Super effektive
Super effektive, søde og virkelig gode til at organisere så der bliver flyttet meget på en gang, kan varmt anbefale dem.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
God flytning med to friske gutter - god stemning hele dagen.
Beste priser på markedet, og rigtige effektive til deres arbejde.
Fik adskilt og flyttede 300 kg poolbord for mig til langt under andre virksomheders pris.
Stor anbefaling herfra.
Fra den allerførste kontakt var de super professionelle. Allerede da vi undersøgte priser, muligheder og rammerne for flytningen, var kommunikationen rigtig god, hurtig og tydelig, og vi følte os i trygge hænder hele vejen.
På selve dagen fungerede alt præcis, som det skulle. Vi fik løbende besked, da vores komfur var blevet hentet, og om hvornår de forventede at være fremme hos os. Det gjorde hele forløbet meget nemt og overskueligt.
Selve flytningen af vores store og tunge komfur blev også klaret virkelig professionelt og omhyggeligt. Alt gik fuldstændig efter planen, og der er ganske enkelt ikke noget, vi kan sætte en finger på.
Vi vil uden tvivl bruge Wiwi Flyt & Logistik igen, hvis vi får brug for hjælp til en flytning, og de får de varmeste og allerbedste anbefalinger herfra.
Kæmpe anbefaling herfra. Kom til tiden, super effektive og flinke.
Kom til tiden.
Super søde, hurtige og effektive.
Altså sikke en dejlig oplevese og fed energi !
Drengene var smilende og rare. De klarede opgaverne med smil på læben. Stor anbefaling herfra !
Vi flyttede med Wiwi - det var en super oplevelse. God service, de passede på vores ting og så var der bare fart på drengene!
Kæmpe anbefaling herfra!
God flytning med søde folk.
Super søde friske gutter med god vibe ;)
Kan godt anbefales ❤️
Det var friske unge gutter der var meget høflige og behjælpelige. De tog sig godt af vores ting. Kan varmt at anbefale dem til andre, der var ikke en finger at sætte på noget!
Fantastisk flyttefirma.De arbejdede professionelt og effektivt og pakkede alle vores ting grundigt ind, så intet gik i stykker eller blev beskadiget. De var forsigtige, punktlige og meget venlige hele vejen igennem. En tryg og problemfri flytning. Kan varmt anbefales.
Jeg har efterhånden flyttet en del gange både i udlandet og herhjemme i Danmark. Men intet slår de her gutter. Super flinke. Punktlige. Arbejdsomme. Magen til sublimt arbejde skal man kigge langt efter.
Super service og nogle rigtig flinke gutter, der bare knokler derudaf. Fra 4sal til hus på landet. Udført til perfektion. 100% anbefalinger herfra .
Mine varmeste anbefalinger til Wiwi flyt. De kom til tiden og deres arbejde var meget professionelt. Kæmpe anbefalinger herfra. Flinke og høflige flyttemænd som klarede opgaven upåklageligt. En stor tak for hjælpen til Wiwi flyt .
Med venlig hilsen Irma
Tusind tak for hjælpen med at flytte mine møbler. I var meget professionelle, hurtige og venlige. Jeg sætter stor pris på jeres indsats!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.