Whiteaway Bewertungen 1 362

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt fungerte som det skulle. Bestilling ,betaling og levering. Ble oppdatert underveis. Hyggelig person som ringte og spurte hvor kolli skulle settes ut fra leverings kriteriene. 😁

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Trekker ei stjerne fordi tørketrommelen vi bestilte ikkje kunne leverast. Fekk valget om vi ville heve kjøpet eller bytte til eit anna merke. Vi valgte eit anna merke. Trommelen vi fekk tilbud om had... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask levering (virkelig), hadde en annen farger på produktet enn alle andre (mye finere farger hos whiteaway), rimelig pris på tilbud iallfall, mens alle andre tar skamhøykpris på luftfilteret jeg kjø... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hei, veldig mye meldinger på levering, først 18.mai så 15.mai og så 19.mai. Da fikk jeg en melding rundt kl.11 den 19. mai at varen ble levert om 15-30 minutter. Meldingen hadde jeg ikke sett med det... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Haus & Garten

Vom Unternehmen geschrieben

Billige hvitevarer på nett Gratis levering og prismatch Få oppbæring og montering

Vom Unternehmen geschrieben

Kontaktinformationen

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

1362 Bewertungen

164 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Meget rask levering

Meget rask levering!
Jeg kjøpte støvsuger som var på tilbud og hadde laveste pris på prisjakt.
Veldig fornøyd med produktet .

12. März 2026

Hei Nina!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding; vi er glade for å høre at du har hatt en positiv opplevelse, og setter pris på at du har tatt deg tid til å legge igjen en vurdering.
Vi ønsker deg en fin påske, og ser frem til å ønske deg velkommen igjen 😊

Jeg fikk kyndig veiledning

Jeg fikk kyndig veiledning, slik at jeg ikke kjøpte noe som ikke passet.
Rask levering og til en rimelig pris

2. März 2026

Hei Øystein!

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å legge igjen en hyggelig vurdering; det setter vi pris på!

Vi er glade for å høre at du har hatt en god opplevelse hos oss, og håper vi ser deg igjen i fremtiden.

Vi ønsker deg en strålende påske 🐣🌱

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Do not order extra services

I ordered an integrated washing machine with installation. The machine arrived on time and is good. However, the installation failed despite paying for the advanced installation package (2999) instead of the standard one (1999). The installer was unable to connect the machine to the existing water supply. Now, the company is offering me a 700 gift card as compensation, but it’s not a proper installation or a refund.

11. März 2026

Hi Andrew,

Thank you for taking the time to share your experience with your washing machine and installation. We truly appreciate your honest feedback, and we’re very sorry to hear that the installation did not meet your expectations despite choosing the advanced installation package.
We understand how frustrating this situation must be, and your feedback is a valuable reminder that there is always room for improvement in our services. Please be assured that we are taking your comments seriously as we work to ensure a better experience for our customers in the future.
Thank you again for sharing your experience. We hope to have the opportunity to provide a smoother experience next time.

Kind regards Andrea, Whiteaway.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kjøpt vaskemaskin fra Bosch som ikke fyller kravet om å være er enkel betjene. Whitaway bør gi oss kunder mer informasjon om produktene de selger.

Jeg har kjøpt en vaskemaskin fra Bosch , Typec Wim64 som er levert via Whiteaway. Levereingen gikk helt greit, men jeg er ikke fornøyd med produktet da den ikke fyller mitt hovedkrav om å være enkel å betjene, med lettforståelig og oversiktlig bruksanvising. På maskinens på display er det mange alternativer (ganske unødvendige for mitt bruk) da jeg stort sett bare benytte men de mest vanlige programmene (kokvask, bomullsvask 40 og 60 grader, samt ull og finvask) og de er det ikke ette å finne ut av. Velger man f,eks. bomullsvask er ulike funksjoner innebygd som f.eks. forvask som jeg stort sett ikke bruker. Dertil er standard vasketid fra 4 til over 20 timer! Kjempelenge synes jeg. Riktignok kan man trykke på symbol og få vasketiden redusert, men tidligere maskiner jeg har hatt ( Miele) hadde mye kortere standard vasketid. Ei heller står det noe om hvordan man åpner døren til vasketrommelen. Tilslutt fant jeg ut at jeg bare måtte dra ut lokket, men slikt bør også stå i bruksanvisningen. Min kritikk sier Whitaway ikke er noe de kan gjøre noe med da det er Bosch som produsent som er rette adressat. Uansett synes jeg Whitaway bør gi oss kunder mer informasjon om produktene de selger.

17. März 2026

Hei Anna,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele dine erfaringer med vaskemaskinen og kjøpsprosessen hos oss. Vi setter stor pris på ærlig tilbakemelding, og vi beklager at produktet ikke oppfylte dine forventninger når det gjelder brukervennlighet.
Dersom du ønsker det, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice på info@whiteaway.no, så kan de svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.
Vi jobber kontinuerlig med å gi våre kunder best mulig produktinformasjon, og din tilbakemelding minner oss om at det alltid er rom for forbedring.
Takk igjen for at du deler dine erfaringer. Vi håper å få muligheten til å hjelpe deg bedre ved en senere anledning.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra produkter - leveting ok - montasje lavmål

Ved oppringning og bestilling var det en imøtekommende Helene som tok seg av alt

Ved levering var det litt nedtur at ovnen ikke ble montert , dette burde salgsrep ha spurt om > har du 2 stikk for ovn og topp ?

Samtidig var det uaktuelt å montere ventilatoren

Når en 84 år gammel dame blir stående igjen Med halve kjøpet umontert, tenker jeg at selskapet har en jobb å gjøre .. Tilbud om å få montert det meste burde være minstemål.. og spørmål og informasjon burde være en selvfølge

1 uke etter levering står kjøkkenet fortsatt uten orden på umonterte varer , fordi håndverkere ikke kommer på dagen uten skyhøye omkostninger

Produkter supert

Ferdigstillelse lavmål

9. März 2026

Hei,

Tusen takk for at du deler tilbakemeldingen din, og for de fine ordene om både produktene og Helene – det setter vi stor pris på.

Samtidig er det leit å høre at leveransen og ferdigstillelsen ikke har vært som forventet. Vi forstår godt at det kan være frustrerende når ikke alt er klart etter levering, spesielt når man hadde håpet på en mer komplett løsning.

Vi setter pris på at du deler erfaringen din, og tar med oss tilbakemeldingen videre.

Ønsker deg en fortsatt fin dag 😊

Veldig bra

Gode, hyggelige folk og gode tilbud.

11. März 2026

Hei Bilal!
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen.
Vi ønsker deg en super dag, og ser frem til å ønske deg hjertelig velkommen til oss igjen 😊

Veldig fornøyd

Virkelig gode tilbyd, enkelt å bestille, perfekt kundeservice, levering til planlagt tid og kjapt når du trenger hjelp etter levering med både retur og bestilling av service.
Her var det ikke noe å være skuffet.

3. März 2026

Hei Sylvia!

Tusen takk for en veldig koselig tilbakemelding; vi setter stor pris på at du har tatt deg tid til å dele din opplevelse hos oss.
Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd både med produktet du har kjøpt og servicen.

Vi ser frem til å ønske deg hjertelig velkommen igjen, og håper du får en flott dag! 😊

Fantastisk god service

Fantastisk god service. Produktet var veldig bra. Stor takk til Bodil som ryddet opp når noe ble feil selvom det hadde gått lang tid fra kjøpstidspunktet. Dere er virkelig en seriøs og fornuftig hvitevare leverandør. Ingen tvil om at jeg handler av dere neste gang.

4. März 2026

Antwort von Whiteaway

Hei Oskar, og tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen.
Så fint å høre at du har hatt en positiv opplevelse hos oss, det er vi veldig glade for 😊.

Vi ønsker deg en fin dag, og ser frem til å ønske deg velkommen igjen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask levering og best pris

Rask levering, best pris, leverte bedre enn avtalt

2. März 2026

Hei Ole Morten!

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen, og for at du har tatt deg tid til å legge igjen en vurdering. Det setter vi stor pris på.

Vi ønsker deg en super dag, og ser frem til å ønske deg velkommen igjen 😊

Satisfied 😌

Seriously Whiteway have the best items and good customers services with real low prices, thanks 😊

5. März 2026

Hello Maeen!

Thank you for the kind feedback and for taking the time to leave a review. We really appreciate it.

We wish you a wonderful day and look forward to welcoming you back 😊

Kind regards Andrea, Whiteaway.

Mest for pengene.

Mest for pengene.
Anbefales!!!

27. Februar 2026

Hei Irina!

Tusen takk for tilbakemeldingen. Vi setter pris på at du har tatt deg tid til å gi oss en vurdering, og det er hyggelig å høre at du er fornøyd med opplevelsen.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen, og håper du får en strålende dag 😊

Hjelpsom og rask levering 🙏

23. Februar 2026

Hei Arman!

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Vi er veldig glade for å høre at du har hatt en god opplevelse hos oss.
Ønsker deg en fortsatt fin dag! 😊

Ryddige nettsider

Ryddige nettsider, gode tilbud og rask levering. Har handlet her flere ganger og har kun gode erfaringer. Anbefales.

11. Februar 2026

Обогреватель

Спасибо за отличную работу, заказ выполнен вовремя, соответствует описанию на сайте. Спасибо.

16. Februar 2026

Instant pot

Fin produkt , elsker å bruke min ny instant pot . veldig kunde service .
Stor fornøyd og anbefaler 😊

16. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Totalt useriøst

Totalt useriøst. Jeg oprettet bruker på trustpillt bare for å kunne dele frustrasjonen min mot whiteaway. Vi bestilte en kombi maskin som skulle komme den 12/02/26, men ble ringt opp av selger som sa at kombimaskinen vi hadde valgt ikke hadde ull program, og at vi kunne bytte til en frigor som skulle ha alt den originale maskinen hadde, bare med ull program. Den skulle komme 20/02/26, og til samme pris.

Etter et par tenkerunder valgte vi å gå for denne til tross for at det betydde at vi ikke hadde vaskemaskin på 1 uke. Etter en liten stund får jeg en faktura som er vessentlig høyere enn det heg ble fortalt på mail og med en lever ing nå på 25/02. Jeg anerkjenner at 5 dager ikke er mye, men når vi ikke har tilgang til vaskemaskin og ble fortalt ett annet tidspunkt så forventer vi jo det.

Jeg tok da kontakt med selger og fortalte at fakturaen jeg mottok var høyere enn det vi hadde avtalt og at leveringsdatoen ikke stemte med det vi ble fortalt. Etter en stund fikk jeg ny ordre bekreftelse med akkurat de samme problemene… så jeg må ta kontakt med selger igjen, dette gjør jeg, får beskjed om at hun skal se på det. Hører ingenting fra henne.

Jeg sender tre mailer med to til tre dagers mellomrom og lurer på om det er en oppdatering, og om de kan fikse opp i fakturaen og datoen, men jeg mottar ingen svar.

Jeg snakker med samboer og vi begynner å bli litt oppgitt av hele denne prosessen og vurderer å bare avbestille hele greia og gå for en annen leverandør, men like etter får vi mail om at nå var pakken klargjort for sending og at vi ikke kunne kansellere ordren lenger uten gebyr. Dette var da tre dager før vi forventet pakken altså onsdag 17/02.

Siden jeg ikke fikk svar på mail ringte jeg opp, og hørte med en annen kundebehandler for å fikse opp i alt. Han sa at fakturaen vil bli endret som avtalt, men at leverings datoen kunne han ikke gjøre noe med. Da spørr jeg tilbake hvorfor vi ikke kan motta pakken til ønsket levering når den var pakket inn(effektivt sett forhindret oss i å velge en annen leverandør, selv om den var klargjort for sending) og fikk bare som svar beklager. Og det var responsen på alle spørsmålene mine etter det, bare beklager. Det var ingen tilbud om å kansellere krdren, det var ingen løsninger han kunne komme med. Etter alt dette styret for en kombi maskin kjenner jeg bare at jeg er trøtt og lei. Kjenner at tålmodigheten min med whiteaway er brukt opp og kommer ALDRI til å handle hefra igjen.

Og nei fakturaen har enda ikke blitt oppdatert til den prisen jeg faktisk skulle betale.

19. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr