1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Woodypanel helpen we u om uw interieur eenvoudig een stijlvolle en moderne uitstraling te geven. In onze webshop vindt u een zorgvuldig samengesteld assortiment met onder andere houten akoestische wandpanelen, akupanelen, suède wandpanelen, bamboe wandpanelen, gevelpanelen voor buiten, sierlijsten, wandlampen, spiegels en bijpassende accessoires. Kwaliteit, snelle levering en persoonlijke service staan bij ons centraal. Of u nu één wand wilt vernieuwen of een compleet interieurproject uitvoert, wij denken graag met u mee en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Wilt u onze producten eerst in het echt bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze ruime showroom van 1.000 m² in Utrecht, waar u de verschillende materialen, kleuren en afwerkingen kunt bekijken en vergelijken. Wij zijn 7 dagen per week geopend en u kunt zonder afspraak langskomen om onze producten, materialen en afwerkingen op uw gemak te bekijken.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

8 Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Organische spiegel

Wij hadden een hele gave organische spiegel bij Woodypanel besteld. We hadden de spiegel gemonteerd en kwamen erachter dat hij een beetje krom was. We hebben een mail gestuurd en daar werd heel klantvriendelijk mee om gegaan. Een dag later kregen we bericht dat er een nieuwe spiegel werd opgestuurd. Ze hebben mooie spiegels en ook nog eens een goede klantvriendelijkheid. Zeker aan te raden!

10. September 2026

Antwort von Woodypanel

Beste Dirk-Jan, bedankt voor je mooie feedback! Wat ontzettend fijn om te vernemen dat wij jou naar wens hebben mogen helpen met je spiegel. We staan altijd graag voor je klaar! Groetjes, Team Woodypanel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een bestelling retour gestuurd

Ik had een bestelling gedaan, nadat deze geleverd was, paste het niet in het geheel. Na contact bestelling retour gestuurd, netjes opgehaald en na beoordeling is de aanschafprijs op mijn rekening teruggestort. Prima service.

13. Juli 2026

Antwort von Woodypanel

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het retourproces soepel is verlopen en dat je bestelling netjes is opgehaald en het aankoopbedrag na beoordeling snel is teruggestort.

Goed om te lezen dat je onze service als prettig hebt ervaren. Bedankt voor je vertrouwen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behulpzaam goed advies mooie stalen mee…

Behulpzaam goed advies mooie stalen mee voor thuis alles goed te bekijken

12. August 2026

Antwort von Woodypanel

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed en behulpzaam bent geadviseerd. Ook leuk dat je de stalen mee naar huis kon nemen om alles rustig te bekijken en de juiste keuze te maken.

Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je aankoop!

Mooie panelen

Mooie panelen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

1. Juni 2026

Antwort von Woodypanel

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de panelen en de prijs-kwaliteitverhouding.

Veel plezier met het eindresultaat en bedankt voor je vertrouwen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

panelen zien er mooi uit alleen montage…

panelen zien er mooi uit alleen montage duurde iets langer maar uiteindelijk wel gelukt

25. Juli 2026

Antwort von Woodypanel

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het uiterlijk van de panelen. Jammer dat de montage wat meer tijd in beslag nam dan verwacht, maar goed om te lezen dat het uiteindelijk is gelukt. Veel plezier met het eindresultaat!
Groetjes van het Woodypanel team

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super opgelost.

In 1e instantie ging het niet helemaal goed. Maar hoe het opgelost is uiteindelijk is super!! Dus ja, ik zou hier nog wel een keer wat bestellen.

18. Juni 2026

Antwort von Woodypanel

Hi Bianca, bedankt voor jouw eerlijke beoordeling. Wat fijn om te lezen dat we het goed voor je hebben weten op te lossen. Groetjes Esmee

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op zoek naar wandpanelen welke zouden…

Op zoek naar wandpanelen welke zouden passen bij onze visgraatvloer en niet teveel ook weer hout bevatten doch wel akoestisch waren. Uitgekomen bij de suede wandpanelen van het bedrijf. Deze zijn zeer snel geleverd (sneller dan wij dachten) en snel gemonteerd. Keurig en prachtig. Mooie meerwaarde voor onze woonkamer

2. August 2026

Antwort von Woodypanel

Hi Paul, bedankt voor jouw beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel jouw bestelling als de levertijd. Wij wensen je heel veel plezier met jouw bestelling! Groetjes Esmee

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr