!Kan varmt anbefale Winther biler! Rigtig gode mennesker da arbejder der jeg have fornøjelse af at handle med Oscar skide rar og smilende person Så vis I har kigget på Winther biler er det bare m... Mehr ansehen
Vi har netop købt en Dodge RAM TRX 1500 hos Winther Biler, og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut. Vores sælger Casper var utrolig professionel, imødekommende og... Mehr ansehen
Vi handlede bil med Oscar, en super behagelig og reel fyr. Vores tidligere bil blev taget i byt til en fair pris, der var lidt småting ved bilen vi købte, som blev imødekommet, trods delte synspunkt... Mehr ansehen
Jeg har handlet bil hos sælger Oscar, blev mødt med venlighed og ordentlighed. De aftaler vi havde indgået tlf inden fremmøde blev overholdt. Oscar havde god kendskab til bilen og modellen, han kun... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Køb og salg af nyere brugte biler
Tindbjergvej 2, 8600, Silkeborg, Dänemark
- winther-biler.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Rigtig god service
Rigtig god service, og virkelig god vejledning.
De har været gode til at hjælpe med spørgsmål.
Kan klart anbefales herfra!
Fantastisk oplevelse ved køb af brugt bil!
Fantastisk oplevelse ved køb af brugt bil!
Min kæreste og jeg handlede bil ved en ung mand; Casper og gjorde et skønt køb!
Efter et uheld med den gamle bil skulle vi ud og finde en “ny” brugt bil og det jo rent gedemarked, at finde nogen man kan stole på i den branche. Heldigvis faldt vi over Winther Biler hvor vi mødte Casper, der lynhurtigt fik afstemt vores behov. Vi troede vi skulle hjem i en bette bil igen og havde slet ikke drømt, at vi kunne få så meget for pengene. I stedet for vores gamle Opel Agila kom vi hjem i en Seat Ibiza stationcar og her et par måneder efter er vi lykkelige for det nye valg og ser frem til vores kør-selv-ferie, nu med plads til hund og bagage.
Positiv oplevelse
Professionel og imødekommende personale. Casper var yderst kompetent og serviceminded ved køb af bil. :-)
Kæmpe ros til Casper og anbefaling til Winther Biler
Det var en fantastisk oplevelse at købe bil ved Winther Biler. Vi blev mødt med positivitet og god service af Casper, som tog os godt og trygt igennem hele processen. Vi fik en tilfredstillende pris for vores bil i bytte for den nye bil og klargøring og overtagelse af bilen skete samme dag, hvilket var meget fordelagtigt, eftersom vi kom hele vejen for København. Men man kan sige at det var hele turen værd, eftersom vi fik en fantastisk service af Casper og delvist Rasmus og fik en lækker bil med hjem. Winther Biler og Casper skal have stor tak og ros og en kæmpe anbefaling herfra.
Super professionel sælger
Det var en virkelig god oplevelse at købe min nye bil hos Winther biler.
Bor på sjælland 350 km væk, så havde set det lidt som en udfordring på forhånd, da jeg havde en bil som jeg gerne ville bruge som bytte bil. Efter at have set mig varm på et par biler tog jeg kontakt pr. Tlf. Og fik fat i Oscar fra Winther.
Han var helt med fra starten i min plan og vi kommunikerede på mail og tlf. gennem flere dage, fandt en fornuftigt byttepris og aftalte betingelserne.
Så jeg tog vejen til Silkeborg med krydsende fingre for at vores aftaler holdt og de biler som jeg havde kigget på levede op til mine forventninger.
Hos Winther blev jeg mødt af Oscar, som fra starten af var imødekommende og professionel. Efter en meget hyggelig time med prøvekørsel og papirarbejde, kunne jeg køre tilbage mod Sjælland i min nye bil. Super fedt at handle med Oscar som stod ved alt der var aftalt på distancen og som hjalp med opsætning og gennemgik alle funktionerne i min nye bil.
Tak for en rigtig god oplevelse med mit bilkøb
Bh
Jakob
Super god og reel handel
Super god og reel handel. Blev betjent af sælger Casper Sejr. Virkelig behagelig ung gut. Var altid til at få kontakt med, så de største "roser" til Casper og Winther Biler :)
Det bedste service jeg nogensinde har…
Det bedste service jeg nogensinde har oplevet. Super lækker forhandler pænt og rent. Bliv taget imod at Casper med et kæmpe smil og super service af ham
Professionel service
Har oplevet en behagelig og professionel service og vejledning hele vejen igennem i mødet med Casper Sejr fra Winther Biler. Hurtig kommunikation med klare svar under hele købsprocessen.
Carsten
Oscar har hjulpet min Volvo til en ny…
Oscar har hjulpet min Volvo til en ny ejer- Og solg med min nye drømmebil Mersedes GLS300 AMG.
Sublim service. Handler helt sikkert der, når Mersedes om maaaaange år skal skiftes ud
Kan kun anbefales👌🏽
Tak til Oscar for super god service og handel..
Super go service
Rigtigt go service
Vi var egentlig kun ude for at kigge på en BMW som vi havde set på deres hjemmeside men endte med at købe bilen. Fantastisk modtagelse man får, og super venlige og flinke sælger . Rasmus og hans kollega Casper er super venlige og professionelle hele vejen igennem. Det var en fornøjelse at handle ved Winther, og det bliver nok ikke den sidste. ;) vi glæder os og håber at få lig så god oplevelse med bilen.👌😊
Shamila
Kan varmt anbefales
Jeg har for nylig købt en bil fra denne bilforhandler, og jeg må sige, at jeg var dybt imponeret over den professionelle service, jeg modtog fra både Rasmus og Casper. Fra det øjeblik jeg trådte ind i bilforhandleren, blev jeg mødt med et varmt smil og en venlig velkomst.
Rasmus tog sig tid til at lytte til mine behov og ønsker, og han var ekstremt tålmodig med min familie og jeg gennem hele processen.
Da jeg havde fundet den perfekte bil, arbejdede Rasmus og Casper ihærdigt for at sikre, at købsprocessen var så glat og problemfri som muligt. De var meget gennemsigtige omkring priserne, samt bilens historik og de sørgede for, at jeg forstod alt, før jeg traf en endelig beslutning.
Alt i alt vil jeg stærkt anbefale denne bilforhandler.
Rasmus og Casper er ægte fagfolk, der går langt for at yde enestående service til deres kunder.
My experience buying a car through…
My experience buying a car through Winther Biler with Casper was very pleasing. Customer service is top quality, cars are great and clean. Thanks to Casper again for getting me the 118d BMW!
Super god og professionel kundeservice
Jeg har netop købt ny BMW 118i hos Winther Biler og det var en sand fornøjelse. Jeg handlede med Casper og fik meget venlig og yderst professionel vejledning. Han svarede lynhurtigt på henvendelser og leverede det han lovede.
Det er ikke sidste gang jeg handler bil hos Casper eller Winther Biler i Silkeborg.
Hurtig og god service
Købte en bil hos Winther Biler i slutningen af januar. Så bilen på nettet fredag aften og Rasmus var hurtig til at svare tilbage - selv på en lørdag. Alt levede op til forventningerne, da jeg hentede bilen et par dage efter (bor i den anden ende af landet) og en mindre kosmetisk fejl bliver rettet efter aftale med Rasmus. Et godt og sikkert sted at handle bil - klare anbefalinger herfra.
Så en skøn Volvo på nettet og søndag…
Så en skøn Volvo på nettet og søndag kørte min mand og jeg op til Winther biler hvor vi blev modtaget af Casper som bare var så hjælpsom og professionel. Skal ikke have en anden bil i den nærmeste fremtid men næste gang bliver det også Winther biler
Jeg deler hermed min oplevelse
Jeg deler hermed min oplevelse
Jeg så en lækker bil på Winters hjemmeside og da jeg bor lidt lang væk så gik det hele online, og det hele gik meget fint. Så har jeg valgt at komme selv og hente bilen og Oscar var meget sød og tilbudte mig at hans kollega Kasper henter mig fra Silkeborg st.
Jeg kom ind og prøvede bilen og underskrevet aftalen og det gik fint.
Der manglede desv. Spinkelvæske på bilen samt gulvmåttene, men Oscar har været meget venlig og tilbudt mig en service-aftale i de næste 4 år som en erstatning for de manglende ting og han har iøvrigt bestilt spinkelvæske samt måtter.
Alt i alt var det en god oplevelse og Oscar og Kasper er rigtig flinke og hjælpsomme.
FANTASTISK SERVICE
Kom ind uden at være helt sikker hvad jeg ville have af bil. 😳 Fik fantastisk god og ærlig sparring med Asger - helt kanon!! Endte med at køre super glad derfra dagen efter i en lækker BMW. De bedste anbefalinger herfra.
Seriøs og professionel
At købe bil på distancen er en udfordring. Men ikke, når bilen (VW Golf VIII) købes hos Winther biler med Asger som sælgeren. Helt igennem professionel og seriøs virtuel fremvisning, der gav os ro inden turen gik fra Sjælland til Silkeborg for at hente bilen. Kan anbefales.
Simpelthen suveræn kundeservice.
Simpelthen suveræn kundeservice.
Jeg får øje på en bil gennem Bilbasen, hvor jeg så ringer ind og får kontakt til Oscar. Efter en god dialog, får vi aftalt at jeg kan komme til Silkeborg dagen efter, hvor han så i arbejdstiden selv henter mig fra Silkeborg station. Ved ankomst bliver jeg mødt af en meget professionel tilgang, hvor Oscar yder en meget ærlig behagelig og venlig service. Jeg beslutter mig for at købe bilen, og ender med at køre der fra glad og tilfreds. Det var en fornøjelse, der varmt kan anbefales!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.