Wood To You Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte et superflot raflebæger i træ og varen blev sendt et par dage efter bestilling. Alt i alt super god oplevelse. :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Great choice wooden products, beautiful pieces. Our woodman cabinet looks amazing. Would appreciate more info about product e.g. total weight, or if it arrives assembled or not, then possibility t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjerner bør kun gives for den særligt gode service. Den leverer Wood To You! Vi købte en vare, som ganske vist havde et smukt design, men som desværre viste sig at have visse tekniske mangler.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte et hjørneskrivebord i asketræ. Superfin kvalitet og forarbejdning, ja faktisk bedre end umiddelbart forventet. Også fin kommunikation vedr. levering osv. og leveringstiden blev overholdt i fo... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

4. Gartenmöbelgeschäft
  5. Wohnmöbelgeschäft
  6. Geschäft für Gartenmöbel

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er en dansk webshop, som forhandler træprodukter til din boligindretning. Det gælder skriveborde, sofaborde, hylder, knager, reoler, køkkentilbehør, opbevaringstilbehør og andet boligtilbehør.

Kontaktinformationen

Very nice chairs

Good nice looking chairs

15. April 2024

Hi Ana

Thank you for the review. :-)

Glad to hear that you like the chairs.

Best regards,

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

8. April 2024

Hej Mette

Mange tak for din fine anmeldelse. :-)

Dejligt at varen kom hurtigt frem, og at du synes godt om vores service.

Vi håber, at vi får mulighed for at betjene dig en anden gang.

Super service

Super service, lækkert produkt

8. April 2024

Hej Mona og Asger

Tusinde tak for jeres anmeldelse. :-)

Jeg er glad for at høre, at I er tilfredse med både produktet og vores service.

Jeg håber, at reolen passer som ønsker. :-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Virkelig fin penneholder i egetræ

Virkelig fin penneholder i egetræ. Eneste minus er at hullerne er lidt små og mange af mine tuscher ikke kan være der. Men den er super flot og til almindelige kuglepenne passer den godt

26. März 2024

Hej Casper

Mange tak for din anmeldelse og feedback på penneholderen.

Den er som udgangspunkt designet til kuglepenne og blyanter, men det kunne være en god ide også at have huller til tuscher. Vi har givet din feedback videre til producenten, så de har mulighed for at kigge på dette til fremtidige designs.

Men dejligt at du ellers synes, at penneholderen er flot. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilt den ene dag og modtaget…

Bestilt den ene dag og modtaget allerede dagen efter.
Jeg er begejstret.
👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

25. März 2024

Hej

Mange tak for den fine anmeldelse.

Dejligt at høre, at varen kom hurtigt frem, og at du er begejstret for den.

Vi håber, at du er blevet glad for varen. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

service ud over det sædvanlige.

service ud over det sædvanlige.

14. März 2024

Hej Thomas

Tusinde tak for din anmeldelse, den er vi glade for. :-)

Dejligt at du syntes godt om vores service, vi håber, at få lov til at betjene dig en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste oplevelse at handle hos…

Den bedste oplevelse at handle hos wotu.dk !! Jonas har svaret hurtigt på alle mine mails omkring spørgsmål til levering af mit nye møbel. De har været så behjælpelige og fleksible :)

1. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Kathrine

Tusinde tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse. :-)

Jeg er glad for, du har følt dig godt behandlet, og at vi fandt en god løsning i forhold til levering.

Jeg håber, at du er blevet glad for skænken. :-)

Supertilfreds

Købte et hjørneskrivebord i asketræ.
Superfin kvalitet og forarbejdning, ja faktisk bedre end umiddelbart forventet.
Også fin kommunikation vedr. levering osv. og leveringstiden blev overholdt i forhold til, hvad der var lovet.
Ville trygt handle samme sted en anden gang.

5. Februar 2024

Hej Kaj

Mange tak for din fine anmeldelse. :-)

Dejligt at du synes godt om hjørneskrivebordet, og at det endda var bedre end forventet.

Vi er også glade for, at leveringen gik som planlagt.

Vi glæder os til at betjene dig en anden gang.

Prima kvalitet

Prima kvalitet, god service

2. Februar 2024

Hej Lene

Tusinde tak for din anmeldelse. :-)

Vi er glade for at høre, at du synes godt om både varen og vores service.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skuffende stumtjener

Har købt stumtjener. Levering var fin og velfungerende, men produktet var af skuffende kvalitet. Egetræet var ege-limtræ, det der lignede propper på billederne var træfiner klistermærker. Designet er heller ikke super velfungerende, lange frakker kan ikke hænge pga. tværbjælke. Er ret skuffet.

29. Jänner 2024

Hej Tove

Tak for din anmeldelse og feedback.

Jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med stumtjeneren.

Stumtjeneren er udført i massiv egetræ, men med fingersamlinger hvor stykkerne er limet sammen.

Det er korrekt, at der medfølger træfiner klistermærker til at skjule skruehullerne. De kan benyttes, såfremt man ønsker det.

Der kan hænge forholdsvis lange frakker på stumtjeneren. Helt lange frakker vil dog ikke kunne hænge på bøjler grundet tværbjælkerne nederst. Hvis den primært skal benyttes til lange frakker, vil det være bedre med en anden model. Vi har flere andre stumtjenere, hvor der fint kan hænge lange frakker.

Jeg har givet din feedback videre til producenten, så de har mulighed for at optimere dette på fremtidige modeller.

Fin kvalitet

Fin kvalitet - nem bestillingsproces

24. Jänner 2024

Hej Peter

Mange tak for din fine anmeldelse. :)

Dejligt du synes, det var nemt at bestille, og at du kan lide kvaliteten af varen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super skokasse med masser fine…

Super skokasse med masser fine detaljer.
Den pynter i stuen og så kan man glemme hjemmeskoene væk i et smukt møbel

12. Jänner 2024

Hej Carsten

Mange tak for din anmeldelse. :)

Dejligt at høre, at du synes godt om skokassen, og at den pynter i stuen.

Præcis og hurtig levering

Præcis og hurtig levering. Varen var som beskrevet. Handler gerne her igen.

12. Jänner 2024

Hej

Tusinde tak for din anmeldelse. :-)

Dejligt at varen kom hurtigt frem, og at den er som ønsket.

Vi glæder os til at betjene dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super flot sofabord og det ankom…

Super flot sofabord og det ankom hurtigt 👏🏼😃

6. Jänner 2024

Hej Lisa,

Tusinde tak for din anmeldelse. :-)

Vi er super glade for, at du synes godt om sofabordet og den hurtige levering.

Vi håber, at vi får mulighed for at betjene dig en anden gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Misinformation

Bestilte møbel til afhentning i pakkeshop da vi pt er ved at flytte. Dette var også beskeden på fakturaen. Pakken (med et træmøbel) blev istedet leveret ved hoveddøren uden overdækning i regnvejr.

7. November 2023

Hej Matilde

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at leveringen ikke var som ønsket. Det bestilte møbel har desværre været for stort til pakkeshoppen, så bliver det automatisk leveret på din hjemmeadresse, uden ekstra omkostninger for dig.

Ordren er sendt afsted med DSV, som skal ringe 30 min. før levering. Hvis det ikke har været tilfældet, så er det selvfølgelig beklageligt. De må heller ikke stille varen på adressen uden din tilladelse, og den skal selvfølgelig slet ikke stilles et sted, der ikke er overdækket i regnvejr. Hvis det har været tilfældet, så vil vi give besked til DSV omkring dette, så de har mulighed for at rette op på det til fremtidige leverancer.

Jeg beklager, at leveringen ikke har været som ønsket, men håber, at du er glad for varen.

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr