3,4

Akzeptabel

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Withdrawal stuck three weeks, KYC is a joke

Requested a 500 euro withdrawal nearly three weeks ago and it's still pending. Sent my passport, a utility bill from the ESB, and a bank statement twice now. Every time I ask, they want another document or claim the picture isn't clear. Pure stalling, lads, hoping I'll cancel it and gamble it back.

15. Juni 2026

Saque travado há 3 semanas

Pedi um saque de R$ 2.000 e até hoje nada caiu na conta. Toda hora pedem um documento novo, mando RG, comprovante de residência, selfie, e sempre tem alguma desculpa pra prorrogar o KYC. Já é a terceira semana esperando, isso é roubo na cara dura.

18. Juni 2026

ボーナスの罠、勝ち金を全部没収された

入金ボーナスを使って12万円まで増やしましたが、出金申請したら「ベット額の制限を超えた」という後出しの理由で全額没収されました。利用規約のどこにも明確に書かれていない条件でした。最初から払う気がないとしか思えません。

11. Juni 2026

Boonus on lõks, võit tühistati

Võtsin tervitusboonuse ja läbimängimise nõue oli x50, mis on praktiliselt võimatu täita. Õnnestus ime läbi natuke koguda, aga kui tahtsin välja võtta, tühistati kogu võit väitega, et ületasin maksimaalse panuse. Mingit sellist reeglit polnud kuskil selgelt kirjas. Lihtsalt ettekääne, et mitte maksta.

11. Juni 2026

Balansas tirpsta neįtikėtinai greitai

Žaidžiu jau seniai įvairiose vietose, bet tokio nesąmoningo dalyko dar nemačiau. Lošimo automatai praktiškai niekada neišmoka, balansas tirpsta tiesiog akyse, o laimingi sukimai pasitaiko nebent per pirmas penkias minutes po įnešimo. RNG čia akivaizdžiai kažkoks suklastotas, nes normaliai taip negali nuolat nesisekti.

13. Juni 2026

Llevo 3 semanas esperando mi retirada

Solicité una retirada de 800 euros y desde entonces solo me piden documentos una y otra vez. Que si el DNI, que si un recibo, que si un selfie... y cuando los mando dicen que no se ven bien. La verificación KYC es una excusa para no pagarte, está claro. Huid de aquí.

16. Juni 2026

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen