We hadden afgelopen dagen meerdere bestellingen gedaan, zoals o.a. een vliegengordijn, tafelkleed en vandaag een stukje plakfolie. Alle goederen werden keurig verpakt bezorgd bij ons. De bestelde arti... Mehr ansehen
Product was prima. MT is goede kwaliteit. Ik vind het alleen onnodig dat 3 rolletjes tape per pakketpost worden verstuurd. Dit kan prima door de brievenbus. Onnodige kosten en kilometers/ brandstof
Unternehmen hat geantwortet
Snelle levering, ondanks de kerstdagen. Kon nog mooi op tijd onder de kerstboom. 😊 De rugzak zelf is is hartstikke leuk! Mijn man gebruikt 'm als zwemtas. Genoeg vakjes voor je spullen, inclusief e... Mehr ansehen
Ik had hier 2 maanden geleden een thermoskan gekocht. Vorige week ging het handvat los zitten. Ik heb de klantenservice gebeld. Ik moest even een foto doormailen en toen ontving ik de volgende dag al... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Niet alleen voor op de vloer
Ook zeer geschikt als antislip mat op de loopplank waarover de honden de auto in gaan. Eerst krabbelden ze zich omhoog, nu gaat het rustig lopend.
Snelle levering en sterke mooie kleur…
Snelle levering en sterke mooie kleur stickers
Alles was piekfijn in orde
Alles was piekfijn in orde. Verstaanbare uitleg en vlot kunnen kleven op de deur die nu prachtig is. Merci
Onjuiste maat Tafelzeil
Opzich snel geleverd, alleen waren de afmetingen niet juist geleverd. Kon geen nieuwe krijgen, vanwege de algemene voorwaarden. Daarin stond zoveel % afwijking. Had ik moeten lezen, maar je gaat er vanuit dat als je iets komt dat het goed is. Het ging om een tafelzeil voor een tafel van 140cm en ik kreeg een van 137cm ipv 140cm.

Antwort von Webcompanies
Zeer ruime keuze en ook redelijk…
Zeer ruime keuze en ook redelijk geprijsd.
Wij kregen een kapot artikel
Wij kregen een kapot artikel, namelijk een gat in de zwemband. 1 dag na de zichttermijn werd er al helemaal niets meer gedaan aan mijn klacht. Er werd pas na een reminder gereageerd op mijn mail. Service daar ben ik dan ook niet over te spreken.

Antwort von Webcompanies
Thermoskan besteld van dit bedrijf.
Thermoskan besteld van dit bedrijf.. sinds 1 week aan het bellen omdat 1 van de 2 kannen is geëxplodeerd bij het vullen.
Lees nu deze recensies.. waardeloos!
5 x gebeld (automatisch eruit geknikkerd) en gemaild - niet bereikbaar dus nu maar zo qua recensie .. jammer joh!
Zéér slechte service en denken niet mee met de klant.
Folie gekocht bij Raamfolieonline
Ik wilde graag mijn logo op een raamfolie laten drukke .
Een voorstel ontvangen van hoe het eruit zou komen te zien en dik tevreden.
Ik moest nog wel even het logo in een bijlage sturen.
Ik koos een bestand waarvan ik dacht dat het goed zou zijn.
Geen reactie dus ik wachtte met smart op de folie.
Helaas weinig smart.. de afbeelding die ik had gestuurd was niet scherp genoeg dus de afbeelding was enorm blokkerig en lelijk dus. Wat een deceptie!
Gelijk gemaild en de reactie die ik kreeg was dat het mijn eigen schuld was, ik had het bestand zo aangeleverd en daar moest ik het mee doen.
Daarna nog een e-mail gestuurd met dat ik een klacht wilde indienen maar die werd genegeerd.
Waarschijnlijk ben ik heel naïef maar ik ga ervan uit dat mensen goed werk willen afleveren en checken wat ze doen en dat dan met de klant bespreken.
Laat hier dus NOOIT iets drukken. Er wordt totaal niet met de klant meegedacht.
Waardeloos bedrijf.
De folie laat ik nu wel ergens drukken waar ze wel weten wat ze doen en met mij meedenken.
€88 zo door de wc gespoeld.
Bedankt RaamfolieOnline/webcompanies

Snelle en correcte levering
Overzichtelijke website , mijn bestelling correct en snel uitgevoerd. Levering binnen 24 uur in België.
Een aanrader.
Snelle levering en goed ingepakt
Snelle levering en goed ingepakt. Zeer mooie en kleurrijke kabouters ontvangen.
De mat werkt erg goed en verschuift ons…
De mat werkt erg goed en verschuift ons kleed niet meer zelfs niet als de hond erover een rent
Snelle en nette levering.
Snelle en nette levering.
Het vogelhuisje ziet er prachtig uit en zijn er erg blij mee.
Tijd geleden tafelzeil gekocht
Tijd geleden tafelzeil gekocht, na ongeveer 1 maand begonnen het zeil op de hoeken van de tafel al te scheuren, contact opgenomen, maar helaas, ze doen niets. Het is gewoon goedkope rommel die ze duur verkopen. € 62,50 weggegooid binnen 1 maand.
Is gewoon oplichting!!!!! Op website staat “ garantie” (tot de deur).
Oplichters zijn het
NIET KOPEN DAAR DUS.
Thermoskan
Destijds een thermoskan gekocht, naar enige tijd houd de thermoskan het warme water niet op temperatuur.
Contact gezocht met de klanten service en krijg dit als reactie:” Wij hebben deze klacht nog niet eerder ontvangen over de Dubai thermoskan.
Wij kunnen geen reden bedenken waarom de warmte zou moeten afnemen en daarom kunnen wij spijtig genoeg uw klacht niet in behandeling nemen.”
Erg vreemde reactie, dus als ze niet vaker klachten hebben gehad bestaat de klacht niet?
Scrol hier even tussen de reviews en zie gelijk deze klacht. Klacht is dus zeker wel bekent. Service kent dit bedrijf blijkbaar niet.
€7,99 retour kosten!
Bizar! Fietslampjes besteld op 21-12-23. Geen track and trace code ontvangen. Pakket was later door kerstdrukte (kan gebeuren) en winkel een paar keer dicht door feestdagen. Begin januari nieuwe poging om cadeau op te halen, terug gestuurd naar winkel. Tot zover; jammer maar kan gebeuren.
Vervolgens moet ik een maand wachten op geld retour en ze houden €7,99 (!!) in als retourkosten voor pakketjes van 0-10 kg.
Inmiddels heeft pimpjefiets.nl deze kosten zelfs verhoogd naar €9,95. Maw; je moet wel heeeeel zeker zijn van je aankoop (ondanks de slechte reviews) voor je hier iets bestelt.
Order betaald en geaccepteerd; brievenbussen niet geleverd.
De order voor brievenbussen is betaald en geaccepteerd, maar vervolgens niet geleverd omdat het artikel voorlopig niet meer voorradig is. Vervolgens wordt gevraagd of wij een ander artikel uit willen zoeken.

Antwort von Webcompanies
Thermoskan besteld met een inhoud van 1…
Thermoskan besteld met een inhoud van 1 liter. Kreeg echter een thermoskan met een inhoud van maar 0,6 liter. Meerdere keren de klantenservice gebeld, telefoon wordt nooit opgenomen "het is erg druk" krijg je te horen. Ook meerdere emails gestuurd, geen reply. Ik heb zelfs hun een oplossing aangeboden, wordt ook niet op gereageerd. Ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met een webshop. Waardeloos!.. en voel me niet serieus genomen en voel me opgelicht.

Antwort von Webcompanies
Afgelopen vrijdag folie besteld voor op…
Afgelopen vrijdag folie besteld voor op vensterbank. Vandaag bestellen, morgen in huis. Nog steeds niets ontvangen

Antwort von Webcompanies
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.