Aalborgboligadministration Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De skylder på håndværkere,men bruger egne håndværkere som er et firma under aalborg boligadministration. De bruger unge piger som sikkert langt fra alle har en håndværksmæssig uddannelse at male. De s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig lej dig ind hos Aalborg Boligadminstration. Jeg boede i min lejlighed i 3 måneder og de tog alle mine 15.000 i depositum og beholdte samt sendte mig en efter regning på 3000,-. Jeg ha... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det ved simpelthen ikke hvad de har med at gærer, får at vide jeg kan hente en adkomsterklæring så den kan afleveres i banken. De giver mig et stykke papir der ikke er udført korrekt, så selv efter m... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

*****

Altid søde, venlige og hjælpsomme ved henvendelse. Hurtig hjælp ved problemer. Ordentlige og rimelige ved fraflytning. Gode anbefalinger herfra.

14. März 2022

Hold jer langt væk fra Aalborg Bolig Adminstration

Jeg havde en lejlighed igennem aalborg bolig adminstration igennem 2 år. mens man bor i lejligheden er der ikke noget problem med udlejer, men når man så skal flytte, så ændre tonen sig. man kan ikke få fat på kontoret, de bliver utroligt lidt servicemindet. under selve fraflytningen vil jeg råde alle til at have en anden part med, som har styr på lejeloven, da aalborg bolig adminstration tydeligvis ikke har det, og man derfor vil blive bonget for mere end man skal. Jeg har selv pt en sag kørende i huslejenævnet, og vil råde alle lejere til at få tjekket fraflytningsrapporten igennem.
jeg har nu igennem de sidste 12 uger forsøgt at få fat i mit depositum, forudbetalt leje, samt ½ måneds husleje, for at modtage en regning på 28000kr. et malerarbejde på en 50kvm lejlighed burde aldrig løbe op i 23000kr. Aalborg boligadminstration har igennem 2½ måned sagt, at de ikke havde modtaget fakturaerne fra håndværkerne, det er en stor løgn, da jeg nu har modtaget alle fakturaer, kan jeg se at de har haft allesammen i 2 måneder
Hold jer langt væk fra aalborg bolig adminstration!!!!

13. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tænk dig rigtig godt om inden du vælger Aalborg boligadministration

Jeg har haft lejet lejlighed gennem Aalborg Boligadministration og kan kun sige "JEG GØR DET ALDRIG IGEN........
Som andre har skrevet herinde, så er depositum ikke til at få ud af dem. Det eneste der sker er, at den ene dårlige undskyldning afløser den anden.
Jeg har haft kontaktet dem både pr. mail, men ligeledes pr. telefon. Det får man på ingen måde noget ud af. Tænker at det efterhånden er blevet en principsag fra Aalborg boligadministration side, at de ikke vil udbetale MINE penge. Jeg er vred og forundret.
-havde en forventning om at dette var en professionel og seriøs virksomhed, men hold op, hvor blev jeg skuffet.
Tænker at det her skal videre i systemet, så andre ikke får samme uforskammet behandling.
Som sidste bemærkning er det 10 uger siden jeg fraflyttede min lejlighed.

21. September 2021

Vær opmærksom!!

Vær opmærksom!!
Jeg har boede under Aalborg boligadministration i 1,5 år og er flyttet.
De udbedringer der var ved indflyt, som man skulle lave en note på og sende ind med billeder, der blev 1/3 udbedret efter 1 år og det var først efter at der blev rykket flere gange. Nogen ting blev aldrig lavet. kontaktpersonen v administrationen var svært at få kontakt til og hvis de gjorde var det med bort forklaringer og her 10 uger efter flyttesyn -har jeg ikke set skyggen af tilbagebetaling af indskud og jeg har forsøgt at kontakte dem flere gange.
Jeg vil bestemt ikke anbefale at bo et som de administrere

20. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Et firma der afviger for de gældende…

Et firma der afviger for de gældende regler ift. fraflytning. Har boet 12 mdr i en nybygget lejlighed. Jeg var første lejer og ved indflytning gennemgik jeg fejl ved malearbejdet, revner i væggene osv. Alt blev dokumenteret med billeder. Ved fraflytning skulle jeg betale for udbedring af ovennævnte. Den pågældende malermester var med til syn af lejligheden, hvilket for mig siger, at der allerede var en aftale om arbejde til ham.

10. September 2021

Fuldt ud tilfreds igennem 6 år

Jeg har været lejer i 6 år under Aalborg boligadministration og har altid været fuldt ud tilfreds.
De få gange der har været behov for udbedringer, er disse altid blevet foretaget hurtigt og effektivt.
Personalet er venligt og imødekommende og meget service mindet.
Jeg vil til enhver tid anbefale disse til andre.
Tak for et godt samarbejde!

29. Juni 2021

Ryes Cottage

Jeg har været lejer i Ryes Cottage, som udlejes gennem Aalborg Boligadministration i
3 år. Jeg har ikke haft noget at sætte en finger på igennem perioden. Flyttesynet var nemt, og jeg følte mig godt behandlet. Hvis jeg skal leje en lejlighed igen engang, vil jeg helt sikkert overveje jer.

16. Juni 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg lejer ikke af Aalborg Boligadm. igen.

Boede med to kammerater i en lejlighed udlejet af Aalborg Boligadministration.
Gennem de to år vi boede der, kom de gang på gang rendende med håndværkere til at kigge på vores altan, men de fik aldrig løst problemet med vand, der løb ind i muren, der hvor altanen sad fast. Dette vand resulterede i store svampeplamager på væggen inde i lejligheden. Dem malede de over - ude af syne ude af sind.
De lovede ved indflytningssyn at skifte punkterede ruder. Det nåede de ikke på de to år, trods mange henvendelser fra os. Generelt var de svære at komme i kontakt med. Altid optaget og manglende svar på mails. Jeg kunne blive ved...

Nu ville skæbnen så, at de 1 år senere har sat 5000 kr ind på min konto ved en fejl. Det har (selvom jeg svarer hver gang) resulteret i 5 mails og 4 opkald over to hverdage, hvor de vil sikre sig at deres penge er på vej. Et meget godt billede på, hvem de er til for og hvordan kommunikationen foregår.

En dejlig lejlighed, men der er godt nok plads til forbedring hos administrationen...

8. Februar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jere væk fra Aalborg…

Hold jere væk fra Aalborg boligadministration 😡😡😠😠😡👹svineri tyveri... din inskul er væk uanset hvor moget passer du på din lejlighed.

Fik 5800kr ud af 19000kr inskul ved flytte afgøerlesen .
Lejligheden var gennem AKU og den var kun 45kvm.
-6000kr kun for maller!!! 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡Det er en svineri tyveri de har nok aftalete med den dyreste maller håndværkere i verden.

Jeg ryger ikke og har passet rigtig godt på lejligheden
Jeg har gjordt rent rigtig godt også fik regning på 3500kr rengøring

Plus der er all muligt andet regninger som lyer fusk, stjæler bare 😡😡😡😡

De bestler de dyreste håndværkere har haft problem en gange med afløb så har de bestilte den dyreste VVS, han kom 15 minutter så fik vi regning på knap 2000kr!! Og det os der har betalt!!!! Er det os der ejer!!!!!!! 😡😡😡😡
Håber der var noget mindre end en stjerne.

7. Februar 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Under lejeperioden

Under lejeperioden, var de ganske fine til at rykke ud, hvis der var problemer med det ene eller det andet. Efter fraflytning skulle der dog gå over 4 måneder for jeg modtog en slutopgørelse, på trods af gentagende rykkere og opfølgninger. Efter fraflytningen har Aalborg Boligadministration ikke ydet noget der ligner god service, hvilket er trist for så stort et ejendomsselskab i Aalborg. Det kan håndteres langt bedre.

22. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Udover at vores opgørelsen var…

Udover at vores opgørelsen var forsinket med en uge, så fik regning for rengøring for områder af køkkenet og alkalkning af badeværelset, som vi ved udflytningsrapporten/synet fik af vide alt var iorden! Her kan man tale om FUSK Aalborg Boligadminstration!!

18. Dezember 2018

Pinligt og uprofessionelt.

Der var meget minimale ting, der skulle laves i lejligheden, da vi skulle flytte, hvilket omfattede: afrimning af fryser, afkalkning af armatur og så skulle der laves en ny nøgle. Der gik op mod 4 måneder, før vi blev afregnet og fik depositum tilbage, og da vi modtager opgørelsen, er det vedhæftede bilag blot et tilbud fra et firma, der kræver 720 kr., for ydelsen og ikke en faktisk faktura.

Deres administration vil ikke sende mig en reel faktura (tyder på der aldrig har været professionel rengøring til opgaven), og de mener sagtens, jeg kan afregnes efter et tilbud. I tilbudet står der også, at de vil rengøre selve køleskabet, hvilket der ikke står noget om i vores fraflytningsrapport var nødvendigt, og tilbudet er dateret 4 måneder efter, vi er flyttet. Deres medarbejder vil ikke oplyse mig mailadresse på hendes chef eller sende mig fakturaen på rengøring, når den kommer (hun påstår, der slet ikke er blevet foretaget rengøring endnu). Hun henviser mig til deres administrations mailadresse, hvorpå de ikke har besvaret nogen af mine tidligere forespørgler, og der blev lagt på sidst jeg ringede ind.

Pinligt, pinligt, pinligt....

23. August 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold dig langt væk fra Aalborg …

Hold dig langt væk fra Aalborg Boligadministration. Hvis du er et ungt menneske, så i det mindste sørg for at have nogen med ude, da de er temmelig ubehagelige ved fraflytningssynet. Vi fik en regning på 63.000 ved fraflytning og i den forbindelse fik jeg fat i flere andre med samme historie om kæmpe regninger ved fraflytning samt en medarbejder, der kunne have godt af et kursus i kommunikation og empati. Jeg fik lovning på en kopi af medarbejderen på synet, men de påstod senere, at de havde givet en kopi af til min datter, som havde været tilstede ved synet, hvilket ikke var tilfældet. Samme historie har jeg så hørt fra andre specielt unge mennesker, jeg tog kontakt til efter lidt søgen på nettet. Tænk jer i hvert fald godt om, før I siger ja, og hvis I gør, så sørg for at I ikke er alene ved synet eller i det hele taget få alt på skrift.

21. September 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tragikomisk at læse de rigtigt gode …

Tragikomisk at læse de rigtigt gode anmeldelser herinde, og ved en simpel søgning kan se at nogle af dem der roser, er venner til den familie der ejer både Aalborg Boligadministration, og deres underleverandører (hvilket nok forklarer et par ting mht fraflytningsbeløb)
Har været lejer og sige bare: Hold jer LANGT væk fra dette firma!!

20. September 2017
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ganske udemærket

Når der er problemer med ting i lejligheden, så er de hurtige til at ordne det.
Da jeg flyttede ud af min lejlighed (62m2), gik der ca 70 dage inden jeg modtog flytteopgørelsen. I flytteopgørelsen, var der ikke vedlagt regninger, men KUN tilbud fra henholdsvis maler, gulv service og rengøring. Jeg havde boet i lejligheden i 2,5 år, og der skulle males (over alt), slibes gulve og der skulle gøres rent (jeg havde glemt emhetten og blandingsbatteriet på badeværelset, samt nogle kalkpletter i toilettet). Alt i alt kostede det mig ca 12.000-13.000 kr at fraflytte denne lejlighed, hvilket jeg syntes er en utrolig fair pris, taget i betragtning af hvad der skulle laves. Dog er jeg ikke tilfreds med, at jeg ikke har modtaget regninger, men KUN tilbud. Man kan da ikke lave noget, uden at sende en regning?

23. September 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Pæne og hyggelige lejligheder

Jeg har igennem 2 omgange været lejer hos Aalborg Boligadministration, og jeg må sige at det i begge tilfælde har være nogle pæne og ordentlige lejligheder, som jeg er blevet tilbudt.

Det er ikke de billigste men som studerende, som jeg var den gang, var jeg fuldt ud tilfreds med pris og kvalitet. I begge lejekontrakter var der udførligt beskrevet praksissen for ind og udflytning, og jeg oplevede ikke at der på noget tidspunkt var uoverensstemmelse mellem kontrakternes ordlyd,og de faktiske forhold ved ind og udflytning, på nær en ting.

Ved flyttesynet angående rengøringen, blev jeg lidt overrasket over at A.B., på trods af en udmærket rengøring i alle kringler og kroge fra vores side, stadig fandt det nødvendig at bruge professionelle til rengøringen. Men det er vel i bund og grund en smagssag, når der i lejekontrakten står at lejligheden ved udflytning skal fremstå som ny. A.B. skulle så måske i fremtiden oplyse i kontrakten, at medmindre man selv gør et exceptionelt godt job med rengøringen, så vil de benytte et rengøringsfirma?

Men alt i alt oplevede jeg A.B. som et professionelt firma, med venlige ansatte der er flinke til at afhjælpe en med de spørgsmål man nu måtte have angående lejemålene.

23. August 2016

Professionel udlejer

Kan kun anbefale Aalborg Boligadministration som udlejer.
Har været lejer hos dem i 6 1/2 år, og har i hele perioden kun oplevet venlig, god og professionel service fra dem.
De fejl der er opstået hen af vejen, er alle blevet udbedret hurtigt og med god kvalitet.
Flyttesyn i forbindelse med min fraflytning foregik i en god atmosfære, og de ting der skulle istandsættes, var helt rimeligt, og den samlede regning for istandsættelse var også helt rimelig.
I modsætning til nogen af de andre der har skrevet en anmeldelse herinde, så forventede jeg iøvrigt ikke, at håndværkere kunne male og afslibe gulve i en 135 kvm lejlighed uden at det koster noget.
Jeg kan i hvert fald ikke klage over den pris jeg skulle betale - tværtimod.
Kan som sagt kun anbefale dem udlejer.

12. August 2016

Pengegriske svindlere

Jeg har boet til leje i 2 af deres lejligheder, for det første er de er alt for dyre i leje og for det andet så når man flytter så tager alt ens indskud + sender urimelige efter regninger..

Fik en regning på 30.000 kr for en lejlighed jeg havde boet i i 7 mdr og hvor de i øvrigt var skyld i at jeg flyttede fordi de sku finde en gammel skorsten i min lejlighed som de havde lovet kun tog 1 uge, men da jeg havde levet med håndværkere i 2 mdr og i en lejlighed der var totalt skilt af og alt var støvet til så bad jeg til sidst om at blive flyttet til en anden lejlighed og det blev jeg også uden problem, men de sendte mig en regning på 30.000kr for rengøring, maling osv.

Intet var ødelagt elker noget men der skulle males, slibes gulve og gøres rent, til trods for at der havde været håndværkere i 2 mdr så sku jeg betale for rengøringen ???

Lejligheden var 100kvm det er sindsygt at den skal males og gøres ren for 30.000... ??

Som mange andre her inde skriver så forventer de at alt ser ud som nyt når man flytter... Uanset hvor mange timer man gør rent så betragter de alm slid af ting som værende uacceptabelt, hvis der er de mindste pletter på noget og de ik kan komme af skal man betale for nyt... Ovn emhætte komfur mm skal være 100% som ny, hvem pokker kan det?

De er totalt ligeglade og de har ingen skrubler, de er ikke menneskelige de er pengegriske og kan sammenlignes med låsby Svendsen osv

HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM!!!

30. Juni 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr