Zeer makkelijke en fijne ervaring gehad bij het bestellen van een paar banden met velgen bij WheelPoint. Je krijgt een bericht via WhatsApp en kan zo iets afspreken over de levering. Of als er vragen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Een mooie set velgen met banden besteld voor mijn Passat. Makkelijk te bestellen via de website en snel geleverd. Mis op de website wel een optie om de wielen ook op “je eigen auto” te zien. Maar dit... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We zochten zwarte velgen en all season banden voor de auto van mijn dochter (Hyundai I20). Eerst op internet onszelf georienteerd en wat rondgekeken, daarna naar de zaak gegaan. Goed advies gekregen e... Mehr ansehen
Het had één ster meer geweest wanneer, zoals vantevoren gevraagd via mail, naafkapjes van het merk van de betreffende auto gemonteerd waren (opbouwende kritiek en zeker geen klacht). Die liggen niet v... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vluchtoord, 25, 5406XP, Uden, Niederlande
Goede service goed advies
Klantvriendelijk

Antwort von WheelPoint.nl
Alles netjes volgens afspraak. Banden en velgen werden snel gemonteerd. Goed gepland en ik was binnen half uur weer onderweg.

Antwort von WheelPoint.nl
Goede service en klantvriendelijk.
Goed contact via de app en je krijgt keurig bericht wanneer de bestelling binnen is.

Antwort von WheelPoint.nl
Ik ben ontzettend blij met de velgen en een vriendelijke jongen had ze binnen no time erop gezet. Bedankt!
snelle leverling probleem netjes opgelost

Antwort von WheelPoint.nl
kantoor ok ,maar in het werkhuis is de bediening onverschillig , eens de bestelde wielen gemonteerd,laten ze de jouwe daar ergens liggen en je kan ze zelf opladen !
Super zaak, een echte aanrader voor aanschaf van een nieuwe set velgen en banden. Met ook snelle en fijne service en duidelijke communicatie

Antwort von WheelPoint.nl
Betrouwbaar bedrijf met breed scala aan velgen en de daarbij te leveren banden. Ook monteren doen ze zeer netjes. Goed bedrijf met goede service.

Antwort von WheelPoint.nl
Goede service met direct contact via Whatsapp. Levering vond plaats binnen 3 werkdagen. Van bestellen tot levering is kopen bij Wheelpoint ronduit een 5 sterren waardering waard!

Antwort von WheelPoint.nl
Gewoon gedaan waarvoor ik kwam nieuwe velgen en banden over zetten.
Vlug grbeurd. Vriendelijk attent

Gewoon top service !!
Hebben mij met een beschadigde velg super geholpen

Antwort von WheelPoint.nl
Vriendelijk, begripvol, behulpzaam en snel reagerend superbedrijf!!!!! Ik zal in de toekomst alleen nog maar bij hen kopen. Heel erg bedankt jongens!!!!

Antwort von WheelPoint.nl
Ik ben heel tevreden over de afhandeling van de aankoop en montage van lichtmetalen velgen. De communicatie was snel en correct. De werkplaats zag er keurig en schoon uit en ik werd op het afgesproken tijdstip en vriendelijk geholpen. Het was snel klaar en het rijdt prima. Dat heb ik bij andere garages/werkplaatsen wel anders meegemaakt!

Antwort von WheelPoint.nl
Van het begin tot de aflevering fantastisch geholpen. Alles via WhatsApp en meestal binnen de 5 minuten een antwoord. De velgen zien er in het echt nog mooier uit dan op de foto op de website. Het is echt een compleet geleverde set, zelfs ook nog de wielmoeren er bij geleverd. Ook de levering was perfect, keurig op tijd en zeer vriendelijk.
Echt een aanrader als je velgen, banden of een complete set zoekt.

Antwort von WheelPoint.nl
Bestelling keurig op tijd geleverd (netjes verpakt)

Antwort von WheelPoint.nl
wederom goed geholpen, mooie 20inch set concavers op mijn auto laten monteren. geweldige service. fijne mensen.

Antwort von WheelPoint.nl
Goede aanbieding, fijn balie contact en prima montage.

Antwort von WheelPoint.nl
Duidelijke website en goed advies. Klantenservice is goed bereikbaar via WhatsApp en telefoon en weet waar ze het over hebben: ik werd proactief gebeld om 100% zeker te zijn dat mijn bestelling juist was en zou passen op onze auto.
Later nog eens twee vervangende velgen los besteld vanwege een schadegeval. Ook toen weer super geholpen: ze denken mee en leveren snel. Zelfs mijn garage getipt op Wheelpoint, omdat dezelfde velgen bij zijn groothandel veel duurder waren.
Kortom, dankzij de uitstekende service een aanrader waar ik zeker opnieuw zou bestellen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.