Woome Bewertungen 5

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Utgått på dato

Blir sendt et produkt hvor silikonen smuldrer opp ved berøring fra åpning.
Woome påstår det er bruker feil og nekter for ansvar ved å sende foreldet produkt. Tilbyr 30% av godvilje som en latterlig taktikk for å unngå å ha noe ansvar for å sende ut utgåtte varer. Vært i kontakt med produsenten og de antar øyeblikkelig at det er utgått på dato som er årsaken. Mange år gammel silikon... Helt håpløst dårlig kundeservice. Styr unna.

9. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Styr unna! Villedende produktbeskrivelser og en kundeservice som ikke forholder seg til lovverket.

Bestilte produkter herfra og det fungerte ikke som beskrevet i annonsen. Tar det opp med kundeservice og få beskjed om at en ikke kan starte produktet med fjernkontrollen, og at jeg må kontakte produktet for å få løst problemet dette til tross for at det er de jeg har et kundeforhold med og at lovverket sier at det er de jeg trenger å forholde meg til. I annonsen står det at produktet kan styres med app men at den også kan brukes med en fjernkontroll. Dette stemmer ikke. De driver villedende markedsføring, og er motvillige til å rette opp feil ved produkter. Det er totalt uinteressant å kontakte produsenten når det er de som er ansvarlige for å rette opp i problemer med produkter de markedsfører og selger. Dette er noe av det mest elendige jeg har vært borti uansett produkt. Styr unna dette kan du regne med blir tap av penger. Dette er rett og slett svindel!

Oppdatering: Etter at anmeldelsen ble publisert, har jeg mottatt tre separate henvendelser der jeg blir bedt om å slette anmeldelsen for å få hjelp. Totalt har fire ulike ansatte vært i kontakt med meg, på ulike datoer og klokkeslett. Dette viser at dette ikke er en misforståelse, men en praksis som går igjen i bedriften.

Jeg har sendt dokumentasjon til Trustpilot, og saken er også meldt til Forbrukerrådet og Klarna.

Min erfaring tyder på at dette er en gjennomgående praksis, ikke et enkelt avvik.

1. März 2026

E-handelsloven (§ 8 første ledd):

E-handelsloven (§ 8 første ledd):
Nettbutikker må oppgi klare opplysninger om hvem de er, inkludert navn, organisasjonsnummer, adresse og e-postadresse. Dette skal gjøre det enkelt for kundene å kontakte virksomheten.

Leter man lenge finner man kun en e-postadresse.
Styr unna.

24. Jänner 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Juks med garanti - ingen hjelp fra kundeservice

Hadde kjøpt en Satisfyer Wand, som ble annonsert med 15 års garanti. Denne gikk i stykker etter ca ett og et halvt år. Jeg hadde tatt screenshot av annonse og ordrebekreftelse, så jeg kan faktisk dokumentere hva som ble annonsert. Da jeg nå reklamerte på produktet, fikk jeg beskjed om at garanti kun var ett år, og at garanti var utløpt, på tross av at jeg sendte inn screenshot av dere egen annonse. Dette er svindel, og uhørt frekt. Der er mange som selger slike produkter, jeg ville unngått å handle av blushme / woome. Deres kundeservice er fullstendig useriøse.

I bought a Satisfyer Wand, that was announced with 15 yrs warranty. It broke down after one and a half year. I had taken screenshots of the ad and the reciept, so I can actually prove what was announced. When I made my complaint, they replied that there was only one year warranty, and that the warranty had expired, in spite of that I sent them the screenshot of the ad. This is a scam, and the customer service is just rude. There are many companies who sell this kind of items. I would steer clear of blushme / woome, in the future.

16. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ikke levert varer eller svar på mange Mail😡

Bestilte varer her, fikk aldri varene eller pengene mine selvom man tar kontakt med kundeservice. De lover på siden deres å svare innen 4 timer. Jeg bestilte varene mine i mai, og nå er vi i september. Fortsatt kun en Mail fra dem, og etter gjentatte forsøk på å kontakte så svarer dem ikke. Ville ikke kjøpt her igjen og anbefaler flere å ikke gjøre det.. veldig dårlig å ikke levere varer eller betale tilbake !! Elendig på kundeservice.

Jeg skrev flere ganger at jeg ikke har behovet og få varene mine med engang, kun at de enten ettersender varene mine eller pengene. Men nå i september har jeg gitt opp. De svarer ikke, tipper de har blokkert mailene mine.

21. September 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr