Matte Winter refuses to communicate…
Matte Winter refuses to communicate with me. I was sold a second hand electric trike, that should have been new. I have been trying for more than a year to get information from A Winther on the parts that I need to change. They simply refuse to answer my questions, continually saying that they ( the manufacturer) do not know. Recently I purchased 2 wheels, when they arrived they have parts missing, which renders them unusable. Matte Winther CEO refuses to answer my emails.
I could go on, they are rubbish people, running a rubbish company producing rubbish products.
Matte Winter nægter at kommunikere med mig. Jeg fik solgt en brugt elektrisk trehjulet cykel, som skulle have været ny. Jeg har i mere end et år forsøgt at få information fra A Winther om de dele, jeg skal udskifte. De nægter simpelthen at besvare mine spørgsmål og siger hele tiden, at de (producenten) ikke ved det. For nylig købte jeg 2 hjul, og da de ankom, manglede de dele, hvilket gør dem ubrugelige. Matte Winthers administrerende direktør nægter at besvare mine e-mails.
Jeg kunne blive ved, de er elendige mennesker, der driver et elendigt firma, der producerer elendige produkter.