Unternehmen hat geantwortet
We kregen een hele duidelijke, maar ook vriendelijke uitleg over wat allemaal mogelijk was betreffende onze wens van een douchetoilet. Verder heeft de heer Silvan van der Meulen ook ons bed nog even g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fijn bezoek van adviseur Thomas M. met bus aan huis om stoelen te demonstreren. Goed advies gekregen en proef gezeten. Kortom prettige ervaring!
- Möbelgeschäft
- Sofageschäft
Über Well Fair
Vom Unternehmen geschrieben
Well-Fair: Specialist in Comfort
Bij Well-Fair zetten wij ons sinds 1992 dagelijks in om het leven van senioren comfortabeler, veiliger en zelfstandiger te maken. U kunt bij ons rekenen op hoogwaardige producten op het gebied van slapen, zitten en wellness. Altijd met persoonlijke aandacht en service tot in de puntjes.
Persoonlijk advies op maat
Tijdens uw oriëntatie ziet u misschien door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel opties: waar moet u beginnen? Onze specialisten voorzien u graag van eerlijk en deskundig advies. Zo weet u precies wat het beste bij uw unieke situatie past. Een persoonlijk adviesgesprek kan zowel bij u aan huis als in één van onze vele showrooms. Een advies gesprek is altijd gratis en volledig vrijblijvend.
Ontdek onze slimme oplossingen
Met onze slimme slaapcomfort oplossingen, zoals seniorenbedden en hoog-laag boxsprings, ervaart u dagelijks optimaal comfort en gemak. U bespaart tijd en behoudt uw zelfstandigheid. Ons zitcomfort bestaat o.a. uit relaxfauteuils, sta-op-stoelen en banken. Ieder meubel wordt bij ons persoonlijk op maat gemaakt. Zo geniet u van de perfecte ondersteuning en een ontspannen zithouding.
Onze wellness oplossingen, zoals de Well-Sun, zorgen voor soepele spieren en directe pijnverlichting. Ons slimme douchetoilet biedt extra hygiëne en ondersteunt uw zelfredzaamheid: voor nu én later.
Elk product wordt zorgvuldig afgestemd op uw wensen en uw toekomstige behoeften. Zo geniet u dagelijks van comfort, hygiëne en gemak, zonder concessies te doen aan stijl of kwaliteit.
Duizenden tevreden klanten gingen u voor
Klanttevredenheid staat centraal in alles wat wij doen. Daarom bieden wij uitgebreide garanties, transparante communicatie en service tot in de puntjes. Ons vriendelijke klantenservice team helpt u graag verder en ons eigen service team staat 24/7 voor u klaar. We blijven betrokken, ook ná uw aankoop staan we voor u klaar. Zo krijgt u bijvoorbeeld standaard gratis een jaarlijks nazorgbezoek. Duizenden tevreden klanten waarderen onze betrokkenheid, betrouwbaarheid en de rust die onze oplossingen brengen in hun dagelijks leven.
Well-Fair helpt u vooruit met respect, zorg en aandacht. Zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven genieten van uw zelfstandigheid en uw comfort.
Zelfstandig en comfortabel ouder worden... Dat wilt u toch ook?
Vom Unternehmen geschrieben

- De klant staat centraal bij Well-Fair...
- Bij Well-Fair staat de mens centraal. Wij geloven in de kracht van senioren en vinden dat zij zo lang mogelijk zelfstandig van het leven moeten kunnen genieten. Wij maken dit mogelijk met onze maatwerkoplossingen op het gebied van slapen, zitten en wellness. Kijk voor meer info op: www.well-fair.nl
- De Well-Fair Belevingswereld...
- Om uzelf te inspireren en te overtuigen van onze producten en diensten hebben wij de Well-Fair Belevingswereld. In deze wereld zijn 30 hotelkamers voorzien van alle comfort, gemak en veiligheid op het gebied van slapen, zitten en wellness. Kom het zelf beleven...en overnacht in uw droom omgeving...Boek een Belevingswereld arrangement op www.well-fair.nl/belevingswereld
- Altijd op maat gemaakt...
- Wij geloven in de kracht van maatwerk. Ieder lichaam is anders en iedereen is uniek. Met onze maatwerk oplossingen, kunnen we precies de juiste ondersteuning voor uw lichaam creëren. Door middel van onze geavanceerde inmeet technologieën, kijken onze maatspecialisten wat het beste is voor uw lichaam. Zo bent u verzekerd van het hoogste comfort! Kijk voor meer informatie op: www.well-fair.nl
Altijd de juiste keuze door persoonlijk advies op maat en unieke slaapgarantie!
U krijgt maar liefst 6 maanden de tijd om uw nieuwe matras uit te proberen!
Elspeterweg 30, 8071 PA, Nunspeet, Niederlande
- 0341-277010
- info@well-fair.nl
- well-fair.nl
Hat 94 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Fijn personeel
Ze zijn altijd eerlijk enzeker niet opdringerig.
Dat vindt ik wel fijn.en alles van welfair is goed.
Ze leggen alles goed uit.
Ben al vele jaren een tevreden klant
Matras voorlichting
Prettige en eerlijke informatie over het bedrijf en de producten. Goede voorlichting over de matrassen en alles wat daarbij hoort.
Jaarlijkse produktencheque Well-Fair
De medewerker W. die bij ons kwam was zeer prettig in de omgang. Hij controleerde de aangeschafte goederen op een vakkundige wijze. Gaf prima antwoord op onze vragen. Hij adviseerde op een zeer deskundige manier. Hij maakte een controle bezoek ook echt een controle. We waren daar zeer tevreden over.
goed telefonisch bereikbaar en goede naservice…
goed telefonisch bereikbaar en goede naservice
Een goede service van een Prettig…
Een goede service van een Prettig Persoon om te mogen ontvangen!
Goed om alles uit te leggen als ik vragen heb.
Openheid en vrijheid,in de keuze die ik…
Openheid en vrijheid,in de keuze die ik mag maken.
Groetjes Johan.
Prima service en uitstekende kwaliteit.
Prima service en uitstekende kwaliteit.
Goede slaapervaring met hoog-laagbed.
Fijn bezoek van adviseur Thomas M
Klacht over bestelling wordt niet…
Klacht over bestelling wordt niet beantwoord. Zij pretenderen binnen 48 uur te reageren. Wij zijn een klant die rond de 40.000 euro bij hun hebben uitgegeven.
Hoezo klantvriendelijk. Hebben het geld toch al binnen.
We werden prima geholpen adviseur was…
We werden prima geholpen adviseur was heel netjes en goed voor nu en nog eens komen volgend jaar als het kan beslist nog eens terug

Antwort von Well Fair
Vandaag Mike over de vloer gehad voor…
Vandaag Mike over de vloer gehad voor informatie over een nieuw bed. Ik had een brochure aangevraagd en werd naar aanleiding daarvan gebeld met de mededeling dat er een aantal dagen later een vertegenwoordiger in de buurt zou zijn. Het was vrijblijvend dus laat maar komen. Eerlijk is eerlijk, we schrokken enorm van de prijs maar werden goed geinformeerd en nu hebben we dankzij zijn goede verhaal en uitleg toch een bed aangeschaft. Soms mag een mens gaan voor luxe en comfort en met de gedachte dat dit bed de rest van ons leven meegaat volmondig ja gezegd. We laten na een poosje horen hoe het ons bevalt

Antwort von Well Fair
Mijn moeder heeft bij dit bedrijf een…
Mijn moeder heeft bij dit bedrijf een dure stoel gekocht, inclusief service. Helaas is deze inmiddels opnieuw defect geraakt.
Wat echt onacceptabel is: ze geven aan dat er pas over twee weken een monteur kan komen vanwege drukte of vakantie. Mijn moeder is hulpbehoevend en afhankelijk van deze stoel voor haar dagelijks functioneren. In zo’n situatie mag je verwachten dat een bedrijf verantwoordelijkheid neemt en met spoed handelt.
In de praktijk blijken de mooie beloftes bij aankoop weinig waard. Op het moment dat je echt hulp nodig hebt, laten ze je simpelweg wachten.
Dit is niet alleen slechte service, maar ook zeer onzorgvuldig richting kwetsbare klanten die juist afhankelijk zijn van goede ondersteuning.
Ik raad dit bedrijf daarom niet aan.

Antwort von Well Fair
Duidelijke uitleg en goede service
Hele goede service en duidelijke uitleg door de medewerker tijdens onderhoud.

Antwort von Well Fair
Wij vonden Stefan niet to the point…
Wij vonden Stefan niet to the point ,wij houden meer van iemand die meteen ter zake komt.
Wij moesten hem steeds weer wijzen dat het om een matras ging en niet om een “ gezellig “bijeenzijn.
Het duurde voor ons allemaal te lang maar misschien vinden ander ouderen dat juist prettig,🙁

Antwort von Well Fair
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.