STRONG CURVES Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop gennemført 12 ugers Mor/barn-hold, og det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i min barsel. Jeg havde en fantastisk træner – tak for din gode energi, Julie – og oplev... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har netop færdiggjort et forløb gravidtræning med jordmoder Sara og tilmeldt mig et forløb mere. Det er den ultimative gave til ens krop og sind. Træningen er god og hård men tilpasset graviditeten og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

GravidTræning hos Strong Curves får min største anbefaling 🫶🏼🧡 Sara K. som både er træner og jordemoder gør hver træning til noget helt unikt og uundværdeligt! Uanset hvor man er i graviditeten... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige gennemgået 2xBootCamp, det bedste jeg har gjort for mig selv. Lisa og Johanne er fantastiske trænere, altid god energi og godt humør og de får altid en til at yde lige lidt mere men på en god... Mehr ansehen

1. Fitness- und Ernährungsberatung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

TEAMBASERET PERSONLIG TRÆNING FOR ALLE KVINDER <3 #Stronghealthyhappy

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sved på panden og smil på læben

Jeg har i de sidste 18 måneder trænet fast på strong curves premium hold 2 gange om ugen + 1 gang hver weekend. Sarah og Jennie er fantastisk dygtige og kompetente instruktører. De er altid positive og i godt humør. Jeg har aldrig været så stærk som jeg er nu i mit 39 år lange liv, og jeg glæder mig til at komme til træning! Jeg går altid hjem fra træning med sved på panden og stort smil på læben. De bedste anbefalinger herfra!

22. Juni 2024

Kvinder løfter kvinder

Kvinder løfter kvinder - det udsagn er så sandt. Et træningsfælleskab hvor godt humør og sved går i god spænd med hinanden. Har gået her i 8 uger nu og der er virkeligt kompetente træner både på det faste hold med Julie og med trænerne i weekenden. Man går altid i godt humør fra alle træninger og man er godt brugt på den gode måde.

22. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan på det varmeste anbefale træning…

Kan på det varmeste anbefale træning hos strong curves - totalt afhængig af den fantastiske træning (og det havde man ikke forventet herfra🤣😅) Kæmpe roser til dygtige Rebecca og alle de vidunderlige outdoor kvinder på 19.30 man/ons - I er herligt selskab, i regn, sol, dakkedak og en benhård finisher✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

4 ugers sommerbootcamp udendørs i…

4 ugers sommerbootcamp udendørs i Risskov ved Sarah L. God energi, guidning og opbakning fra Sarah, der altid møder en med et smil og positiv energi. Varieret og nyt program hver træning med en god blanding af puls og styrke.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Strong Curves Outdoor - bedste træning!

Har trænet hos Strong Curves Outdoor i 5 år og vil ikke undvære det! - Træning hos Sarah L fungerer super godt - Sarah er rigtig god til at instruere og inspirere, og der er altid gode råd og god stemning på holdet. God variation - effekten er tydelig, man bliver bare stærkere! Når man er på Outdoor får man frisk luft med i købet - vejret er også bedre end man skulle tro!
Træning på Strong Curves Outdoor hos Sarah er for alle og kan absolut anbefales - prøv det - det er den bedst gave du kan give dig selv.
kh Birgitte

Virkelig god 4 ugers sommercamp i Viby

Meldte mig til 4 ugers somercamp i Viby for at få min krop i gang med træning igen og gøre det et sted, hvor jeg forventede at min motivation ville være høj. Og det ramte plet! Mega-fed træning, kæmpe anbefaling af Sara K. som træner. Og selvom 4 uger ikke lyder af meget, så gør det en stor forskel, man bliver væsentligt stærkere og både den fysiske og mentale velvære stiger markant.
Eneste minus er, at det (forståeligt) er forholdsvist dyr træning, så for mange skal det være en høj økonomisk prioritet at deltage i Strong Curves forløbene.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid engageret træning med hjertet

Altid engageret træning med et kæmpe hjerte fra Jeannette. Planen er klar, der er god progression og vi bliver presset og udfordret på den helt rigtige måde. Og tit kan man jo lige putte lidt flere kg på stangen. Jeg elsker sammenholdet på mit hold, det er det der får mig afsted hver gang. Jeannette er den der får tiden til at flyve og sveden til at springe! Vi elsker Jeannette!

Sublim😊

Outdoor tirs/tors 15.45

Fantastisk træning. Kombination af puls og styrke. Sarah er super til at variere og indtænke diverse skavanker😊 Helt fantastisk.

Strong Curves - Risskov

Jeg har haft et 4 ugers forløb - og har lyst til mere. Jeg er blevet markant stærkere og har fået god vejledning undervejs. Altid højt humør til træningerne, og der er høj kvalitet i både undervisere og udstyr. Fedt med mulighed for en ekstra træning i weekenderne. Kan kun anbefales

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har gået hos Strong Curves i 2,5…

Jeg har gået hos Strong Curves i 2,5 år, og kommer ikke til at stoppe lige foreløbigt. Det er det bedste boost i en presset hverdag, hvor jeg tidligere var til kiropraktor et par gange om måneden grundet en skæv ryg, er jeg kun afsted 1-2 gange årligt nu. Stemningen på mit morgenhold super, og alt kan skaleres efter niveau eller eventuelle skader. Min træner er Jeanette.

Mega god mor-træningsoplevelse

Meget tilfreds! Har gået på deres mor-træningshold, hvor der er plads til at amme, pusle osv., men hvor man stadig får sved på panden og ømme stænger dagen derpå! Så kæmpe anbefaling herfra og ros til Sara T, som har presset vores morkroppe til det yderste 😍

4. April 2024

Motivation igennem mange år

Jeannettes hold i Viby er blevet en fantastisk god vane i mit liv på 3. år nu. Fællesskabet omkring træningen er det mest motiverende jeg har prøvet - ene gode kvinder med dejlig humor.
Jeannette er en vidunderlig træner med vildt god karma, god til at motivere og formår at skubbe min udvikling igennem mange år - både indenfor styrke og cardio. Jeannette ser hver enkel deltager og tilpasser træningen de behov der må være.

Føler mig stærk igen

Træningen er velplanlagt, der er en tryg og hyggelig stemning, instruktion og vejledning fra instruktør er god og man får sved på panden. Jeg har haft brug for at få genopbygget mit styrke i kroppen efter 3. barn og det er virkelig lykkedes i de gode rammer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er vild med at træne i det fri

Er vild med at træne i det fri, og Sara K er en skøn træner, der forstår at motivere, presse og udfordre på en supergod måde. Kan varmt anbefale Strong Curves bootcamp og Sara 👏👏👏👏👏

Bare gør det!!

Kæmpe kæmpe anbefaling! Jeg har gået på en 8ugers bootcamp, og kommer helt sikkert til at fortsætte. Jeg har lært hvor meget min krop egentlig kan, fået det rigtig godt i min krop og føler mig så stærk og sej! Det er det sjoveste og fedeste træning jeg nogensinde har prøvet, og man går altid derfra med sindssygt god energi og et smil på læben! Nina er en vanvittig kompetent træner, som skaber et trygt miljø at øve sig i, guider og presser lige der hvor du har brug for det - og iøvrigt laver nogle mega gode og sjove programmer!

Fantastisk træning

Fantastisk træning, der har kunnet få selv mig i gang. Min træner Sara har altid et godt program og holder os på tæerne. Det gode sammenhold på holdet er også en stor motivationsfaktor.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr