123ventilatie Bewertungen 349

TrustScore 3.5 von 5

3,7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beste mensen, volgens mij is 123V failliet. Niet reageren op telefoon en e-mails is geen goed teken. Daar sta je te kijken met je garantie. Super slecht.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I heb bij verschillende bedrijven een offerte opgevraagd voor een nieuwe WTW. 123ventilatie, was de enige die doorvroeg en mee dacht over hoe we de veel grotere WTW's van vandaag de dag op de plek van... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

123ventilatie verkocht een WTW unit die overal uitverkocht was met lange levertijden maar 123ventilatie kon hem al binnen een week leveren. Uiteindelijk werd dat een paar dagen later maar alsnog vel... Mehr ansehen

1. Baufirma
  2. Luftschacht-Reinigung

Vom Unternehmen geschrieben

123Ventilatie.nl is dé webshop voor al uw: -Mechanische Ventilatie benodigdheden -Installatie & Onderhoud -Vragen & Advies

3,7

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Beste mensen

11. Februar 2026

WTW werkt niet goed

Anderhalf jaar geleden WTW laten plaatsen. Apparaat zuigt niet goed af. Geen contact mogelijk met 123 Ventilatie dus conculega ingeschakeld. Conclusie: kanalen verkeerd geplaatst, deze lekken, condenswater afvoer zit een knik in dus geen afvoer daardoor mogelijk motor defect. Hoop dat Dam dit leest en snel reageert.

13. Dezember 2025

Zero after-sale support

Short:
I suspect they sell refurbished devices, and once something goes wrong, they simply stop responding.

Long:
I bought my Brink 400 WTW from them at a price about 10–20% lower than other shops. At first, they were very friendly and helpful. Since day one, the unit occasionally tripped our circuit breaker, but we couldn’t figure out why.

Recently it started happening more often, and we finally discovered that water was getting into the unit during heavy rain and causing it to trip the breaker.

I’ve tried contacting them several times, but they never respond.

12. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

vandaag is de onderhoud monteur Kamal…

vandaag is de onderhoud monteur Kamal geweest.
van Steboma.
Kamal bedankt voor jouw inzet, en informatie die jij geeft over het ventilatiesysteem. Dit ben ik nog niet tegen gekomen. Integer, vrolijke man, zijn werk plezierig uitvoert. .

14. Februar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Helaas geen contact te krijgen met dit bedrijf

Helaas geen contact te krijgen met dit bedrijf. Mechanische ventilatie door hen laten aanpassen naar automatische ventilatie zodat de ventilatie automatisch hoger gaat als er in de badkamer gedoucht wordt. Op zich prima maar het werkte zo nu en dan niet. Dit herstelde zichzelf maar naarmate de tijd verstrijkt (ca. 2 jaar nu) verergeren de klachten. Zou graag advies willen wat hier mis kan zijn maar het bedrijf reageert niet op mail en is telefonisch onbereikbaar (oproep wordt direct beëindigd). Zeer teleurstellend en onprofessioneel.

10. Jänner 2025

Geen respons

Helaas is het moeilijk om met 123ventilatie in contact te komen. Het telefoonnummer op de website werkt niet en het algemene info@123ventilatie kent geen respons. Ook de moederorganisatie, Steboma, is slecht bereikbaar. Geen reactie op mail naar het algemene informatie adres en bij telefoneren lang in de wacht. Op vrijdag is de afdeling onderhoud compleet afwezig en de gemaakte terugbelafspraak wordt niet gehonoreerd.

Ik wil graag verder zaken doen want een buur was zeer tevreden maar nu zal ik ergens anders naar een oplossing moeten zoeken.

20. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

verkeerde zender gekregen, onmogelijk om contact te krijgen

bestel een zender, krijg de verkeerde geleverd, totaal ander merk. Dan probeer je contact te krijgen, vanaf maandag bellen, telefoon in gesprek, uur na uur.
Contactformulier in gevuld, geen reactie, 2 mails gestuurd geen reactie. Dus geen retournummer ontvangen en geen pakbon in het pakket, zit je met je ventilatiebox die je al een week niet kan bedienen, en een foute zender die je niet kunt terugsturen.

26. April 2024
123ventilatie-Logo

Antwort von 123ventilatie

Beste Jacqueline,

Allereerst mijn excuses voor het ongemak en de vertraging. We zijn een klein team en het was net de week waarin ik vakantie had en mijn collega helaas afwezig was. Hierom konden wij die week eigenlijk niks verwerken en daar zat u net middenin.

De week erop hebben we dit gelukkig wel gelijk kunnen regelen.

Nogmaals mijn excuses en ik wens u nog een fijne dag!

Sam
123Ventilatie

Uitstekende service!

Uitstekende service mbt het aanleveren van informatie en snelle reageren op vragen die ik nog had bij de aansluiting/werking van onze ventilatie box. Zeer kundige en heldere uitleg gekregen telkens van Milos. Zo hoort communicatie te zijn wat mij betreft. Voor mij een zeer goede ervaring en heb ik mijn adres gevonden mocht ik weer iets nodig hebben mbt ventilatie.

2. April 2024

Plaatsen nieuwe mechanische ventilatie

Ik heb een nieuwe mechanische ventilatie laten plaatsen. Vanaf het begin was het contact met het bedrijf goed. Ze reageerden snel en gaven goede informatie.
Na het plaatsen van de ventilatie was na een week een zacht tikkend geluid te horen in de motor. Ook dit werd snel en goed opgelost.
Positieve punten zijn: goed bereikbaar, vriendelijk personeel, servicegericht en goede prijs.

27. März 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik heb het product teruggestuurd

Ik heb het product teruggestuurd, maar niet m’n geld teruggestort gekregen.

Inmiddels is het geld keurig teruggestort, na telefonisch contact.
Helemaal netjes opgelost, dus ben zeer tevreden.

4. März 2024
123ventilatie-Logo

Antwort von 123ventilatie

Beste Connie,

Bedankt voor uw review. Om heel eerlijk te zijn schrokken wij hier best van. Na een korte controle en navraag bleek dat u nooit contact heeft opgenomen omgaande uw retournering.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om telefonisch of per mail contact op te nemen zodat we uw retournering kunnen verwerken zoals het hoort?

Milos
123ventilatie.nl

Een absolute aanrader!

Lange tijd op zoek geweest naar een leverancier voor een nieuwe WTW installatie. Wat een verademing deze leverancier tegenover al die andere partijen. Snel een goede offerte met advies, afspraken punctueel nagekomen, noem maar op. Een absolute aanrader.

28. Februar 2024

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr