Wines&Co. Bewertungen 328

4,4

Virkelig god service! De har været utrolig hjælpsomme og levering ankom præcis som lovet og med fin info under vejs. Kan uden at blinke anbefale dem til andre kunder. Vil helt sikkert vende tilba... Mehr ansehen

Kom tilfældigt til vinsmagning hos Noer og Kofoed for et par år siden. Har faktisk ikke købt vin andre steder og deres vin smagninger bliver altid skrevet i kalenderen så snart der er dato! Vinene... Mehr ansehen

Noer Wines har arrangerer vinsmagning hjemme hos os, 2 gange nu. Vi har begge gange haft den lokale vinkonsulent Jeppe på besøg. Jeppe medbragte et bredt udvalg af både bobler, hvide og røde vine... Mehr ansehen

Noer & Kofod er den bedste vinhandel man kan bruge , vi har brugt deres ekspertise mange gange både til alm vinsmagning , men også til bryllup , fest og alm brug. De har styr hvilke vine du kan lid... Mehr ansehen

1. Weinhandlung

Vi har stor fokus på oplevelsen med vin, og derfor fortsætter vi det populære koncept med vinsmagninger for virksomheder og hjemme i privaten. Vores mange kompetente vinkonsulenter glæder sig til at komme ud til dig eller din virksomhed og afholde en vinsmagning efter ønske. Det er og bliver en dejlig måde at være sammen på – og så er det en god mulighed for at finde vinen, der passer til enhver lejlighed. Vores ambition er, at hver af vores kunder opnår det rigtige vinkøb på baggrund af den rigtige vejledning. Det skal være en fornøjelse lige fra første møde med Wines & Co., til du sidder med glasset i hånden. Vi vil I hvert fald gøre vores bedste for det.

4,4

Hervorragend

Hurtigt service

Lyn hurtig levring og god produktpris

2. März 2023

Hej Morten 😊

Det er vi glade for at høre, tusind tak.

Nem at bestille

Nem at bestille, hurtig levering og lige ved døren 👍😊

19. Februar 2023

Hej Mona 😊

Mange tak for dine flotte ord - og tak for at du fremhæver levering, det er dejligt at høre idet vi bruger en del tid på at optimere så det er så effektivt som muligt.

Gode vine og tilbud

Gode vine og tilbud, god service og hurtig ekspedition. Handler her gerne igen

6. Oktober 2022

Hej Caterina 😊

Mange tak for din anmeldelse - den er værdsætter vi.

God service

God service. Levering til tiden efter aftale.

12. September 2022

Hej Arne 😊

Det var godt at høre.

Mange tak fordi du gad at tage dig tid til at anmelde os, det er altid værdsat.

Det gik fint

Det gik fint, jeg var heldigvis hjemme da vinen blev afleveret direkte til mig. Glæder mig til en passe lejlighed til at nyde boblerne.

22. September 2022

Hej Svend 😊

Tak for din anmeldelse - den er meget værdsat.

Præcist

Nemt, bekvemt og præcist! Simpelthen!

13. September 2022

Hej Niels 😊

Tak for din anmeldelse.
Vi forsøger at gøre det så hurtigt og nemt som muligt.

Mvh Wines & Co

Jeg har afgivet en ordre,

Jeg har afgivet en ordre,, på 4000.kr og accepteret 2-3 dages levering med POST Nord det var en fejl. Jeg har haft dårlige oplevelser med posten. Vi er overhovedet ikke blevet informeret, så ingen stjerner herfra. Beløbet er trukket men varen udebliver

15. August 2022

Hej Jørgen 😊

Tak for din anmeldelse.

Mvh Wines & Co

Jeg er meget godt tilfreds

Jeg er meget godt tilfreds, tidligre var jeg til vinsmagning, fik altid en god behandling.
Det nye firma leverer også hurtigt.
Flere af mine bedste vine, leveres stadig.
Mange tak
Anne Nielsen

13. August 2022

Hej Anne 😊

Mange tak for din anmeldelse.

Vi vil gøre hvad vi kan for at blive ved med at fortjene disse 5 stjerne.

Super hurtig levering 👍

Super hurtig levering 👍
Og så har de min ynglings rødvin 🍷

20. Februar 2022

Hej Stine 😊

Dejligt at læse, tak.

Køber hos Noer Wines

Køber hos Noer Wines, da de forhandler min ynglings vin gennem 20 år.

16. Februar 2022

Hej Susanne 😊

Det varmer at høre, tusind Tak.

Fin service

Fin service, god vin svarer til beskrivelsen, velsmagende, levering som aftalt. Jeg handler helt sikkert igen!

7. Februar 2022

Hej Randi 😊

Tak for din feedback, det betyder meget for os, at vinen falder i smag.