⭐⭐⭐⭐⭐ Top ervaring bij 123 Vrachtwagen! Ik heb de NIWO-cursus gevolgd bij 123 Vrachtwagen en ben zeer tevreden. De lessen waren duidelijk, professioneel en goed georganiseerd. Alles werd op een... Mehr ansehen
Ik heb de NIWO-cursus gevolgd en ben erg tevreden over de opzet en inhoud. De cursus bestaat uit zes modules die duidelijk en overzichtelijk zijn opgebouwd. Dankzij de goede structuur en het h... Mehr ansehen
Super goede NIWO cursus gehad met Kaan als docent. In 8 dagen tijd alle 6 onderdelen behandeld. 2 wat lastigere onderdelen maar daar krijg je van te voren cursusmateriaal voor zodat je kan voorbereide... Mehr ansehen
NIWO: duidelijk uitleg van de docent. Voor sommige onderdelen iets te veel stof in korte tijd. Nog een module te gaan, dan binnen heel korte tijd het diploma op zak!
Vom Unternehmen geschrieben
Vrachtwagen theorie cursus in 1 dag! Wilt u ook uw vrachtwagen theorie in 1 dag behalen dan bent u bij ons op het juiste adres, wij bieden namelijk: • 100% slagingskans! • Ervaren docenten • Examen gericht les • Locaties door heel Nederland! • Geen lastige boeken meer! Enigste wat u hoeft te doen is goed opletten tijdens de cursus. • klantvriendelijkheid • Wij regelen alles voor u • Ook ideaal voor mensen met faalangst, dyslexie en/of taal gebrek Waar wacht u nog op? meld u nu bij ons aan en slaag ook in 1 dag voor je vrachtwagen theorie of neem contact met ons op voor meer informatie.
Polakweg 10-11, 2288GG, Rijswijk, Niederlande
- 0638204490
- info@123-vrachtwagentheorie.nl
- www.123-vrachtwagentheorie.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Top curses gehad van Sam in Amsterdam…
Top curses gehad van Sam in Amsterdam voor module 3 en ik ben in 1x geslaagd, alles wat behandeld werd in de cursus kwam ook daadwerkelijk terug in het examen!
Vrachtwagen theorie deel 2 gehaald in…
Vrachtwagen theorie deel 2 gehaald in een keer beste uitleg die je kan krijgen
Top cursus gehad in Utrecht van Sam
Top cursus gehad in Utrecht van Sam, bedankt voor alles
Jongen leggen alles heel duidelijk uit…
Jongen leggen alles heel duidelijk uit en nemen rustig de tijd voor je als je vraag hebt woord het goed en duidelijk uitgelegd echt toppers bedankt
Top cursus gehad in Breda
Top cursus gehad in Breda! Bedankt Sam
cursus gehad en geslaagd in 1x
Vrachtwagen theorie cursus in 1 dag…
Vrachtwagen theorie cursus in 1 dag behaald, bedankt 123vrachtwagen en bedankt Sam voor de duidelijke les
Echt een top ervaring!!!!
Echt een top ervaring. Goede aanvang in de ochtend. Met een bakje koffie waren we al heel snel gestart met de lesstof!
Toppers!!
Heel enthousiaste mensen geven goede…
Heel enthousiaste mensen geven goede uitleg ik geef het een 10
Was wel pittig maar wel geslaagd
Was wel pittig maar wel geslaagd. Leraar legt het allemaal goed uit
Vrachtwagen theorie in 1 dag behaald in…
Vrachtwagen theorie in 1 dag behaald in Rijswijk, top cursus gehad van Samed, alles was duidelijk en vooral goede service, dus mensen ik raad ze zeker aan als je snel wilt slagen
Vrachtwagen theorie in 1 dag behaald…
Vrachtwagen theorie in 1 dag behaald bedankt Sam voor de duidelijke cursus
Top cursus gehad van Sam in Rijswijk en…
Top cursus gehad van Sam in Rijswijk en in 1x geslaagd voor mijn vrachtwagen theorie
Top cursus gehad van Sam in Rijswijk en…
Top cursus gehad van Sam in Rijswijk en ik ben in 1x geslaagd! Zeker een aanrader dit bedrijf
Echt super hulp gehad en in een keer…
Echt super hulp gehad en in een keer geslaagd een echt aanrader
Top cursus en in 1x geslaagd
Top cursus en in 1x geslaagd, bedankt sam voor de goede cursus
Top cursus dankzij hun in 1x geslaagd
Top cursus en service
Top cursus en service, geslaagd in 1 dag
Top cursus in 1x geslaagd
Top cursus in 1x geslaagd, bedankt sam
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.