Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis du vil have resultater ligesom hos kosmetologen, så er det helst sikkert waxday du skal have fat i. Ud over det åbenlyse lækre design, så er produktet fantastisk! ALDRIG har jeg oplevet et produk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har udelukkende haft en god oplevelse med waxday. Produktet fungerer som det skal og er MEGET bedre end de billigere alternativer fra fx Normal. Jeg har tidligere brugt en anden hård voks, hvo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste løsning til hårfjerning! Jeg modtog mit wax-kid for et stykke tid siden, og jeg er simpelthent så positivt overrasket over hvor godt det er! Jeg har meget sensitiv hud, så barberskraber har al... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en starter pakke. Selve pakken var ikke et problem, waxheateren eller voksperler. Produkterne var i god kvalitet. Jeg fandt dog en anden måde at fjerne hår på, som jeg fortrak og d... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Haarpflegeprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

Waxday blev etableret med en klar vision om, at vi ville udvikle markedets mest effektive hårfjerningsprodukt som samtidig skåner og plejer din hud, så du kan nyde din bløde og hårfrie hud i helt op til 4 uger uden irritation, stikkende hår eller røde knopper.

4,9

2 Sterne
1 Stern

Så godt et produkt

Så godt et produkt
Det er så skånsomt samtid med det fjerner hår.
Jeg har selv haft svært ved at finde et produkt jeg har kunne tåle

30. Dezember 2021

Hej Astrid

Tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt, at du er glad for vores produkt 😊

Det lyder til du har haft en god oplevelse og jeg vil derfor høre hvad vi kan gøre bedre for at lave din 4-stjernet om til en 5-stjernet til næste gang?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super glad for mit produkt

Super glad for mit produkt. Kom dagen efter jeg havde bestilt. Kan anbefales:)

28. November 2021

Hej Tine

Tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt, at du er glad for vores produkt og du ønsker at anbefale os videre, tak 😊

Tusind tak for din anbefaling. Vi håber på snart at se dig på shoppen igen 🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har aldrig haft så bløde ben før nu

Har aldrig haft så bløde ben før nu. Deres leveringstid er også super kort. Elsker det

21. November 2021

Hej Sofie

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse om os!

Hvor er det dejligt at læse, at du elsker vores produkt og benene er blevet ekstra bløde 😊

Tusind tak for din anbefaling. Vi håber på snart at se dig på shoppen igen 🤍

Så dejlige produkter

En mega god oplevelse har aldrig haft så bløde ben, og mega hurtig levering.
produktet kan virkelig anbefales.

13. November 2021

Hej Julia

Tak for din fine anmeldelse!

Det glæder mig, at vores produkt har hjulpet med at give dig ekstra bløde ben, og tusind tak for anbefalingen 😊

Mega lækre produkter

Mega lækre produkter, har aldrig før haft så bløde ben, uden nogen former for røde knopper, og det er ellers efter at have prøvet en masse forskellige måder at barbere/vokse mine ben på, også en mega god service og hurtig levering.

Helt klart et produkt der kan anbefales, især hvis man har problemer med røde knopper:)

10. November 2021

Hej Anna

Tak for at tage dig tid til at anmelde os!

Hvor er det dejligt at læse, at du endelig har fundet et produkt, som ikke giver røde knopper.

Tak for anbefalingen😊

Let og overskuelig hjemmeside

Let og overskuelig hjemmeside, samt hurtigt levering

9. November 2021

Hej Johanne

Tak for din anmeldelse!

Det glæder mig at du er tilfreds med vores hjemmeside og glad for vores hurtige levering. 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Smerten er mindre end forventet

Jeg var træt af røde knopper med skrabere - så nu har jeg sat mig for at vokse. jeg er godt tilfreds og har ingen hudgener, skal dog lige have lidt mere øvelse til at lave skarpe linjer. men satser på at blive lidt mere dus med produktet henover vinteren.

7. November 2021

Hej

Dejligt at du endelig har fundet frem til et produkt som ikke længere giver gener for din hud, og at det er vores produkt som løste dette problem, glæder mig at høre!

Er meget tilfreds

Er meget tilfreds. Hurtig levering, super produkt. Kun roser herfra.

7. November 2021

Hej Kirsten

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du er blevet glad for produktet.

Vi ser frem til forhåbentlig at kunne betjene dig igen i nærmeste fremtid 🖤

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ikke en finger at sætte på levering…

Ikke en finger at sætte på levering eller kvaliteten af heater og beans!
Pakken kom dagen efter jeg lavede min bestilling, jeg fik en fin mail med vejledning og velkommen til, og det hele fungerer upåklageligt. Jeg er meget glad for mit køb.

5. November 2021

Hej Sasja

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du har været tilfreds med dit køb hos os og kvaliteten på vores produkter levede op til dine forventninger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har udelukkende haft en god…

Jeg har tidligere brugt en anden hård voks, hvor der anbefaledes at smøre huden med lidt olie (fx babyolie) inden brug, det gør at voksen ikke klistrer sådan på huden. Dette tip kunne jeg godt have ønsket mig fra waxday, det virker i hvert fald også med deres produkt og gør oplevelsen markant mindre smertepræget 😅

Hurtig levering og god produkt 👍🏻👍🏻

1. November 2021

Hej Thea

Tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os og at produkterne levede op til din forventning.

Du skal vide vi sætter stor pris på feedback og er noget vi vil undersøge nærmere.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elsker elsker elsker jeres produkt og…

Elsker elsker elsker jeres produkt og self hurtig levering ❤️

21. Oktober 2021

Hej Danka

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du er glad for vores produkter og var tilfreds med leveringen.

Vi ser frem til forhåbentlig at kunne betjene dig igen i nærmeste fremtid 😀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig godt produkt og hurtig levering

Rigtig god heater, som er nem at bruge og hurtigt smelter voksen.
Voksen er nem at arbejde med og tager meget små hår.
Gør mindre ondt end strips.
Modtog levering mindre en 48 timer efter bestilling.

5. Oktober 2021

Hej Sofie

Tak for din anmeldelse!

Det glæder mig, at du har været tilfreds med dit køb og at alt levede op til forventningerne.

Vi ser frem til forhåbentlig at kunne betjene dig i nærmeste fremtid 😀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk produkt til sart hud!

Min hud er meget sart, og har derfor reageret voldsomt på tidligere voksprodukter, men ikke Waxday. Det er et vidundermiddel og kan ærligt sige, at jeg blev meget overrasket over at der intet var at se af allergiske reaktioner eller irritation på min hud efter brug. Udover det er priserne også de bedste jeg har oplevet på markedet, så hvad mere kan man bede om? Det skulle da lige være en heater, der smelter voksen professionelt med præcis temperaturmåling, nem anvendelse og ekstremt hurtig opvarming. Alt dette til meget billige penge, så gør dig selv en tjeneste, og drop alle andre former for voks, og vælg Waxday - du vil ikke fortryde det!

Hej Mie

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os, at du har haft så god en oplevelse og virkelig har følt kvalitetet på førstehånd, både med vores Heater og vores voksbønner.

Vi ser frem til at betjene dig igen.

Rigtig god dag 😃

Lækkert produkt

Lækkert produkt. Nemt at betjene. Positivt overrasket over hvor lidt det sviner 🙂
Som førstegangsbruger blev jeg overrasket over hvor meget vox der skal til pr ben. Det står på posen, men burde også stå når man køber produktet.

Hej Mia

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse efter at have prøvet vores startsæt.

Information omkring hvor meget der går til at vokse et ben, er faktisk til at finde under Detaljer & Funktioner på produktsiden.

Rigtig god dag til dig 😃

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, godt produkt. Er fuldt ud tilfreds

Hej Maria

Tak for din anmeldelse!

Det glæder mig at du har haft en god oplevelse efter at have handlet hos os 😃

Vi ser frem til forhåbentlig at kunne betjene dig igen.

Skøn dag til dig

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er kæmpe fan af Waxday

Jeg er kæmpe fan af Waxday! Jeg har forsøgt mig med flere andre forhandlere men får røde knopper og sommetider endda ødelagt hud, af de andre. Jeg var tilbageholdende overfor at prøve det, men GUUUD hvor er jeg glad for at jeg gjorde det! Jeg oplever ingen problemer med Waxdays voks!

Hej Julie

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du har turde spring ud i at prøve vores produkt, og absolut ingen problemer har haft ift røde knopper eller ødelagt hud, som tidligere har været problemet.

Vores produkt er særligt udviklet til at undgå dette sker, når man fjerner hår ved brug af voks.

Vi ser frem til forhåbentlig at betjene dig igen i fremtiden 😃

Mvh. Line, Waxday

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SÅ meget VÆRD jeg ville ANBEFALE KØBE…

SÅ meget VÆRD jeg ville ANBEFALE KØBE DET MED DET SAMMEN DEN HAR REDDET MIN LIV MAN SPARE MANGE PENGE

25. August 2021

Hej

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder os at produkterne levede op til alle forventninger🤩

DEFENTLY WORTH IT

DEFENTLY WORTH IT. Jeg købte startpakken og må indrømme at kvaliteten af voksperlerne slet ikke er som dem man typisk kan købe på andre hjemmesider. Jeg har vokset i mange år og har aldrig rentgjort maskinen. Det er super smart at den er let at rengøre 😃

22. August 2021

Hej Nina

Manget tak for din anmeldelse!

Det glæder mig at produkterne lever op til alle forventninger

Du må have en skøn dag😀

Mvh. Line

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr