Wobblez Bewertungen

TrustScore 4 von 5

1. Möbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Wobblez Wiebelkrukken. De nieuwe manier van zitten. Beschikbaar met ronde zitting of met zadel. In veel leuke kleuren en verschillende hoogtes. Actief zitten voorkomt rugklachten. Join the Joyful movement

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

8 Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed product en top service van Wobblez!

Zeer tevreden over de Wobblez Stable wiebelkruk. Kwalitatief een goed en degelijk product. Toen bleek dat de voet bij transport beschadigd was, reageerde de klantenservice snel en stuurde meteen kosteloos een nieuwe voet op. Geen discussie, gewoon perfect geregeld.

11. September 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tabouret oscillant de très bonne…

Tabouret oscillant de très bonne qualité. Juste ce qu'il faut d'instabilité pour que la position assise reste confortable mais active. Améliore sensiblement la posture et les maux de dos dûs à la position assise.

3. März 2026

Heel nieuwe ervaring

Heel nieuwe ervaring. Wat een heerlijke kruk. Hij is makkelijk in elkaar te zetten en op hoogte te stellen. Geen problemen met 'onderuitzakken' voor je pc, de hoek van je lichaam-bovenbeen is nu gelijkmatig waardoor bloedsomloop niet in knel komt. Over de bezorging van artikel: dat is bijzonder snel gegaan. Maandag besteld, volgende dag voor de middag geleverd.

12. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit heb ik niet vaak meegemaakt

Dit heb ik niet vaak meegemaakt. Ik had een sta zit wiebelkruk besteld, deze bleek te laag. Ruim 4 weken nadat de bedenktijd was verstreken, toch maar even een mail gestuurd. Ik werd snel en duidelijk te woord gestaan en ze hebben een uitzondering gemaakt. Ik mocht de te lage kruk terugsturen en voor enkel de verzendkosten (en het verschil in aankoopprijs) een STA kruk bestellen. Kortom een sterk staaltje service wat ik niet vaak meer zie de afgelopen jaren. Bedankt voor de goede service.

17. Juli 2025

Absoluut heel tevreden!

Omdat ik last had van mijn rug, ging ik op zoek naar oplossingen en zo kwam ik bij WOBBLEZ terecht.
Heb eerst een hoop vragen gesteld, omdat ik toch geen miskoop wou doen, wat mogelijk was via chat.
Na levering bleek ik alvast een pak beter te zitten op deze wiebelkruk dan op een gewone stoel! Je voelt ook meteen dat je onderrugspieren ermee gebruikt worden.
Mijn dokter was ook tevreden, toen ik zei dat ik deze aankoop had gedaan.
Intussen heb ik toevallig ook een goedkope versie van een andere grote winkel kunnen proberen en deze zijn absoluut niet te vergelijken; ik vind die andere echt waardeloos!
Inmiddels heb ik mij dus met plezier nog een tweede WOBBLEZ wiebelkruk aangeschaft, want deze is zijn geld meer dan waard!

7. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Terrible costumer service experience

Terrible costumer service experience. I reached out to them on their online chat to ask for information on how to disassemble their wobble stool. A worker called Kim gave me nothing but an attitude, told me that the information comes with the manual and therefore I should know (forgetting that people can lose manuals) and that this kind of information about a product should be on their website product information page anyway, easily accessible for all their costumers. I asked again if she could help me and she proceeded to close the chat. In addition she took more than 5 minutes to reply to every message I would send.

17. Oktober 2024
Wobblez-Logo

Antwort von Wobblez

Hi Marcello. I am sorry that this happened to you. Let me help you.
When you return the wobblez stool, you may send it back as a whole. It is impossible to disassemble. You may use the wobblez carton or any other carton. Try to protect the product when you return it.

If this information is not enough, please check the faq page on our website. Wearewobblez.com

Edwin

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr