Jeg ville ønske jeg kunne give minus stjerner til Årslev og særligt Mads Knold. Han vaccinerede vores hvalp 8 uger ( mens han var syg og derfor ikke tålte vaccinen) Vores hund udviklede SRMA og har væ... Mehr ansehen
Det er anden gang i mit liv, at jeg skriver en negativ anmeldelse, men her føler man desværre, at pengene er vigtigere end alt andet! På trods af en aftale med den dyrlæge, der tilså min hund, om at k... Mehr ansehen
Selv om min lille hund måtte aflives, var det en, på mange måder god oplevelse, dyrlægen var meget professionel og empatisk, både ved min hund og mig. Tak for det. I øvrigt fin behandling hver gang... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 14 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Min Puddel fik tandrensning og to tænder ud. Top behandling. Kommer helt sikkert igen.
Har brugt dem i mange år til mine papegøjer. Super flinke og rare personer på klinikken. Har lige været ude for at min højt elskede ara har været uheldig at brække sit ene ben, jeg ringede til dem og fik en tid med det samme hos dem.
Det er altid Steffen Knold der tager sig af mine papegøjer, da han har mest erfaring med papegøjer, da jeg kom ventede jeg i ca.10 min hvor Steffen tog over og fik den undersøgt, og ja den havde brækket lårbenet og skulle opereres i benet og få et søm i for at holde det på plads. Alt gik godt så nu skal jeg vente i 12 uger på at det gror sammen og så må vi se, men super behandling at få fra alle på klinikken.
KAN VARMT ANBEFALE DEM.
Har brugt dyrlægerne her i flere år og anbefaler dem gerne til andre. Høj faglighed og god service. Da min hunkat blev steriliseret havde hun en allergisk reaktion overfor stingene og fik en blodansamling på maven et par dage efter (udelukkende fordi hun har meget sart hud, operationen var gået fint). Hun fik en tid uden for åbningstid og blev behandlet uden beregning.
Super god klinik
Fik steriliseret min hunkat i sidste uge - betjeningen i top og fik oven i købet (uden beregning) øremærket hende, hvilket jeg ikke havde forventet. Nu er hun samtidigt oprettet i flere databaser over katte, så hun altid kan finde vejen hjem igen, hvis der måtte ske noget.
Alletiders sted og en klar anbefaling fra mig! :-)
Venligt personale, kompetente dyrelæger. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling!!!
Jeg kan ikke sætte en eneste finger på ting jeg ville have anderledes - og jeg kommer aldrig til at bruge andre dyrelæger!
De har flere gange behandlet min brune labrador og vi er begge glade for at handle med klinikken.
Topkarakter herfra.