokument nr. 17 - Såfremt det skal udføres eventuelle reparationer i tilknytning til salget, skal forhandleren have ejerens forudgående godkendelse hertil. Endvidere skal ejeren have oplyst og godkendt prisen til eventuelle reparationer.
Det gjørde de ikke, men vi fik ekstra regning for over 2.000 som vi havde ikke godkendt.
Så jeg er meget utilfreds med dette firma.

1. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr