Så et løbebånd på Facebook , tjekkede det ud , undersøgte det på trustpilot , bestilte det , modtog det 2 dg senere Præcis som ønsket Kan kun gi 5 stjerner Mvh kim
Jeg bruger WorkWalk Plus på kontoret for at få mine daglige steps ind, og den fungerer virkelig godt. Den er nem at bruge, fylder ikke ret meget, og forstyrrer ikke.
Kvalitetsprodukter! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg har anvendt WorkWalk Pro og jeg er vild med den! Nu kan jeg træne hjemme, når - og hvor jeg vil! Det bedste af det hele, er at den er utrolig robust, fremfor... Mehr ansehen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Så et løbebånd på Facebook
Præcis som ønsket
Kan kun gi 5 stjerner
Mvh kim
Jeg bruger WorkWalk Plus på kontoret…
Fantastisk oplevelse!
Super godt produkt med hurtig levering!
Med rank ryg og løftet fane giver jeg dem fem funklende stjerner!
10/10
Var lidt skeptisk til at starte med, og kiggede mange hjemmesider igennem for at finde det "helt perfekte løbebånd". Er super glad for jeg faldt over Workwalk og valgte at bestille derfra! Løbebåndet er super nemt at bruge, og virker præcis som det skal. Jeg plejer tage airpods i og høre podcast imens jeg går, så jeg kan ikke selv høre noget støj. Men kan ikke snakke for mine medboere...
Kvalitetsprodukter
Kvalitetsprodukter! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har anvendt WorkWalk Pro og jeg er vild med den!
Nu kan jeg træne hjemme, når - og hvor jeg vil! Det bedste af det hele, er at den er utrolig robust, fremfor andre gå- og løbebånd jeg har prøvet før. Den er støjsvag også, så jeg kan både arbejde samtidigt, men også se en god serie imens, uden at det larmer😀👌🏼
Stor anbefaling herfra! 🤗✨
Super fint
Super fint. Får den brugt herhjemme i stuen i mens jeg ser TV. Fungere ubeklageligt
Hurtig levering og jeg traver allerede…
Hurtig levering og jeg traver allerede derud af ...
Nu er jeg sikker på at gå mine skridt hver dag i al slags vejr.
Jeg har været super glad for mit Gåbånd…
Jeg har været super glad for mit Gåbånd fra WorkWalk. Jeg bruger det hver dag, jeg har nogle daglige mål om at nå 10.000 skridt.
Jeg elsker at det ikke altid er nødvendigt at komme ud i koldt vejr.
Jeg synes det fungere vildt godt, og det bliver også glædeligt brugt af min kæreste. Selvom det ikke var tiltænkt til hende. Men jeg er glad for at alle herhjemme får gavn af det.
Leveringen gik hurtigt! Så det er bare endnu et +
Så flere steder at folk skrev “de slet…
Så flere steder at folk skrev “de slet ik lagde mærke til det fordi så stille var det” og at “de går så godt på det” - det larmer vanvittigt og går ikke godt. Så nej, du kan ikke bruge det til at se tv, medmindre du skruer op på 100 :)
+ de skriver på hjemmesiden at decibel er på 55, hvilket ikke passer, da vi har målt det. Når man sætter båndet på 1km/t, kommer den op på 58 decibel, så forestil jer hvor højt det kommer op jo flere km/t.

Antwort von Workwalk
God kvalitet og hurtig levering
Jeg synes, det er et fantastisk gåbånd — jeg går og går og går. Det passer perfekt til mit kompakte kontor.
Jeg synes, det er et fantastisk gåbånd — jeg går og går og går. Det passer perfekt til mit kompakte kontor, hvor jeg kan kombinere at arbejde med motion.
Jeg er KÆMPE fan
Kæmpe anbefaling fra mig.
Jeg har brugt deres workwalk gåbånd Pro et stykke tid, og jeg er bare kæmpe fan.
Super god service, lyn hurtig levering og en virkelig god kvalitet på gåbåndet.
Elsker at det faktisk hjælper mig til at holde mig aktiv, og så er det fedt det lige kan gemmes væk under sofaen og lækkert at man kan arbejde samtidig med man får motion.
De har virkelig kvalitet hos Workwalk
De har virkelig kvalitet hos Workwalk! Kæmpe anbefaling til produkt og service!
Her køber jeg gerne igen
Appen til kropsscanneren er virkelig…
Appen til kropsscanneren er virkelig brugbart, Kan se alt omkring min krop. Kæmpe anbefaling
Super fedt gå bånd som hjælper til at…
Super fedt gå bånd som hjælper til at få lidt ekstra motion
Hurtig levering og god kvalitet🙌
Genial service
Godt produkt der har kickstartet mit…
Godt produkt der har kickstartet mit vægttab. Genialt til kontorarbejde
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.