Vær opmærksom på at det er et engelsk firma og varerne bliver sendt fra Holland. Jeg har returneret et kamera jeg købte, og det lykkedes men først efter 3 måneder og 35 mails har jeg fået pengene... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fuldt ud tilfreds, på nær mindre detalje. Jeg bestilte objektiv til kamera med rigtig god besparelse. Jeg er ikke vant til handel på nettet med varer til ca. 10000kr og var lidt usikker. Jeg ringe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig svar fra kundeservice, har kun haft en god oplevelse. Det ku være fedt med et sporingsnummer men det går nok, da kameraet kom til den lovede tidspunkt.
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har været meget tilfreds. God pris (Fujinun 23 mm f 1.4 WR )og hurtig levering. Der skete en fejl da jeg bestilte som gjorde at jeg havde bestil den samme vare to gange. Jeg fik hurtig annull... Mehr ansehen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Good product, good price, great services!!!
I recommend!!!!

Meget professionel, hurtigt levering
⭐⭐⭐⭐⭐

Antwort von Webtronic
Jeg har returneret et kamera jeg købte, og det lykkedes men først efter 3 måneder og 35 mails har jeg fået pengene retur. Jeg måtte sende pakken retur to gange, da de ikke modtog pakken i Holland første gang. Jeg har fået portoen for den ene forsendelse retur, men på Paypal, som i mine øjne er frygteligt besværligt, og ikke noget jeg havde lyst til. Men de kunne ikke sætte det ind på min konto jeg havde købt varen fra.
De svarer dansk på mails og engelsk i telefonen.
Men to stjerner fordi jeg trods alt fik pengene i sidste ende for varen.

Antwort von Webtronic
Fin og hurtig service, så det bliver ikke sidste gang jeg handler hos Webtronic. Udvalget til Fujifilm X er stor, og priserne er skarpe. Derfor får de 5 stjerner.

Antwort von Webtronic
Hurtig svar fra kundeservice, har kun haft en god oplevelse.

Antwort von Webtronic
Jeg fik hurtig annulleret den ene ordre og penge retur. Her manglede jeg dog lidt mere kommunikation fra jeres side i forhold til processen.
Alt i alt godt tilfreds og vil gerne handle med jer en anden gang.
Vh

Antwort von Webtronic
Fuldt ud tilfreds, på nær mindre detalje.
Jeg bestilte objektiv til kamera med rigtig god besparelse. Jeg er ikke vant til handel på nettet med varer til ca. 10000kr og var lidt usikker. Jeg ringede til angivne telefonnummer dagen efter bestilling da jeg havde spørgsmål og her blev jeg "smidt af hver gang efter flere forsøg". Og livechat fungerede heller ikke ordentligt. MEN varen er kommet perfekt pakket ind og alt er som det skal være.
Takker for handel
Mvh. Leif Jørgensen

Antwort von Webtronic
Jeg har nu efter mere end 40 mails modtaget de manglende vare.
De skrev i mail den 2. Januar at varerne er sendt. Men de kan ikke give mig et tracking nr. På pakken kan jeg se at varerne først er afsendt den 6. Januar efter jeg har mailet flere gange for at få et tracking nr.
Jeg har aldrig modtaget tracking nr, men endelig mine manglende vare.
Jeg vil vælge en anden leverandør fremover.
Efter mere end 40 mails, skriver de, at de er en engelsk hjemmeside ( de skriver på dansk og henviser på deres hjemmeside, til en fysisk adresse i Kolding, Dalbygade 40 A. ). Det er selvfølgelig min fejl at tro det var et dansk firma.
Men de / den underskriver sig Jacob Larsen, og da jeg stiller spørsmål til dette, får jeg et svar tilbage på svensk. Hvor han / de skriver at han hedder Jacob, men at flere af hans kolleger bruger hans mailkonto til at svare kunder på ?
Selv om de herinde skriver at de manglende vare er sendt, kan de ikke give mig et tracking nr. I 2025 kom det frem straks man lavede en forsendelse, tænker det samme er muligt nu i 2026.
Svar på jeres svar.
1 - I bekræfter i mail at varen ikke er afsendt, og ordren er annulleret.
2 - I har endnu ikke afsendt de manglende vare, jeg har ikke modtaget bekræftelse på afsendelse.
3 - Jeg får mails med svar, hvor i skriver hvad jeg gengiver i min anmeldelse. I skriver til mig at jeres vare kan være BRUGTE. Det går op for jer hvad I selv har svaret, og henviser til at det er en oversættelses fejl. Jeg troede jeg skrev med en dansk medarbejder ( Jacob Larsen ). Men dette er åbenbart ikke tilfældet.
Det er rigtigt at jeg har valgt at beholde det optik jeg har modtaget, jeg tør ikke satse på at i kan håndtere en returnering. Hvilket vil betyde at mine penge er helt tabt.
I HAR BRUGT DE SIDSTE MANGE MAILS PÅ AT FÅ FJERNET MIN ANMELDELSE ?
Hvis I havde brugt samme energi på at løse problemet, havde I fået en god anmeldelse.
HANDEL ALDRIG HER !
Bestilte foto optik, skrev for at ændre ordre. De bekræftede at ordren var annuleret og jeg kunne bestille det rigtige.
Her fra gik alt galt. De valgte at sende ordren selv om den var annuleret, og de havde bekræftet dette. De hævede de 15.490,- og sagde at varen varen var afsendt. Men den blev ikke leveret ? Det endte med at jeg selv måtte hente varen i Kolding, for de kunne ikke få den rigtige adresse på pakken ?
Da jeg kom hjem med varen, manglede der 2 filter og en modlysblænde.
Jeg har en oplevelse af det købte optik er brugt, men det er svært at vide for det kommer fra en adresse i østen.
Alt dette har stået på siden 12. dec. 2025, og er endnu ikke løst. Når jeg nu mailer får jeg flabede svar tilbage.
Jeg handler ALDRIG her igen.
Jeg vil ikke påstå at de bevist svindler, men der er noget der ikke stemmer !

Antwort von Webtronic
Ikke dansk firma, kan ikke spore pakken, kom for sent, og de glemte at sende sd kortet sammen med kameraet jeg har bestilt

Antwort von Webtronic
Fortrinlig hjemmeside med gode tilbud. Fandt præcist den telelinse, der passer til mit kamera. Ingen fragt.

Antwort von Webtronic
Super service,købte en ipad 13pro 256gb fik en stylos pen med uden beregning.prisen er ca. 500 til 800kr under øvrige forhandlere. Hurtig levering bedste anbefalinger fra
Ole Bjergvang

Antwort von Webtronic
God pris og hurtig levering. Bestilte et nikon-objektiv til en meget konkurrencedygtig pris, og havde det allerede et par dage senere.

Antwort von Webtronic
Hurtig til skarp pris, 9 dage fra Hongkong leveret lige til døren. God kommunikation. Den 5 stjerne havde de fået hvis der var et trackingnr. det manglede jeg.

Antwort von Webtronic
god service levering inden for den tid de har sagt

Antwort von Webtronic
De fortjener ikke en stjerne engang! Ikke handle hos webtronic! De bryr seg bare om pengene dine. Jeg kjøpte ett kamera til 13.000kr og det var noe teknisk feil med det så måtte sende det tilbake for reprasjon. Jeg måtte sende det 3 forskjellige ganger fordi de ikke svarte costume service! Når jeg sender dem mail angående oppdatering så svarer de ikke, jeg må ringe nummeret så sier han som tar opp ‘skal be de svare deg’ så gir de deg ett kort svar som ikke er svaret på det du spør om engang. De har verste kundeservice! De har hatt kamerater mitt i over 3mnd og jeg har ennå ikke fått det tilbake. I dag ba jeg om refund så sier det ‘Det går ikke’ ‘det kan vi ikke gjøre’ da jeg spør ‘hva kan dere gjøre’ han sier ‘det eneste vi kan gjøre er å beklage’?? Hvis du vil være safe IKKE HANDLE HOS WEBTRONIC!!!! Jeg har ventet på at kameraet mitt skal fikses siden JANUAR uten en eneste oppdatering, og nå svarer de og sier. ‘Vi har hatt kameraet ditt siden 16.mai, hva med de månedene før mai? Da jeg prøvde å sende den 3 ganger og den ble sendte tilbake hvergang fordi DERE ikke svarte tollen. Dere fik den endelig levert 16 mai, og jeg har bedt om oppdateringer siden da som jeg IKKE HAR FÅTT! Om dere bare hadde sendt en mail med sånn informasjon som dere svarte nå så hadde det ikke vært ett problem, men dere har verste kundeservicen. Det har gått 7 hele måender!!! Ikke greit anbefaler dem ikke i det hele tatt!! Verste selskapet som finnes

Antwort von Webtronic
Jeg er meget tilfreds med at have købt dette fine objektiv til en forholdsvis lav pris.

Antwort von Webtronic
Der kan altid findes fantastiske dels hos Webtronic og Jeg har altid oplevet en god kundeservice. Levering -uden problemer. Tak!

Antwort von Webtronic
super oplevelse har ikke handlet der før men prøvede så at købe en enkelt ting og med lidt lang leveringstid kom den 🥱så jeg bestilte en IPad Pro til en super pris og den var fremme efter 5 dage 🤗 eneste minus fik ikke noget varsel før fragtmanden ringede på døren men det kunne jeg godt leve med da der samtidig var både lader og Pencil med 😄 så her handler jeg helt sikkert igen ☺️

Antwort von Webtronic
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.