Beställde produkter för ca: 40 000 kr och betalade i förskott, på hemsidan står produkterna som lager varor, då förväntar man sig leverans inom ett par dagar. Över en vecka har gått och fortfarande... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Efter flera turer där jag var i kontakt med tillverkaren, utan lösning, löste vvs butiken problemet. Efter några konversationer skickade jag ett mail söndag eftermiddag om ett akut problem, och fick... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snacka om service. Skrev ett mail där jag hade några frågor om Purus produkter. Fick svar i stort sätt omgående. Gjorde en beställning och den dök upp dagen efter. Fantastisk service och även priserna... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Beställde 3 st. vattenlåsinsatser som också levererades inom "utlovad" tid. Med en tydlig websida, flertalet betalningsalternativ, informativ samt tydlig orderbekräftelse med efterföljande statusuppda... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
VVSbutiken.nu, din rörmokare expert på nätet som har kunskaper om VVS och vad du behöver Alla kunder är välkomna till oss både privat som företagare Vi har personal som är VVS certifierade som står redo att hjälpa dig med dina frågor och problem gällande VVS Vi har funnits sedan 2005 och vi har hjälpt många kunder med deras projekt. Vi står för tre saker -Kvalitet -Trygghet -Seriositet Vi kan få fram allt inom VVS & Bygg samt EL vi försöker få fram så låga priser vi kan till dig som kund.
Gamlebovägen 26, 14463, Rönninge, Schweden
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Everything worked well. Transport. Delivery. Product intact.
Allt funkade fint beställning frakt kundkontakt leverans fakturering mm.
Nöjd kund förstagångsköpare

Antwort von VVSbutiken.nu
Fick snabb och bra hjälp, blixtsnabb leverans. Tack för utmärkt service.

Antwort von VVSbutiken.nu
Fick snabb och proffsig hjälp när jag kontaktade kundtjänst. Toppklass!

Antwort von VVSbutiken.nu
Lysande, snabb och informativ service med svar på frågor.

Antwort von VVSbutiken.nu
Jag mejlade en fråga om en del som kunde länka en vattenrenare (instapure) till kranen i mitt kök. Fick kort svar att dessa inte var "VVS mått". Ingen hänvisning om vart jag kan vända mig.

Antwort von VVSbutiken.nu
Va först skeptiskt till förskottsbetalning, men förstår syftet. Betalade en produkt på ca 110.000kr i förskott, som efter bara någon bankdag började behandlas och därefter ett par dagar senare anlände produkten. Supernöjd med hela förloppet.

Antwort von VVSbutiken.nu
Bra priser men framförallt snabb leverans!
Kundsupporten var snabba att svara på frågorna så jag kunde få rätt saker.
Kändes personligt.
Kommer fortsätta att handla här!

Antwort von VVSbutiken.nu
Väldigt hjälpsam personal som tog sig extra tid att hitta vad jag önskade. Tog initiativ till att hjälpa mig mer än man kan begära (Jesper). Bra hemsida, bra priser.

Antwort von VVSbutiken.nu
Fick proffsig hjälp med att få tag på rätt produkter och dessutom kunde dom vara flexibla i leverans så att det gick snabbare för oss att få varorna.

Nice delivery,,,
very very fast,,
Ordered Monday at 14:00,
had the the water heater delivered home
at 09:00 on Tuesday by truck,,, this is service!!!!

Antwort von VVSbutiken.nu
Snabb och suverän service av Nettan när vi behövde en duschkabin till mor efter en besvärlig operation . Full poäng från oss!

Antwort von VVSbutiken.nu
Väldigt nonchalanta när man ringer. Känslan var "varför ringer du mig" ? Låååång leveranstid fast det är lagervara. Dom gillar nog inte att jobba med privatpersoner när man läser deras köpvilkor. Väldigt mycket friskrivning där. Köp från någon handlare som vill jobba med privatpersoner istället.

Antwort von VVSbutiken.nu
Mycket bra bemötande och snabb återkoppling. Även tillmötesgående med specifika krav såsom leverans.

Antwort von VVSbutiken.nu
Great Support and perseverance from Jesper Dahlberg!

Antwort von VVSbutiken.nu
Vilken grymt bra service. Missade att beställa en del men det löste Jesper på ett ögonblick.

Antwort von VVSbutiken.nu
Mycket nöjd med bemötandet hos VVSbutiken vid köp av RoyalBath duschvägg 100x100 mässing. Hade lite problem med montering där vi ringde och fick snabb hjälp, snabbt mkt god service när vi diskuterade betalning. Mycket uppskattat!

Antwort von VVSbutiken.nu
Quick and fast. Good service attitude. Very happy!

Antwort von VVSbutiken.nu
Beställde fel artikel men deras kundtjänst var extremt smidiga och tillmötesgående! Bra priser och trevlig personal

Antwort von VVSbutiken.nu
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.