Super smukke plakater
Hurtig og god levering og super smukke plakater og rammer i rigtig god kvalitet!

Antwort von Wallposters.dk
Wallposters.dk er stedet for dig, hvis du søger eksklusive designplakater skabt med passion og glæde af kunstnere fra hele verden. Vi tilbyder både skandinaviske og europæiske designs samt stilfulde højkvalitetsrammer, der er nemme at håndtere og holder op på væggen. Vores plakater er trykt på 230g Enhanced Matt FSC-certificeret fotopapir, som øger holdbarheden og gør dem perfekte til at hænge selv uden ramme. Kvalitet og billedgengivelse er i en klasse for sig. Vores produktion foregår i Danmark i et af landets bedste trykkerier, og vi er altid på udkig efter kunst, der kan inspirere os. Følg os på Facebook og Instagram for information om nye produkter og konkurrencer, og besøg vores TikTok side for ekstraordinære tilbud. Kundens glæde gør os glade, så tag et billede af vores plakater i dit hjem og del det med os på Instagram med #Wallposters eller @Wallposters, eller send det til Wallposters995@gmail.com. Vi søger konstant inspirerende billeder til vores blog, Facebook, Instagram og hjemmeside. Plakater er en enkel og effektiv måde at dekorere dit hjem på. På vores hjemmeside har vi et stort udvalg af plakater til salg, med motiver, der passer til alle smag og stilarter. Uanset om du leder efter en stilfuld kunstplakat, en motivationsplakat til kontoret eller en sjov plakat til børneværelset, så har vi noget for dig. Vores plakater er lavet af høj kvalitet materiale, så de vil holde sig fine i mange år. Vi har et bredt udvalg af størrelser at vælge imellem, så du kan finde den perfekte plakat til dit rum. Vi har også flere forskellige farver og designs at vælge imellem. Vi har flere populære kategorier som kunstplakater, inspirationsplakater, citatplakater og mere. Vi har også et stort udvalg af plakater med forskellige motiver, som byer, naturen, mad og drikke, og mere. Så uanset hvad du leder efter, så har vi en plakat, der passer til dig. Så hvis du ønsker at ændre udseendet af dit hjem, eller bare ønsker at tilføje et personligt touch, så kan vores plakater være lige det, du har brug for. Besøg vores hjemmeside for at se vores store udvalg af plakater til salg, og find den perfekte plakat for dig i dag! Virksomhedsinformation WallPosters CVR NR: 43 73 30 28 Wallposters995@gmail.com Adresse: Teglholmsgade 64 Postnummer & By: 2450, København
Teglholmsgade 64, 2450, København, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Antwort von Wallposters.dk
Jeg er lige fløjet fra reden og skulle for første gang bo alene, jeg tænkte derfor en plakat til mit nye værelse kunne være med til at gøre designet bedre. Ved Wallposter fandt jeg et stort udvalg af plakater samtidigt med der var god vejledning. Stor anbefaling herfra

Antwort von Wallposters.dk
Just moved to a new apartment and Ways looking for new posters, and Saw this page that was recommended by a friend. I ordered a poster and all I can say is great quality and fast delivery. Would recommend this to everyone looking for posters😃
Jeg har for nylig besøgt denne plakatbutik, og jeg må sige, at jeg blev meget imponeret over udvalget, de har tilgængeligt. De har et bredt spektrum af plakater til enhver smag, fra kunst til musik til film og mere. Personalet var også meget hjælpsomt og venligt, altid villige til at hjælpe mig med at finde præcis, hvad jeg ledte efter.
Butikken har også en god layout og organisering, hvilket gør det nemt at finde, hvad jeg leder efter. Priserne er også rimelige, især når man tager hensyn til kvaliteten af plakaterne.
Alt i alt vil jeg absolut anbefale denne plakatbutik til andre. Jeg vil helt sikkert besøge igen i fremtiden for at se efter flere fantastiske plakater til min samling.
jeg skrev til dem via chatten og fik svar inden for en time, super nemt og hurtigt.
vil 100% anbefale!
Super nemt at bestille!
Virkelig mange valgmuligheder til enhver smag!
Kan helt klart anbefales.
Jeg er i hvert fald super tilfreds!!
Kort leveringstid. Kunne ikke være bedre!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.