De verkoper reageert snel, en levert snel👌goede vaatwasser snelle service. Heel blij 😄
De verkoper reageert direct , vriendelijke man en werd dezelfde dag geleverd . Gewoon topservice 💯👍
Op 03-10-2025 witgoedserviceholland laten komen in verband met defecte vaatwasser code E15.Volgens de monteur was de pomp defect, die vervangen diende te worden vervolgens maar liefst 343,99 euro afgerekend, overigens geen factuur ontvangen. De monteur was nog niet vertrokken toen bleek dat de vaatwasser nog steeds niet werkte.
Hierop wederom witgoedserviceholland gebeld, die maar liefst een week later een monteur kon inplannen. We waren het hier niet mee eens aangezien op de website wordt aangegeven 'reparatie binnen 24 uur' . De telefoniste geef je amper de mogelijkheid om goed je verhaal af te maken en kapte het gesprek snel af, Vervolgens weer terug gebeld en ingestemd met de afspraak aangezien er geen alternatief was.
Op desbetreffende afspraak vrijdag 10-10-2025 zou de monteur tussen 11:00 uur en 15:00 uur langs komen, echter kwam op dat tijdstip geen monteur opdagen. Hierop wederom Witgoedserviceholland gebeld. Zonder opgaaf van reden werd mij verteld dat de monteur nu tussen 16:00 uur en 18:00 uur zou komen en 30 minuten voor aankomst zou bellen. Omstreeks 17:30 uur gebeld naar Witgoedserviceholland, of de monteur nog komt. Tot mijn verbazing kreeg ik een bandje met de tekst 'wij zijn gesloten' en geen monteur gezien. Op de website wordt aangegeven 7 dagen per week beschikbaar te zijn.
Ik heb hierop een review op de website van witgoedserviceholland geplaatst, echter wordt deze door hen zelf gefilterd en hierdoor ontstaat een onrealistisch beeld omtrent hun 'service'. Wanneer ik aangeef mijn geld terug te willen en dit op hun kantoor op te halen of naar mij over te maken, wordt ik uitgemaakt voor een crimineel, waar ik mij totaal niet in herken. Immers communicatie via telefoon maar ook mail is onmogelijk. Ze ontdoen zich van al hun verplichtingen en beschuldigen je van alles.
Immers voor ik reageerde via mail of review ( welke niet geplaatst werd door Witgoedserviceholland) waren er al meerdere keren telefoontjes gepleegd en heeft het bedrijf maar liefst 3x een wanprestatie geleverd.
Inmiddels is het defect opgelost door Dijkma Service Center uit Duiven, deze monteur heeft het probleem opgelost en gaf aan dat er een verkeerde diagnose was gesteld door Witgoedserviceholland aangezien het enkel een vochtprobleem was en gezien de code E15, los staat van een pomp.
U bent gewaarschuwd, op trustpilot staan de ervaringen van dit bedrijf die haaks staan op de ervaringen van dit bedrijf op hun eigen website!
Bovendien is dit bedrijf niet aangesloten bij een geschillencommissie.
Wellicht is een juridische procedure de enige mogelijkheid dit bedrijf op zijn verantwoordelijkheden aan te spreken, tenzij ik volledig schadeloos wordt gesteld.
Het bedrijf reageerd nergens op.Op advies consumentenbond procedure starten via kanton rechter.
Had ik maar eerder op Trustpilot gekeken! Onze droger is op 30 september gerepareerd voor €250, een bedrag waar ik van te voren niet over was ingelicht. Geen gespecificeerde rekening gekregen. Reparatie heeft niets opgeleverd dus bellen om een afspraak te boeken. Er wordt drie maanden garantie op de reparatie gegeven tenslotte. Na talloze keren bellen en steeds of een bandje of verschillende andere medewerkers aan de telefoon krijgen is er nog steeds geen nieuwe afspraak gemaakt. Dat kan die medewerker kennelijk niet doen (?) dus zou ik terug gebeld worden. Dat gebeurt steeds maar niet. Ik heb daarom het contactformulier ingevuld met de vraag om dit op te lossen. Ook hierop geen sjoegge. Uiteindelijk wéér gebeld en toen tegen die medewerker in vertwijfeling gezegd dat ze me dan maar terug moeten betalen. Daar kwam wel reactie op via e-mail (zonder afzender): weigering in alle toonaarden. Kortom: louche bedrijf, NIET MEE IN ZEE GAAN!
Monteur komt binnen 24 uur Probleem met apparaat bekeken In 15 minuten iets vervangen en met een dikke zak geld weg Probleem met apparaat niet opgelost
Uit armoede maar de fabrikant gebeld voor de juiste diagnose
O ja als je ze belt om je beklag te doen moet je dat wel steeds met een andere telefoon doen Zij nemen anders niet op
Onbeschoft 'bedrijf' wat er op uit is om je een poot uit te draaien. Onderdeel bestellen wat 5 x over de kop gaat t.o.v. originele prijs. Geen gespecificeerde factuur en onbeschoft in hun communicatie via de mail. NIET MEE IN ZEE GAAN. KVK zit een niet bestaand adres achter.
Niet aan beginnen! Je wordt opgelicht. Ik ben er helaas ook ingetrapt. Monteur komt kijken, is max 3 min binnen en roept maar wat. 60 euro betalen en nooit meer wat horen na meerdere telefoontjes. Ik heb gelukkig mijn reparatie opdracht kunnen annuleren.
Zijn heel goed op tijd garantie ook en goedkoop bedrijf
it is a scamm! they sold us a washing machine with dyer combi, and offered warranty of 6 months. they came to the house and were nice and after a week we saw the dryer is not working. We tried to contact them and they burly answered, they said they will come to fix the dryer 4 times across two weeks, we were waiting for them and they simply didn't show up. worst business and costumer service experience ever
Waardeloos bedrijf. Dit bedrijf komt zijn afspraken niet na. In april stonden ze binnen 24 uur voor de deur na mijn melding. De pomp van mijn wasmachine bleek kapot. Voor maar liefst 350 euro werd er een nieuwe pomp geplaatst. Na nog geen week kreeg ik echter dezelfde melding. Dagen geprobeerd om iemand aan de telefoon te krijgen. Op mailtjes kreeg ik geen reactie. Na 14 dagen kreeg ik uiteindelijk toch een mail dat er iemand langs zou komen. Nu bleek een ieniemienie klein knoopje de oorzaak te zijn, maar binnen 2 wasbeurten kreeg ik weer dezelfde melding. Nu kreeg ik gelukkig wel gelijk iemand aan de telefoon en er werd een afspraak gemaakt om een nieuwe zwaardere pomp te plaatsen. Raar verhaal vond ik. Waarom niet gelijk een goede pomp geplaatst? Op de dag van de afspraak tevergeefs de hele dag zitten wachten. Er kwam niemand opdagen. Dit terwijl ik smiddags nog gebeld had om te vragen of er nog wel iemand zou komen. Geen bericht waarom ze niet geweest zijn. Geen telefoontje om een nieuwe afspraak te maken. Ook geen reactie op mijn mailtjes en de telefoon werd niet meer opgenomen. Zeer slechte zaak. Nu het onder de garantie van 3 maanden valt is de communicatie ineens heel moeizaam. Of liever gezegd ....geven ze niet thuis. Kan begrijpen dat het druk is, maar zo ga je niet met klanten om. Laat in ieder geval iets weten. Na 4 dagen een mail met alleen de tekst. 'wanneer komt het uit'. Net als de vorige keer geen excuus, geen uitleg. Ik heb er geen vertrouwen meer in. Ik neem mijn verlies en ga naar een ander. Doe absoluut geen zaken met dit bedrijf. Bel een locale ondernemer die zijn afspraken nakomt. Dit bedrijf kost je heel veel geld en energie.
Wat een oplichters, ongelofelijk. Probleem was voor 2 weken verholpen en kostte me 250,- Zelfde probleem diende zich aan, valt dus in de garantie volgens hun, en beloven al 4 keer langs te komen om te verhelpen, 4 x toe afspraak gemaakt en thuisgebleven en komen steeds niet langs. En laten niets van zich horen, wat nou garantie. Ga niet in zee met deze mensen, ze belazeren je waar je bij staat.
Monteur heeft totaal geen weet wat hij doet, hangt een mooi verhaal op en zegt dat als ik handig ben het zelf kan repareren met schuurpapier en lijm.
Zelf alles na gekeken en wat blijkt dat het te maken heeft met de condensmotor/flotter/relais schakelaar.
Vervolgens op gebeld naar witgoedservice Holland en krijg nul contact meer.
70 euro lichter voor Piet snot.
Vanmorgen zou ik gebeld worden om te horen hoe laat de monteur zou komen voor een afspraak. Dit is niet gebeurd. Als ik ze probeer te bereiken op 085-0193305 dan hoor ik een half uur lang "er is nog 1 wachtende voor u".
Aan het eind van de middag wordt ik onverwacht toch nog gebeld: komt het uit als we er over 20 minuten zijn?
De conclusie van de monteur is: beter om een nieuwe aan te schaffen.
Op zich wel een goed advies, maar achteraf wel een hoop gedoe en voorrijkosten, waar we nog weinig mee zijn opgeschoten.
De reparateur kwam nooit opdagen. Gelukkig heeft het mij geen geld gekost. Bij telefonisch contact met steeds "2 wachtende voor u". Namen ze niet op. Met een ander nummer tegelijkertijd terug gebeld, namen ze wel op en met dat ik mijn naam zei was het geluid van hun kant weg. Dus ook maar opgehangen. 2e keer deden ze net of ze me niet hoorden: "hoort u mij? hoort u mij?" Dus wees gewaarschuwd!!!!
Monteur Herman van Witgoedservice Holland slaagt er ondanks 3 bezoeken niet in om een juiste diagnose te stellen voor de lekkage van mijn wasmachine. Hij vervangt een onderdeel, maar dat verhelpt de lekkage niet. Bij bellen beloven ze tot 3 maal toe voor een oplossing te zorgen en ze beloven dat ik zal worden teruggebeld hier over. Vervolgens hoor ik niets meer. Dit vertoon van begrip en goede wil is niets meer dan een truc om mij af te schepen. Ik ben 133 euro kwijt. In het verleden loste monteurs van andere bedrijven het probleem in 1 keer op.
Witgoed service Holland ingeschakeld voor analyse en reparatie van schade aan de vaatwasser. Zij sturen zonder overleg een ander bedrijf (Oranje Witgoed). De monteur beoordeeld de schade en vraagt aanbetaling van 150eu voor de onderdelen die hij moet bestellen. We betalen dit en ontvangen een factuur waar dus Oranje Witgoed plots op staat ipv Witgoed Service Holland. Witgoed Service Holland en Oranje Witgoed geven geen gehoor. Het onderdeel en de monteur komt nooit en het geld zijn we dus kwijt.
Witgoed Service geeft aan dat zij simpelweg niet verantwoordelijk zijn omdat zij zelf de opdracht aan Oranje Witgoed hebben gestuurd. Manager is nergens te bekennen en beide bedrijven reageren nooit meer.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.