Produit arrive dans le temps prevue , je dois encore teste. Seule point négatif c'est le manque de communication par rapport a la livraison.
Unternehmen hat geantwortet
De service van Webtronic is echt naar wens.Het enige puntje wat ik voor andere mensen mee wil geven is dat na de verzendbestiging geen Track &Traice code volgt van het postorderbedrijf.De produchten d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De zending was uitzonderlijk goed verpakt. Was wel even onderweg. 3 werkdagen tot verzending, ondanks in voorraad. Dan berichtje van verzending en 9 kalenderdagen onderweg. De prijs is onklopbaar, to... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Webtronic.be
Rue du Commerce 3, 6791, Athus, Belgien
- 0800 70 845
- info@webtronic.be
- webtronic.be
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Produit arrive dans le temps prevue
Produit arrive dans le temps prevue , je dois encore teste.
Commande facile et service impeccable
Commande facile et service impeccable
Prix et qualité au top

Livraison comme prévu
Livraison comme prévu. Prix trés compétitifs. La prochaine fois je commenderai aussi chez eux.

Correct bedrijf
Levering zoals beloofd. Bij vragen, snelle feedback. Misschien beter met track and race maar levering zoals beloofd m.a.w. binnen de week.

Antwort von Webtronic
eerste aankoop,super tevreden zéér…
eerste aankoop,super tevreden zéér scherpe prijs,gloednieuwe lens.
vlugge levering.
geen enkele negatieve ervaring. dit is voor mij een blijver. de lens zelf moet ik nog uitproberen, maar de eerste pfotos zien er goed uit

Antwort von Webtronic
Originele nieuwe IPAD light in goed…
Originele nieuwe IPAD light in goed verpakte levering voor een correcte eerlijke prijs. Het wat langer wachten op je bestelling word goed gemaakt door de lage prijs en prima service.

Dat van hun woord zijn
Dat van hun woord zijn, ik vind het wel spijtig dat er zo weinig word gecommuniceerd, zeker dat de leveringstermijn zo langs is. Maar voor wat hoort wat, lage prijs lange wachttijd.

Antwort von Webtronic
Zeer tevreden over de kwaliteit en de service
Origineel product voor een interessante prijs en wordt geleverd zoals afgesproken. Prima opvolging en service. Zeker voor herhaling vatbaar en aanrader!

Antwort von Webtronic
Het geleverde product is topkwaliteit.
Het geleverde product is topkwaliteit.
De leveringstijd was toch iets te lang, maar daar kunnen er natuurlijk externe factoren de schuldige van zijn.
Ik kijk zeker bij jullie als ik iets nieuw nodig heb.

Avoid this store
Avoid this store. I made a business purchase that turned out to be impossible to write off as an expense due to missing information on the invoice. The website gives the impression of being Dutch, but the payment went to a bank in Gibraltar, and company details indicate registration in Cyprus – none of this was clearly stated during checkout. The proof of purchase I received doesn’t meet standard business requirements, so I have doubts about the validity of warranty or service support.

Goeie webwinkel
Alles is goed gegaan van bestellen tot betalen en de levering,
Alsook mijn gekocht product voldoet zeker, ik was eerst wat bang,omdat het van het buitenland moest komen of het wel te vertrouwen was,terwijl het adres vanin Antwerpen kwam,maar geen probleem mee gehad

mooie Canon EOS r7 gekocht bij Webtronic
Ik heb een mooie Canon EOS r7 gekocht. De prijs was zeer interessant en in vergelijking met ander online winkels. Ik had er nog nooit eerder gekocht en kende het bedrijf ook niet maar de service is perfect. Er werd heel snel gereageerd op een mail van mij. De bezorging duurde iets langer dan van concurrerende bedrijven maar de prijs maakt dat zeker goed. Als ik weer iets wil hebben wat Webtronic verkoopt dan zal ik daar zeker kopen.

Antwort von Webtronic
Mooi aanbod aan aantrekkelijke prijs
Duidelijke website. Mooi aanbod met aantrekkelijke prijs. De afhandeling van de bestelling verliep zeer vlot. De levering van de Sony A7 IV volgde netjes op de vooropgestelde dag. Item was goed en veilig verpakt. Registratie geeft 5 jaar garantie. Een aanrader !

goeie service
Wat argwanend tegenover online bestellen, toch een heel goeie ervaring met Webtronic: heel goeie prijs voor mijn Nikon Z-600 met gratis 2 filters. Bleek bij de bestelling dat er maar één filter geleverd was. Na mijn mail onmiddellijk positieve feedback gekregen en deze filter werd achteraf zonder enig probleem opgestuurd. Topservice. Een aanrader!

Antwort von Webtronic
Goede service en ultra goedkoop
Heel goedkoop, goede service en super goed verpakt

Antwort von Webtronic
De lens is een stuk goedkoper dan in…
De lens is een stuk goedkoper dan in andere webshops en bovendien krijg je nog een cadeautje bij .zeer tevreden

Antwort von Webtronic
Na een verkenningsrondje vond ik het…
Na een verkenningsrondje vond ik het voor mij geschikte fototoestel NIKON D7500 - 18-140 mm bij Webtronic. De kostprijs was voordelig en buiten concurrentie. De levering geschiedde binnen de week na elektronische bestelling, met toebehoren, correct verpakt en duidelijk splinternieuw. Waarborg is inclusief. Dat is een aanbeveling waard!

Beste prijs, nette levering
De prijs is onklopbaar, tot op heden. iPad Air6, compleet geleverd met kabel en zelfs 2 laders (stekker A en stekker C)

Excellente boutique
Excellente boutique, envoi d'un zoom Nikon 180-600 mm rapide et soigné, bien emballé. Produit conforme à la description. Je recommande.

Antwort von Webtronic
Prime service que termijn en plaatsing
Vaatwasser is binnen de afgesproken termijn geleverd, en de plaatsing is eveneens vlekkeloos verlopen en vriendelijke installateur

Antwort von Webtronic
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.