Met veel dank voor het meedenken! Ik ben erg blij met het resultaat. Het bedrijf achter Wizard card heeft snel gehandeld; ik ontving mijn kaartjes al binnen twee werkdagen. Een klein nadeel: de... Mehr ansehen
Alles snel opgepakt, duidelijk en goed meedenken, met goede voorstellen en mooie ideeen in de uitvoering
Op het laatste moment zocht ik een goed alternatief voor een visitekaartje en eventueel het delen van een folder. Direct een online meeting gehad met een perfecte uitleg over product en proces. Na... Mehr ansehen
Binnen enkele minuten na het plaatsen van onze bestelling ontvingen we de mail om ons logo te uploaden. Nadat we ons logo en reviewlink geupload hadden ontvingen we de bevestinging dat men aan de... Mehr ansehen
Über Wizard card
Vom Unternehmen geschrieben
Wizard Card
Wizard Card is gespecialiseerd in digitale visitekaartjes, een duurzaam en modern alternatief voor de ouderwetse papieren kaartjes. Onze visitekaarten worden helemaal in de huisstijl van onze klanten geleverd, zodat ze perfect bij de rest van hun branding passen. We werken inmiddels samen met meer dan 700 bedrijven in Nederland en België.
Review kaarten
Naast digitale visitekaartjes bieden we ook NFC review kaarten aan voor Google en Tripadvisor. Met deze kaarten kunnen bedrijven op een eenvoudige en efficiënte manier klanten vragen om een review achter te laten, wat bijdraagt aan een verbeterde online zichtbaarheid en reputatie.
Digitale visitekaartjes
Wij zijn experts in het vervaardigen van digitale visitekaartjes, en gaan daarin een stap verder dan de traditionele kaarten. Elk van onze visitekaartjes is uitgerust met de nieuwste technologie, namelijk een NFC-chip en een QR-code. Dit zorgt ervoor dat het delen van je contactgegevens een fluitje van een cent wordt, en dat op vrijwel elk toestel!
Compleet in je eigen huisstijl
Maar Wizard Card gaat verder dan alleen technologie. We begrijpen het belang van branding en uitstraling. Daarom wordt elk visitekaartje standaard geleverd in jouw unieke huisstijl, zodat het niet alleen functioneel is, maar ook perfect aansluit bij jouw merkidentiteit.
Voordelen
📲 Te scannen via NFC of QR-code💾 Gegevens eenvoudig op te slaan
🎨 100% in jouw bedrijfshuisstijl
🌱 Geen onnodige papierverspilling meer
✅ Altijd up-to-date
🌐 Koppel al je sociale media
💼 Professionele en moderne uitstraling
- +31 6 23963952
- info@wizardcard.nl
- wizardcard.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Eenvoudig en overzichtelijk product met…
Eenvoudig en overzichtelijk product met een goede service vanuit Wizard card.
Snelle respons + levering
Heel handig zo een kaart
Heel handig zo een kaart. Alleen handiger als er een foto van de kaart op de website komt, dacht dat tie namelijk wat groter was
Mooi product en snel geleverd.
Zeer tevreden over de service
Wij zijn zeer tevreden over de service van Wizard Card. Nieuwe aanvragen worden snel verwerkt en doorgaans hebben we de kaarten al binnen een week in huis. De kwaliteit van de kaarten is uitstekend, en wijzigingen in de kaartgegevens kunnen eenvoudig online worden doorgevoerd.
Professioneel werk.!
Snel, goede communicatie
Top website, snelle levering, super communicatie, prachtig kaartje die zeer goed werkt voor het snel verzamelen van google reviews!
super snelle levering en mooi gemaakt
Goede hulp
Goed geholpen met toezending en ontwerp. Achteraf is het wel jammer dat logo en QR code niet aan dezelfde kant zitten. Dat zou makkelijker zijn als klant zijnde.
Ik heb mijn Wizard Card pas ontvangen…
Ik heb mijn Wizard Card pas ontvangen en ben erg benieuwd naar de werking! De levering was snel en alles ziet er professioneel en verzorgd uit. Ik heb de kaart nog niet gebruikt, maar ik ben benieuwd naar de voordelen en ervaringen die anderen beschrijven. Tot nu toe een positieve eerste indruk!
Makkelijk en snel
Makkelijk besteld, eenvoudig je bestanden aan te leveren en supersnel verzonden! Alles binnen 3 werkdagen.
De kaart werkt ook perfect!
Heel goede service en perfect…
Heel goede service en perfect aangekomen.
Alles werkt perfect.
Heel goed bedrijf.
Fijne kaarten maar slecht voorgelicht
Fijne kaarten. Echter dacht ik dat ik een nieuwe kaart nodig had omdat ik wat contact gegevens aangepast moest hebben. en het was niet duidelijk dat zij de gegevens gewoon konden aanpassen. Nu heb ik 2 de zelfde kaarten omdat ze een nieuwe hebben gestuurd omdat ik die had besteld, maar ze hebben ook gewoon de Qr link aangepast. Ik had dit via de mail ook aangegeven dat ik dit deed omdat ik alleen gegevens moest wijzigen en ze hebben nooit zelf gereageerd dat het dan niet nodig is om een nieuwe kaart te bestellen!

Antwort von Wizard card
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.