Jeg kan på det varmeste anbefale WeWatches! Jeg havde udset mig et ur på wewatches.dk og sendte en mail med et par spørgsmål. Selvom det var søndag, svarede William med det samme, og allerede d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Så mit drømme ur hos WeWatches og kontaktede William som var så venlig at fremvise uret samme dag. Det endte med jeg købte uret dagen efter. Firmaet ligger på en fin lokation og handlen foregik i t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kæmpe anbefaling til William fra We Watches. Jeg har netop lavet en større byttehandel, hvor jeg opgraderede mit Datejust 41 til en massiv Everose guld Daytona, og hele forløbet har været en absol... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En fornøjelse at handle med WeWatches. Vi havde god dialog om betaling og selve overdragelsen var en fornøjelse, hvor William havde god tid at til tilpasse og give instruktioner til uret.
Unternehmen hat geantwortet
Hos WeWatches er du sikret en tryg oplevelse. Vores mission er at sælge luksusure til fornuftige priser, med fokus på en tryg købsoplevelse for dig som kunde. Vi rådgiver dig derfor hele vejen igennem dit køb, intet er overladt til tilfældighederne
Grønningen 25, 1270, København K, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
WeWatches leverede drømmeuret på under 1 uge - god kommunikation undervejs og god sparring ifht. nogle detaljer omkring handelen.
De bedste anbefalinger herfra.

Antwort von WeWatches
Har for nylig købt et ur af William. Jeg kan ikke sætte en finger på oplevelsen – det var en yderst behagelig og professionel handel. Stor anbefaling herfra!

Antwort von WeWatches
Jeg havde idag mit første “rigtige” ur hos William fra WeWatches, og det har været en rigtig god oplevelse. Han tog sig tid til at guide mig igennem det hele og svarede på alle mine spørgsmål. Kan varmt anbefale både ham.

Antwort von WeWatches
Fremragende oplevelse at handle ur ved William.
Der var god feedback før, under og efter købet. William kunne indfri min drøm om et datejust på kun 10 arbejdsdage (som han selv virkede til at synes var lang tid). Prisen var skarp. Mit næste ur bliver med sikkerhed handlet ved Wewatches!

Antwort von WeWatches
5 af de allerstørste stjerner til William fra WeWatches. Knud Pedersen ville have mig på venteliste i op til 3 år, for de kunne leverer et fabriksnyt Rolex Submariner 2025.
William klarede det på få timer og uret er som ønsket. Ydermere bliver der tjekket op på om alting er som det skal være og sikke en service - fremover handler jeg kun ur hos WeWatches.

Antwort von WeWatches
We Watches får vores varmeste anbefalinger. Vi har oplevet imødekommenhed, ordentlighed og vejledning, som for os var afgørende.
Dialogen har været let tilgængelig og tryg.
Venlig hilsen Katrine

Antwort von WeWatches
Jeg købte i maj 2025 et ur hos WeWatches. Jeg fik en behagelig og effektiv behandling af William - fra forespørgsel til afhentning af ur.
Vil helt sikkert gerne handle med WeWatches igen fremover.

Antwort von WeWatches
Top og tryg oplevelse fra start til slut! 🌟🌟🌟🌟🌟

Antwort von WeWatches
En virkelig god oplevelse at handle med William/WeWatches. Fra første kontakt til uret blev afhentet var der yderste behagelig kommunikation samt en god og konstruktiv vejledning. Alt i alt: absolut anbefalelsesværdig.
/Daniel

Antwort von WeWatches
En yderst behagelig oplevelse med William.
Velinformeret und mand, der forklarer dig alt om uret og hvor han har hentet uret fra. Man føler sig i trygge hænder, hvilket er et stort plus. Gode parkeringsmuligheder, som også gør købsoplevelsen nemmere.

Antwort von WeWatches
Man får hvad man betaler for. William er behagelig, dygtig og ved alt om produkterne han sælger. Kan klart anbefales

Antwort von WeWatches
Har netop købt mit første ur hos William. Alt i alt en super oplevelse. Helt sikkert ikke sidste gang det sker👍

Antwort von WeWatches
William fra WeWatches er rigtig behagelig og troværdig når man handler med ham. Det er anden gang jeg køber ur hos ham og vil til enhver tid gøre det igen. Super oplevelse begge gange.

Antwort von WeWatches
Havde set et ur på deres hjemmeside og anmodede om at se det via formularen på hjemmesiden. Fik svar inden for 30 min om at jeg kunne komme forbi dagen efter. Som sagt, så gjort. Super fin service og alt er i fineste orden. Tog hjem med et nyt ur på armen! Kan helt klart anbefales. Tak herfra!

Antwort von WeWatches
Så fik jeg mit Rolex Submariner i dag, så fedt 🤩, alt er som det skal være, hurtig forsendelse, hurtig svar på mail & til at træffe på mobilen !
Så kan kun varmt anbefale WeWatches / William Ellenhard, hvis du søger et Lækkert ur 😉

Antwort von WeWatches
Jeg søgte et Submariner, som William super hurtigt kunne hjælpe mig med til en skarp pris.. Det var en helt kanon handel :)

Antwort von WeWatches
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos WeWatches, hvor jeg blev betjent af William. Han var utrolig hjælpsom og vidende om alle de ure, jeg kiggede på, og han tog sig virkelig tid til at forklare de forskellige modeller og funktioner. Jeg følte mig aldrig presset, men derimod velkommen og godt informeret. Serviceoplevelsen var i top, og William gjorde alt for at sikre, at jeg fik det helt rigtige ur. Jeg kan klart anbefale WeWatches til alle, der er på udkig efter et ur og professionel service.

Antwort von WeWatches
Rigtig god oplevelse med William.
Jeg skrev til William med en forespørgsel om at se og prøve fire forskellige ure. Inden for meget kort tid havde vi arrangeret et mødetidspunkt. Det var et meget behageligt møde med William, hvor man hele tiden følte sig tryg, og hvor William kunne svare på alle de spørgsmål, jeg havde.
Jeg bestemte mig for et ur, som lige var blevet solgt, men William skaffede mig et magen til ur inden for få dage. Super professionel og tryg handel.
Alt i alt en rigtig god og meget behagelig oplevelse.

Antwort von WeWatches
Det var en super oplevelse jeg havde med Wewatches, da jeg købte mit seneste ur. Kun varme anbefalinger herfra

Antwort von WeWatches
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.