!Kan varmt anbefale Winther biler! Rigtig gode mennesker da arbejder der jeg have fornøjelse af at handle med Oscar skide rar og smilende person Så vis I har kigget på Winther biler er det bare m... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Vi har netop købt en Dodge RAM TRX 1500 hos Winther Biler, og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut. Vores sælger Casper var utrolig professionel, imødekommende og... Mehr ansehen
Vi handlede bil med Oscar, en super behagelig og reel fyr. Vores tidligere bil blev taget i byt til en fair pris, der var lidt småting ved bilen vi købte, som blev imødekommet, trods delte synspunkt... Mehr ansehen
Jeg har handlet bil hos sælger Oscar, blev mødt med venlighed og ordentlighed. De aftaler vi havde indgået tlf inden fremmøde blev overholdt. Oscar havde god kendskab til bilen og modellen, han kun... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Køb og salg af nyere brugte biler
Kontaktinformationen
Tindbjergvej 2, 8600, Silkeborg, Dänemark
- winther-biler.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Super service fra winther biler.
Super service fra winther biler.
Sælger oscar var rar og venlig og hjalp proffesionelt hele købs processen
Super god oplevelse
Vi har lige handlet bil hos Winther Biler og er forbløffet over hvor smertefrit og nemt det er at handle der. Oscar som vi købte bilen af er fuldstændig nede på jorden og satte os godt ind i tingene inden vi skrev under på slutsedlen. Vi har fået en dejlig bil til en fornuftig pris og vi er bestemt ikke bange for at kigge forbi dem næste gang vi skal handle bil. Tak for en god behandling.
Så bilen på nettet fredag morgen da jeg…
Så bilen på nettet fredag morgen da jeg mødte ind på arbejde, ringede straks til Casper og aftalte at han ville holde bilen til mig til kl. 14 da der var stor efterspørgsel på denne bil.
Efter arbejde kørte jeg straks til Silkeborg for at se og prøve bilen.
Bilen var helt som forventet ud fra beskrivelsen fra Casper.
Jeg købte bilen og kørte hjem med den samme eftermiddag.
Super venlig og imødekommende sælger, alt har fungeret 100%.
Selv da jeg søndag aften kom i tanke om et spørgsmål ang. bilen jeg havde købt, blev min mail besvaret inden for 15 min...
Super glad min bilhandel, bliver mere og mere glad for bilen, for hver dag jeg køre i den.
Ualmindelig god og uhøjtidelig tilgang…
Ualmindelig god og uhøjtidelig tilgang til kunden. Alle aftalte punkter og aftaler overholdt. En god oplevelse og fuld tilfredshed.
Super kundeservice
Jeg købte en Mercedes A220d og jeg er super tilfreds med både bilen og den service jeg fik hos Winther Biler. Jeg blev betjent af Casper, som har været professionel, imødekommende og hjælpsom under hele forløbet. Det kan kun anbefales!
Oscar , som var rigtig behagelig og hjælpsom.
Winther Biler er et rigtig dejligt sted at handle, man oplever en super dejlig betjening og man oplever en rigtig god service. Jeg købte hos Winther biler en Mercedes E200 og blev betjent af Oscar, som var utrolig lydhør og imødekommende under hele salgsforløbet. Det er bestemt et sted jeg gerne vil handle hos igen.
Knivskarp og formidabel service af både…
Knivskarp og formidabel service af både Oscar som tog sig af første del, og Casper som tog sig af den sidste del. Købte en Audi A3 E-tron (brugt) - 2021 model. Oscar hjalp ganske fint med at holde mig opdateret omkring bilen, da der var flere købere, og fik så aftalt to dage efter at jeg kunne hente den kl 9 om morgenen og var klar til mig. Casper var så afslappet og snakke med, og indtrykket af staff, samt Winther biler generelt, følte man sig velkommen og de var snakkesalige, og imødekommende. Ikke den typiske mersalg sælger attitude. Det her var en suveræn oplevelse for køb af min 5 bil for at sige det mildt.
Mit allerførste bilkøb
Jeg har netop købt min allerførste bil hos Winther Biler, og det var en rigtig god oplevelse. Jeg var forbi og prøvekøre bilen 2 gange, og hver gang fik jeg en god snak med Oscar og nogle af de andre ansatte, som jeg desværre ikke husker navnene på. Jeg fik et indtryk af at alle hos Winther Biler var ret fornuftigt og pragmatisk anlagt, og ikke havde travlt med at f.eks. lave alverdens mersalg. Dejligt. Oscar besvarede tålmodigt alle mine spørgsmål og gennemgik bilens udstyr sammen med mig. Jeg har nu kørt rundt i min nye (brugte) bil i et par uger, og der er ikke dukket nogle problemer op med bilen, så jeg er godt tilfreds. Alt i alt, en god oplevelse, og Oscar og resten af Winther Biler banden får min anbefaling.
Deres sælger Casper er profesionelle
Deres sælger Casper er profesionelle.
Behagelig handel. Vi købte en BMW og den stod knivskarp, da vi ankom.
Fik en go bytteprisen for den gamle bil.
Købte en BMW M135i x-drive af Casper i…
Købte en BMW M135i x-drive af Casper i lørdags. Som vi fik med hjem med det samme. Vi fik en super service, og følte os trygge hele vejen. Vi giver de bedste anbefalinger👍
Virkelig dårlig kundebehandling
Virkelig dårlig kundebehandling. Torsdag får jeg tilbudt en byttepris over mail og ud fra fremsendte billeder af min bil i forbindelse med køb af en Audi. Jeg acceptere prisen og vi aftaler, at jeg skal komme fredag. Jeg har mine sommerdæk stående opbevaret og skriver straks for at få dem udleveret, men da værkstedet desværre er lukket ned siden jeg afleverede dem i vinters, kan jeg ikke bare komme forbi. Jeg meddeler sælger undervejs hvad der sker, så han ved jeg arbejder på sagen og er oprigtig. Jeg vedlægger mit tlf. så sælger kan ringe til mig, hvis der er nogle spørgsmål ift. salget. Han ringer og jeg fortæller, at jeg afventer at en arbejdsmand kan komme ud til lagret ved værkstedet og udlevere mine dæk. Jeg bekræfter i tlf at jeg vil købe bilen, at jeg længe har kigget efter lige præcis den og jeg er meget direkte og tydelig i min interesse og i, at jeg ønsker at handle. Han bekræfter at han høre min interesse i bilen og meddeler mig, at det et ok jeg kommer lørdag. Når jeg det ikke lørdag kræver chefen, at jeg overfører et beløb på 10.000kr for at holde bilen. De penge får jeg ikke tilbage, hvis jeg finder noget på bilen der påvirker min beslutning. Det forklares at pengene beholdes som kompensation for at jeg så har kunne forhindre et andet salg, hvis jeg springer fra. Havde det været et depositum forstod jeg tilgangen og det havde været meget mere ligeværdigt, men at miste 10.000kr på den måde, var jeg selvfølgelig ikke interesseret i- jeg acceptere det mundtligt, da jeg jo gerne vil købe bilen og det eneste der forhindre mig i at være på vej er, at jeg skal have mine dæk udleveret, det handler IKKE om tvivl eller tænketid og det ved sælger godt. Jeg gør det tydeligt, at jeg forventer at kunne få mine dæk og komme lørdag som aftalt. Jeg acceptere også, at min bil kan underbydes den budte byttepris, hvis den ikke skulle leve op til sælgers forventning. Jeg har før købt bil på denne måde uden problemer og har klart en forventning om, at vi har tillid til hinanden og jeg kan stole på det vi aftaler. Jeg sender efterfølgende en mail igen til sælger om at jeg virkelig ønsker, at det lykkes. Hvis ikke det betyder at der er et salg i gang, så ved jeg ikke hvad det er!! Men fredag aften kl. 19.30 får jeg en mail om at bilen er solgt til anden side af en kollega, da “min” sælger lige var ude og køre. HVORDAN kan det ske!! På annoncen står der, at det er vigtigt man kontakter sælger for at indgå aftale om at komme forbi, hvis et andet salg er i gang, så man ikke kommer forgæves. Det spurgte jeg til da jeg henvendte mig og har på skifte, at der var IKKE et salg i gang. Det er der jo så efter vi har indgået aftale om byttepris og hvornår jeg kommer! Aftalen er tydeligt i både skrift og tale og der hersker ingen tvivl om, at jeg ønskede at købe bilen og jeg ville komme så hurtigt jeg kunne, da jeg også bor på Sjælland. Jeg fik mine dæk lørdag morgen kl. 8 og ville have stået i Silkeborg ved åbningstid lørdag formiddag. Det her er SÅ dårlig stil og en modbydelig måde at behandle kunder på og ikke mindst at gøre forretning på.

Antwort von Winther Biler ApS
Super oplevelse
Super professionelt. Købte en Porsche Taycan, fik en fair pris for min byttebil. Et efterfølgende problem med bilen blev også håndteret fint.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Kan varmt anbefales!
En rigtig rigtig god oplevelse efter at have forhandlet med Oscar.
Den varmeste anbefaling herfra!
/Jeannett
Super fint oplevelse og behandling
Super fint oplevelse og behandling. Særlige ros til Casper Sejr, som er meget dygtige, erfaren og troværdig :) kan klart anbefales
God oplevelse
God oplevelse, Har fået rigtig god behandling af Oscar, kommer fra Nord Sjælland og blev hentet på stationen da jeg skulle hente min nye bil, fik en fin gennemgang af bilens system.
Vi har købt en super lækker Volvo xc40
Vi har købt en super lækker Volvo xc40. Vi var der en lørdag, vi blev taget i mod af Oscar som var super venlige og rar person, ikke den trælse sælger type. Han flyttede selvfølgelig alle de biler som stod i vejen så vi kunne få en prøvetur, i mens han lavede papir arbejdet. Vi snakkede også med Rasmus ejerne af butikken, den mest ærlige sælger jeg nogensinde har mødt , heller ikke den trælse sælger type. Vi fik bilen med hjem med det samme. Vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger til Winther biler, Oscar og Rasmus, for den service og behandling vi fik bestemt ikke sidste gang vi kigger forbi, og måske for en ny bil med hjem
Mvh Lone og Søren Slot-Lauridsen, fra Middelfart
Den er dårlig firma
Hej. Jeg anbefaler ikke dette firma. De sælger ødelagte biler. Køb aldrig biler fra dette firma. De sletter kommentarer. Vær forsigtig.
Super service
Har i dag handlet med Oscar super i møde kommende og hjælpfuld selv om der var sidste på dagen og nok lidt over fyreaften
God og ærlig betjening.
Super betjening af Casper Sejr... ikke så meget pjat, han forstår at handle ærligt og åbent uden for meget unødvendig forhandling. Den bil jeg købte svarede 100% til telefonisk beskrivelse..
Sjov og ærlig sælger
Vi var oppe og kigge på en Peugeot 508 hybrid, det endte dog ik med et køb, men det der var nok den sjoveste og ærligste sælger jeg nogensinde er stødt på.
Som han sagde: jeg vil selvfølgelig gerne tjene penge, men famne ik for at ta måsen på jer.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.