Appen är mycket bra och användarvänlig. Du kan t ex fota maten och få en uppskattning på kalorier. Du får regelbundet aktuella föreläsningar och det finns ett bibliotek med alla filmer samlade. Det är... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag har snart varit Wellgomedlem i två år och jag har aldrig, inte en enda gång, varit besviken eller missnöjd med kontakten, hjälpen och stödet från min läkare eller coach. För mig har det tagit lång... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Så himla fint bemötande. Johan satt och skrev med mig på självaste julafton och besvarade alla frågor jag hade. När min resa väl började har han alltid funnits vid min sida, likaså min coach. Bra stöd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag gillar att det är lätt att nå min coach och att jag får snabbt svar från min läkare , dom förstår mej och finns där för att hjälpa mej i alla situationer, och dömer mej inte om jag ibland faller u... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Atlasgatan 8, 80286, Gävle, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Jag har haft en utmärkt upplevelse med Wellgo. Läkarna är otroligt kunniga och aldrig dömande, vilket gör att man alltid känner sig trygg och respekterad. Min coach är helt fantastisk - hon är peppande och snabb att svara på alla mina frågor. Jag har ett stort förtroende för hela teamet på Wellgo och planerar att fortsätta vara medlem även efter att jag nått mitt mål. Jag är verkligen så nöjd med min resa här!

Antwort von Wellgo
Snabb service, relevant stöd och pragmatisk inställning. Jag är jättenöjd med den hjälp jag får… och den funkar!

Antwort von Wellgo
Aldrig tidigare har jag känt mig så avslappnad i mitt förhållande till mat
Otroligt kompetenta läkare och dietister
Snabb hjälp vid frågor och behov
Extremt nöjd på alla sätt
Äntligen har jag förstått hur min kropp och hjärna fungerar

Antwort von Wellgo
Engagerade och kunniga läkare. De har förstående som inte andra inom sjukvården har. Det är inte så lätt att bara motionera mer och äta mindre som så många säger inom vården. Jag är jättenöjd med Wellgo och kan varmt rekommendera Wellgo som hjälp på denna fantastiska spännande viktminskningsresa.

Antwort von Wellgo
Snabbt att komma i kontakt med någon och jag går ner i vikt

Antwort von Wellgo
Fint bemötande av läkare och coach! Man får bra information och stöttning! Det är lätt att få kontakt när man behöver! Jag känner mig lyssnad på och förstådd! Så tacksam för deras hjälp och stöd!

Antwort von Wellgo
Jag är väldigt nöjd med ett proffsigt bemötande och snabb respons. Blev peppad och uppmuntrad till ändra min livsstil

Antwort von Wellgo
Mycket snabb hantering samt att det kändes tryggt med blodprover. Dom svarar snabbt i chatten och inga svårigheter att förnya recepten. Får hjälp med kostschema och träning om det behövs och massor med tips längs vägen . 1 kg i veckan har jag tappat sedan start och det känns toppen .

Antwort von Wellgo
Bra och snabb tjänst. Svarar snabbt när man behöver råd eller förnyelse. Seriöst företag. Det enda som drar ner betyget är att appen känns amatörmässig layoutmässigt och går ej att koppla till andra mat/träningsregistreringstänster

Antwort von Wellgo
Bra, snabb och proffsig support när man tar kontakt online, både med läkare och coach. Känner att de lyssnar och ger bra råd.

Antwort von Wellgo
Det är enkelt att komma i kontakt med både läkare och dietist.Men det tar mycket lång tid att komma ner till sin vikt

Antwort von Wellgo
Läkare som är seriösa och noggranna. Kräver kännedom om patienten och provtagning för att säkerställa patientsäkerheten.
Snabb feedback när jag önskar kontakt eller vid receptförnyelse.
Alltid trevligt, positivt och uppmuntrande bemötande.
Är aktiva och följer upp resultat samt tar kontakt när jag själv glömt att rapportera.

Antwort von Wellgo
Jag kan verkligen rekommendera Wellgo. Deras koncept är super. Man blir omhändertagen direkt, bra information och känner sig trygg i deras händer. Appen är jättebra matregistrering viktregistrering recept tips på mat tillgång till coach. Än så länge har jag endast utnyttjat recept från coachen men kommer säkert kunna få mer tips framöver.
Läkarna tar hand om en snabbt och mycket enkelt komma i kontakt med dem. Snabb handläggning på allt som frågor recept mm. Tror inte jag väntat längre än 30 min på återkoppling vilket är fantastiskt. Rekommenderar verkligen Wellgo.

Antwort von Wellgo
Jag blev väldigt bra omhändertagen av ett mycket professionellt team. Läkare var fantastiska och jag fick hjälp med mina frågor direkt utan lång väntetid. Jag kände mej trygg och det var väldigt viktigt eftersom jag är multisjuk. Jag gick ner i vikt ganska omgående. 17 kg på 4 månader utan motion, pga rullstol. Jag har i dagsläget avslutat behandlingen, men fortsätter att enkelt och medvetet tappa vikt ändå. Viktigt att veta för dem som tror att man blir beroende!
Jag kan varmt rekommendera detta ytters trevliga och professionella team!
Och jag vill tacka teamet Wellgo för all vänlighet och all empati, tack för goda tips och råd..
Ni är bäst!

Antwort von Wellgo
Jag är mkt nöjd med Wellgo. Kompetenta läkare och coacher. Hanteringen av ärenden går snabbt och smidigt. Wellgo Go appen innehåller bra verktyg med föreläsningar, träningsfilmer, recept, vikt och kostregistrering mm. Läkaren lyssnar på dig och du är delaktig i din resa till bättre hälsa. Rekommenderar Wellgos koncept.

Antwort von Wellgo
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.