Winther Biler ApS Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

!Kan varmt anbefale Winther biler! Rigtig gode mennesker da arbejder der jeg have fornøjelse af at handle med Oscar skide rar og smilende person Så vis I har kigget på Winther biler er det bare m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har netop købt en Dodge RAM TRX 1500 hos Winther Biler, og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut. Vores sælger Casper var utrolig professionel, imødekommende og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi handlede bil med Oscar, en super behagelig og reel fyr. Vores tidligere bil blev taget i byt til en fair pris, der var lidt småting ved bilen vi købte, som blev imødekommet, trods delte synspunkt... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har handlet bil hos sælger Oscar, blev mødt med venlighed og ordentlighed. De aftaler vi havde indgået tlf inden fremmøde blev overholdt. Oscar havde god kendskab til bilen og modellen, han kun... Mehr ansehen

1. Gebrauchtwagenhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Køb og salg af nyere brugte biler

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

19 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kundeservice level 99999999

Jeg har idag handlet min 3. bil hos Winther Biler og har ligesom de to forgående gange fået en fantastisk behandling af Rasmus og Asger!

Det er tydeligt at man i Winther Biler går op i kundeservice og kundepleje.

Winther biler tog min gamle bil i kommision og solgte den hurtigt til den rigtige pris, hvorefter vi i samarbejde fandt den helt rigtige bil til mine behov.

Overvejer du en ny (brugt bil) så tøv ikke med at tage fat i Winther Biler. De er super profesionelle og har altid et stort udvalg af topudstyret biler på lager.

Kunne jeg give Winther Biler 6 stjerner, har de fortjent alle 6.

13. April 2022

Super god service

Super god service, fra sælger helt nede på jorden og hjalp med at gøre en drøm til virkelighed og få det til at lykkedes til UG.
Casper, alt ros til dig du gjorde et godt stykke arbejde

21. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Suuuuuuuper service af Asger og hans…

Suuuuuuuper service af Asger og hans kollega.. Fordi det var sent på dagen forberedte de alting som om jeg ville købe en af 2 biler. De var stillet frem og Asger tog al den tid der skulle til.

Bonusinfo: Asger var igang med noget kørselsarbejde mellem Silkeborg og Kolding -og kunne lokkes til at hente mig på Fyn, så jeg ikke behøvede arrangere kørsel selv.

13. Februar 2022

God handel med Winther biler

God handel med Winther biler! De er ærlige og har et stort service niveau.
Jeg giver alle stjerner - og fuld respekt herfra 👍
Glæder mig til at se de nye lokaler når de er færdige.

11. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige købt en BMW X5 hos Winther…

Har lige købt en BMW X5 hos Winther Biler i Silkeborg. Kan kun anbefale andre at bruge denne forhandler. Yderst behagelige og proffesionelle sælgere. Stor ros til både Rasmus & Oscar for god behandling, information om den nye bil og ikke mindst svar på alle de spørgsmål vi havde både før og efter handlen :-)

11. Februar 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg kontakter sælger 2 gange vedr en…

Jeg kontakter sælger 2 gange vedr en bil jeg havde interesse i, jeg gør opmærksom på jeg skal køre fra Odense, så det var for mig vigtigt at vide at bilen var klar når jeg kom.
Jeg kommer som aftalt kl. 11 og bilen holder klar, jeg prøver en tur og kan hurtigt konstatere at bremserne hænger meget. Ved 80 km/t kobler jeg ud og 300 meter senere står bilen stille.. Jeg kører tilbage til forhandleren, afleverer bilen igen og sælger mener det er forbremserne det er galt med.. No sh** Sherlock... Tak for jeg spildte 3 timer og 45 minutter i transport til ingen nytte.. I burde have én stjerne for dårlig service...

05.03.22
Hej Winther Biler
Tak for dit svar, men det ændrer ikke på min anmeldelse. Så du mener at en bil på 9 år pr automatik skal hænge i begge forbremser blit fordi den står udendørs døgnet rundt? En bil til kr. 100.000,-? Det giver ingen mening i min optik. Og ja I sagde det ville blive ordnet ved et eventuelt salg.. Men hvem køber en bil til kr 100.000,- som ikke kan køre? Jeg forventer ikke et svar på mine spørgsmål, jeg håber blot både Winther Biler og fremtidige kunder tænker sig godt om før der indgåes handel..

23. Jänner 2022
Winther Biler ApS-Logo

Antwort von Winther Biler ApS

Hej Jesper.

Som jeg fik nævnt da du var her er jeg oprigtigt ked af at bremserne hang så du ikke fik din fulde fornøjelse ved prøvekørslen. Men da det er en 9 år gammel engrosbil som holder udenfor kan de altså nemt og hurtigt komme til at hænge i bremserne.

Jeg tilbød dig med det samme at skifte bremserne inden levering på vores regning hvilket jeg mener er god service.

Jeg er ked af din oplevelse, men jeg føler at jeg gjorde mit bedste for at rette hurtigt op på problemet uden ekstra omkostninger for dig.

Med Venlig Hilsen
Winther Biler

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ny brugt bil. Men en lidt øv afslutning

Jeg har netop købt en brugt bil af Winther Biler.
Jeg gik god behandling af Oscar og de var hurtige til at svare på elektroniske henvendelser.

Desværre er bilen hverken i stand til at køre mere end 20km med det diesel der er tilbage i tanken, der er ikke sprinkler væske og bilen er ikke støvsuget. Det er beklageligt og en ærgerlig afslutning på handelen.

Læg de ekstra 500kr oven i prisen og sørg for at de ting er i orden til de næste der køber bil. Det er så lidt der skal til.

15. September 2021

Køb firmabil af Asger Lai

Jeg har lige fjernhandlet en firmabil gennem Asger Lai.
Beskrivelsen af bilen var som bilen fremstod og hele kommunikationen og handlen forløb gnidningsfrit. Jeg vil gerne anbefale Asger Lai og Winther biler til andre købere.

10. September 2021

I have buy a new bmw 120d

I have buy a new bmw 120d
Tahnk you verry much to OSCAR from winter biller he is one of the best dealer car in silkeborg ,he give me all the information end recomand to me the best car i need ,verry patient with a lot of experience , i recomad to all of you
Thank you winter biller
Thank you OSCAR 😃

1. September 2021

Super professionelt!

Har netop købt en "ny" brugt bil, hele vejen igennem en fantastisk oplevelse. Asger Lai er super professionelt og imødekommende. Bilen var lige som beskrevet, og jeg fik en god pris på min gamle bil. Det var helt sikker ikke sidste gang jeg vil handle bil hos Winther Biler! Tak for handlen! //Alexander.

6. August 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr