STRONG CURVES Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop gennemført 12 ugers Mor/barn-hold, og det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i min barsel. Jeg havde en fantastisk træner – tak for din gode energi, Julie – og oplev... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har netop færdiggjort et forløb gravidtræning med jordmoder Sara og tilmeldt mig et forløb mere. Det er den ultimative gave til ens krop og sind. Træningen er god og hård men tilpasset graviditeten og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

GravidTræning hos Strong Curves får min største anbefaling 🫶🏼🧡 Sara K. som både er træner og jordemoder gør hver træning til noget helt unikt og uundværdeligt! Uanset hvor man er i graviditeten... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige gennemgået 2xBootCamp, det bedste jeg har gjort for mig selv. Lisa og Johanne er fantastiske trænere, altid god energi og godt humør og de får altid en til at yde lige lidt mere men på en god... Mehr ansehen

1. Fitness- und Ernährungsberatung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

TEAMBASERET PERSONLIG TRÆNING FOR ALLE KVINDER <3 #Stronghealthyhappy

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Et fantastisk sammenhold

Et fantastisk sammenhold og varm velkomst på holdene. Lisa og Julie er geniale trænere, som presser en til at yde mere og stadig holde fokus på teknik og ingen skader. De små hold gør, at der er fokus på at man ikke laver øvelserne forkerte.
Total anbefaling herfra.

Sommer Camp i Viby, 4 uger

Jeg har deltaget i Strong Curves Sommer Camp, et 4 ugers trænings forløb med Sara K, som træner. Virkelig god og alsidig træning med sved på panden. En god og motiverende træner, og god team spirit. Kæmpe anbefaling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

DEN STØRSTE ANBEFALING TIL STRONG…

DEN STØRSTE ANBEFALING TIL STRONG CURVES HERFRA!!! Et fantastisk træningsfælleskab for kvinder i alle aldre, hvor commitment og motivation er i højsædet. For mig har det altid været svært at komme afsted i fitness eller ud på en løbetur, men ved Strong Curves er garanti for at komme afsted, fordi dit hold hjælper med at holde dig op på det. Og så er det jo fedt med dygtige kvindelige træning! 💪🏼🤩

Helt fantastisk træning

Helt fantastisk træning! Super øvelser - kan virkelig mærke jeg er blevet stærkere 💪🏻 Skønneste hold med god opbakning og kampgejst ⭐️ Nina er bare en super træner 🏅🤸🏼‍♂️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Holdånd og individuel instruktion gør en forskel!

Træning med Sara Toni hos strong Curves er varieret professionel og fokuseret. Det er den varierede, progressive træning der sammen med den særlige ‘hold-ånd’, bevirker at man gør hvad man kan for at komme til hver træning. Sara formår med sin professionelle baggrund og tilgang både at instruere individuelt og opildne til at give lidt ekstra til teamet!

Bedste egenomsorg i hverdagen

Har trænet næsten et år nu og er virkelig glad for det. Giver masser af velvære og er alle pengene værd. Træner fast i Risskov hos Sarah L og Jennie, som begge er den helt rigtige kombi af søde og virkelig dygtige ♥️

Rigtig god

Rigtig god, varieret og udfordrende træning udenfor 4 ugers forløb. Rigtig dygtig træner (Sarah K) der motivere en hver gang.

Kæmpe ros til Strong Curves

Jeg har trænet på hold ved Sarah L ved Strong Curves i 7 måneder nu, og jeg er virkelig glad for både træning, sammenholdet og de fysiske rammer. Sarah giver god, personlig sparring, hun motiverer og tager samtidig højde for fysiske skavanker 😀 jeg vil anbefale enhver et forløb eller fast træning ved Strong Curves 💪

Fantastisk træningsmiljø

Har gået ved Strong Curves i næsten et år nu og det er en helt fantastisk oplevelse ✅ Det er et fantastisk miljø, etableret omkring en god sund træningsmentalitet og et godt træningsformat. Vi har et fantastisk fællesskab på holdet anført af vores kompetente træner Sarah L, som griber os både når vi er klar til PR og har en lortedag 🙌🏻🍀 Ligeledes er der et virkelig godt setup med weekendtræning med gode trænere ☺️

Det bedste træning

Det bedste træning! Er pt på deres sommer outdoor Camp og træner Sara K formår at motivere, udfordre og skabe stor tryghed til at jeg kan udfordre min krop!

De stærkeste anbefalinger til Strong Curves

De stærkeste anbefalinger til Strong Curves og træner Sara K. Jeg har deltaget på outdoor summer bootcamp og har helt sikkert fået lyst til at fortsætte mit trænings eventyr ved strong curves efter dette. Håber at der bliver oprettet et outdoor hold i viby🤞🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk trænings form med højt…

En fantastisk trænings form med højt humør, sved på panden og ikke mindst kompetent vejledning under Ninnas kyndige hænder! 👏🏼 Går altid derfra med et smil på læben og fornyet energi ☺️ en klar anbefaling til dig som længe har overvejet at komme igang med træningen 💪🏻
Tak!

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr