Himmerland Boligforening Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har efterhånden boet længe i Himmerland boligforening ( Damstræde og Fredrik bajers vej). Har kun positive meldinger om, service fra viceværter. De gør det godt og lidt mere til👍🏼

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nul stjerner. Aalborgs største -og værste boligselskab. Det er så korrupt et boligselskab i forhold til behandlingen af deres beboere (unfair behandling), deres mangel på service og venlighed på hoved... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er blevet behandlet rigtig dårligt i en sag om naboskab. Jeg følte at de straks tog min nabos parti og derfor flytter jeg væk fra det ufattelig dårlig boligselskab. Jeg vil fortælle min ærlige mening... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Venligt personale, god service, når der er brug for hjælp og de gør noget aktivt for at holde området pænt og rent. Lejligheden er af ældre dato og dårligt isoleret. Særligt de nyere vinduer og ram... Mehr ansehen

1. Sozialwohnungsbau-Programm

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Himmerland Boligforening er en almennyttig boligforening med et stort udvalg af boliger i Aalborg og omegn.

Mangelhaft

I får 5 stjerne for “ Inspektørenes “ arbejde 👍✔️
I får 5 stjerner for “ Husleje priserne “ 👍✔️
I får 5 stjerner for “ Receptions / Receptionisternes “ arbejde 👍✔️
I får 2 stjerner for “ Bestyrelsen i afdeling “ 👎✔️
I får 2 stjerner for “ vedligeholdelse / reperationer “ af ting der er gået i stykker 👎✔️
I får 2 stjerner for “ Håndværkernes arbejde “ Tømre / murer / anlæg 👎✔️
I får 1 stjerne for “ synlighed i dagligdagen af bestyrelsen i afdeling “
I får 1 stjerne for “ Håndtering af handel og salg af narkotiske stoffer “ åbenlyst i området hos os , handles der åbenlyst , hver dag med narkotiske stoffer , og politi / myndighederne er orienteret , men afdelingsbestyrelsen , anmelder intet ind til politiet om observationer , som ønsket er fra myndighederne , for at få det stoppet...
Det har været stoppet helt !!
Men er blusset op igen , meget fordi der ikke dagligt tages hånd om det , og at det bliver anmeldt...
Ellers har jeg INTET negativt at sige om Himmerlands hoved organisation og ej heller og ansatte , de knokler for at få vores områder holdt pæne , rene og iorden

9. Juni 2020
Himmerland Boligforening-Logo

Antwort von Himmerland Boligforening

Hej Søren.
Mange tak for din ærlige feedback. Vi er glade for, at du sætter pris på din bolig, din husleje og vores ansattes indsats.

De andre punkter, hvor du foreslår forbedringer, tager vi med videre.

Hav en god dag 😊

Højt serviceniveau og engagement

Jeg boede på et af Himmerlands boligforenings kollegier alle fem år af mit studie og kan kun varmt anbefale dem til alle der ønsker en tryg base under deres studier. Generelt oplevede jeg et utroligt højt serviceniveau fra de ansatte og stort fokus på at give de mange unge der flyttede hjemmefra en god oplevelse. Trods et stort fælleskøkken der blev delt af mange beboere var der et rimeligt niveau af rengøring – dels fordi de ansatte satte mange redskaber til rådighed men også fordi de hjalp med velkomst og introduktion af de nye beboere. Jeg kan kun anbefale Himmerland boligforening og kan ikke genkende de fleste af de negative holdninger der er blevet ytret herinde – Himmerland har for mig været meget engagerede i alle de aspekter af min tid ved dem som de havde en chance for at have indflydelse på.

26. Mai 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trygt, godt, billigt og unikt!

I 2014 boede jeg i en af Himmerland Boligforenings nye bygninger ud til Aalborg Havn. Det var en helt unik mulighed at bo med udsigt til fjorden og samtidig tæt på centrum til en pris, der sagtens kunne lade sig gøre at betale for en studerende på SU. Jeg oplevede stor professionalisme i kommunikationen med boligforeningen, og generelt er det en organisation jeg forbinder med stor tryghed. Modsat mange andre på boligmarkedet, føler man, at de er på lejers side og ønsker at tjene os bedst muligt - man er med andre ord på ingen måde ikke bange for, at der bliver løbet om hjørner med en! Da min lejeperiode ophørte, foretog de en vurdering af lejligheden, og jeg fik alle penge fra depositum igen.

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Himmerland Boligforening!

24. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sørg for at læse leje kontrakten …

Sørg for at læse leje kontrakten ordentligt. Jeg troede det var god boligforening og kan se at de har taget knap 12000 kr til forbedring af et køkken når jeg flytter.

Hvis man ikke betaler, truer de med deres advokater for at gøre en bange. De skulle have sparket. De kalder det en frivillig køkkenordning, men det er ikke frivilligt, om man vil betale til den.

De siger det er en tidligere lejers ønske om at få nyt køkken i 2009, men der er ikke nogen der har fået noget nyt køkken til dags dato. Det er mere sandsynligt at de manglede penge under finanskrisen.

Der bliver ikke gjort ordentligt rent i vaskehuset og bedene og hækkene er ikke ordnet ordentligt.

6. April 2020

Håndtering af larm

Vi har i et år været i dialog med en bolig konsulent der modvilligt har ville hjælpe os med naboer der larmer. Vi har skrevet til ham over mail, hvilket er anvist på deres side er måden man henvender sig på, vi fik aldrig svar på mail. Da vi endelig fik respons var det, da han kom uanmeldt og bankede på vores dør. Hvor han blandt andet sagde at ro er relativt. Han sagde også at han kender dem og det er bare en del af deres kultur. Ro er efter kl 22 i hverdagene og 23 i weekenden, og man viser særligt hensyn i de sene aften timer, hvilket på dagligt basis ikke er blevet overholdt, foruden ekstremt højt musik fra tid til anden. Der er høje lange samtaler, der varer i flere timer, og fjernsyn til langt over hvad der står i ordensreglerne. Der blevet holdt fest uden at give besked til naboerne, heriblandt på hverdage. Vi har et lille barn og en ny på vej der vil være afhængig af ro til at kunne få en lur. I vores afdeling er der opfordret til dialog med naboerne, da vi bankede på og sagde vi var kede af at have banket på væggen de sidste sene nætter, og at vi havde følt os nødsaget til det pga vi egentlig gerne villle have lov til at sove, vi har arbejde og hverdag der skal hænge sammen, men at vi håbede på at reglerne ville overholdes. (Det skal siges at vi på det tidspunkt har været venlige stemt over for dem og fra en sjælden tid til anden havde banket på og forsøgt dialog. De har ufortrødent fortsat med larm, og derfor har vi i frustration banket på væggen for at makkere, i et spinkelt håb om at det ville vække en tanke hos dem). Dagen efter kom den voksne datter i selskab med moderen, og bankede på døren og råbte af mig med rigtig grimme ord (jeg er højgravid på tidspunktet og alene hjemme). Da dette blev nævnt til konsulenten havde det ikke den store effekt hos ham. Han foreslog til gengæld et dialogmøde, hvor han selv var til stede. Hvilket politiet kraftigt havde sagt, ikke var i vores hænder som naboer mere, men at det var op til boligforeningen at håndtere, idet der havde været så grim retorik. Vi har modvilligt deltaget i mødet, idet der ikke er så meget andet at gøre. Under mødet sagde konsulten til episoden med den voksne datter, at vi blev nød til at se frem ad. Vi fik besked på ikke at banke på væggen mere og skulle vi opleve larm måtte vi komme dagen efter og banke på. Datteren deltog til mødet hvor hun sad og lavede øjne hver gang min kæreste talte og afslog at det aldrig var sket med episoden. Min kæreste kunne læse op præcis hvad der var blevet sagt og hvornår, hvortil der ikke var den store respons. Samme aften samt nat efter mødet blev holdt, var der larm og der har konsekvent været det på daglig basis siden, hvilket bliver mere og mere for hver dag.

16. Jänner 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er først gang jeg mangler ord

Det er først gang jeg mangler ord, for hvordan man bliver behandlet her i boligforeningen, de er fuldstændig ligeglad med os lejere, jeg har boet her mens renovering ( Blåkildevej ) dvs at jeg har været med til byggerod/ larm med børnehaven - Ravnkildevej og sidst og ikke mindst 3 punkthuse, renoveringsfolk mv er total ligeglad med at vi bor her, de spærrer af, som det passer dem, jeg har oplevet at bruge 15 minutter bare for at komme ud af Blåkildevej , nu hvor punkthuse nu er kommet og snart 2 huse mere som skal beboes, de har laver 8 p pladser, til vel 250 personer ??? I har ikke svaret på min mail for længe siden, men tænker at I er ligeglad, har man et arbejde hvor man har sent fri, kan man holde langt væk fra sin bolig ? Sammen med at min bolig skulle 1 års tjekkes , I har ikke kunne finde en tid, hvor det kunne lade sig gøre, I kommer kun når det passer jer, jeg har fri hver anden uge, det har i ikke kunne finde ud af. at lave en tid, fik af vide i telefonen, at det kunne I ikke styre, men jeg kunne lægge min nøgle, det kommer aldrig til at ske, bum......

4. März 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Værste service, jeg længe har oplevet!

Absolut den værste form for service og imødekommenhed, jeg har oplevet. Min kæreste og jeg ringer til boligforeningen for at informere dem om, at vi har fået stjålet vores cykler nede i et aflåst kælderrum, som boligforeningen har bedt os stille vores cykler ned i. Vi er begge udemærket klar over, vi ikke kan få erstattet vores cykler af boligforeningen, så det er blot en information og vi tænker da, at det er noget som bør undersøges og gives besked til de resterende beboer i blokken, og dermed gøre dem opmærksomme på det, således de ikke oplever samme problem. Men jeg er forarget over, at få et brev fra boligforeningen omkring, at hvis jeg ikke fjerner min cykel fra vores fordør, bliver den taget af boligforeningen og afleveret til politiet. Så ikke nok med, at vi får en trussel om, at det er tilfældet, hvis vi ikke fjerner dem, ender de med at blive stjålet kort tid efter, de er placeret i kælderen (mystisk). En vældig sur og bestemt ikke serviceminded dame, jeg fik i røret og ærligtalt må boligforeningen jo stille en form for sikkerhed for det ikke bliver en gentagende proces for beboerne i bygningen. Så må der jo laves båse, som kun kan åbnes med vores egen nøgle og ikke nogen andre i blokken. Prøv at være imødekommende, så vi kan føle os hørt og at sådan en situation ikke sker igen! Vi er faktisk nogle rare mennesker, som er gode til at passe på boligforeningens lejlighed og respektere det regelment, der er opstillet. Og når vi så gør boligforeningen opmærksom på, at vi ikke ønsker, at stille vores cykler ned i kælderen igen, fordi de ikke vil stille nogen form for sikkerhed for, at de ikke kan blive stjålet igen og ej heller gøre noget for at fortælle beboerne, at boligforeningen er opmærksomme på problemet og arbejder på en løsning. Så får man blot at vide, at så må i jo være klar over jeres cykler bliver afleveret til politiet. ABSOLUT den værste og ringeste service jeg længe har oplevet. Så uanset hvad får vi jo stjålet vores cykler - her får vi jo lyst til at blive ved med at bo. God sikkerhed her i Himmerland boligforening!!!

1. Februar 2019
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Min mening om Himmerland Boligforening

Jeg har haft overvejende gode erfaringer med Himmerland Boligforening. Jeg boede i en af deres ældre kollegier hele min studietid, mens jeg tog en bachelor og kandidatuddannelse på Aalborg Universitet. Himmerland Boligforening var næsten altid villig til, at indgå i en dialog med os omkring hvad der kunne forbedres. Der var dog enkelte sager, hvor sagsbehandlingen eller det tiltag som skulle tages godt kunne have blevet gjort bedre. Men overordnet vil jeg sige, at Himmerland Boligforening efter min mening er en professionel og serviceminded boligforening.

5. September 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Yderst lang ventetid på at få noget…

Yderst lang ventetid på at få noget lavet, vi har ventet næsten en måned før vi fik en ny lås i hoveddøren, da vi ellers kun havde 1 nøgle til 2 personer.. Hvilket først skete efter gentagende klager på mail og mobil.
Noget så simpelt som at skrive et navne skilt til døren er åbenbart også meget svært, det tog dem 3 forsøg at skrive det korrekt, og vi har 2 ganske almindelige navne..
Vi har internet med i huslejen men når vi klager efter det ikke virker så får vi at vide at det kan de ikke gøre noget ved, da det er extern udbyder, og at de ikke har forstand på det, men de tager gerne penge for det...
Da vi flyttede ind lignede det en losseplads, vi fik at vide der ville gå 9-10 dage før der kunne komme rengøring, så vi fik at vide vi kunne selv gøre rent for egen regning, eller vente.. Vi gjorde det værste rent så vi faktisk kunne være der uden at vi havde lyst til at brække os, men da rengørings folkene kom, var de yderst uprofessionelle og de var der kun i en times tid, hvor de ikke engang gjorde alt rent som de skulle..

Det skal siges at nogle af medarbejderne er super rare.

Kunne de få mindre end 1 stjerne havde de fået det...

24. August 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deres service niveau er simpelthent for…

Deres service niveau er simpelthent for dårlig. Det er ikke længere muligt at tage personlig kontakt til varmemester for at få lavet fejl i lejligheden, det skal nu gå gennem en sekretær, så behandlingstiden er utroligt lang. Dårlig fleksibilitet i forhold til hvornår en varmemester kan komme og undersøge problemer.
Vores udluftning på toilettet har været sat ud af drift i halvanden måned, det er stadig ikke blevet lavet. Der skulle gå 14 dage før første besøg for at konstatere at jo, den virkede ikke. Så yderligere 14 dage for at bestille en ny, og igen 14 dage før den kan monteres. ELENDIGT!

9. Juni 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ualmindelig ringe behandling ved fraflytning :-(

Jeg er blevet rigtig grundig arrig på dem, har boet på Blåkildevej, 9220 Aalborg Ø.
Opsagde min lejlighed, får mail retur, at jeg ikke skal forholde mig til afmeldelse af tv signal, da det klarer Himmerland.
Efter fraflytning og nøgle-aflevering får jeg en regning fra Stofa, kontakter dem, de er ikke til at kommunikere med, de vil have penge, slut prut. Jeg siger, at det er Himmerland som har opsigelsesretten, man er hamrende ligeglad.
Jeg kontakter Himmerland, jeg får en ualmindelig arrogant dame i røret, som gentagne gange siger, at hun IKKE vil hjælpe mig, hun HAR gjort hvad hun skulle, hun var virkelig kold, kort og arrogant. Hun indvilligede dog i at sende mig en kopi af den mail hvori hun havde opsagt mit tv signal.
Det viser sig så, at hun har opsagt det hos Nørre Tranders Antenneforening...
Den har jeg INTET at gøre med, finder jeg ud af, da Blåkildevej er udmeldt af denne antenneforening, og jeg har produkt direkte fra Stofa.
Nørre Tranders Antenneforening tilbyder mig så at kontakte Stofa for mig.......... regningen bliver så annulleret.
Jeg kontakter Himmerland, INGEN overhovedet kan jeg få i tale, jeg har mailet til 4 personer derinde, også til toppen af hierarkiet, INGEN OVERHOVEDET gider forholde sig til, at man IKKE har gjort hvad man lovede mig, jeg har INGEN hjælp fået af Himmerland, trods jeg har på skrift fra dem, at det er dem som skal tage sig af sagen.
Pt har Nørre Tranders Antenneforening reddet mig fra regninger på ca. 2800 kr, Stofa ville ikke høre på mig, Himmerland ville ikke kommunikere med mig - det er i min verden ualmindelig ringe service, hvis man overhovedet kan kalde det service :-(

9. Juli 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har boet hos abhim siden 2013 har altid …

Har boet hos abhim siden 2013 har altid været ok tilfreds med boligen indtil jeg flyttede til et helt "NYT" renoveret bolig 2016 snart 1 år nu men intet af det ting som skulle laves er lavet endnu har kontaktet varmemester kontoret rigtig mange gange men bliver altid lovet at du skal nok blive kontaktet men venter stadig. Skuret var utæt skulle vente til 1 års syn men har jo ting stående i skuret den fik jeg ordnet selv da der var ingen hjælp at hente.
Alt herhjemme er lavet pænt men desværre af virkelig billig kvalitet. Det både træ gulv køkken bad osv.

18. Juni 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig kommunikation

Ok lejligheder, men de er meget dårlige til at give besked når der skal laves noget i lejlighederne. Også når det er noget der vare længere tid.

Sidste gang her havde de dog sendt brev ud lidt i forvejen. Men tidligere oplevelser gør stadig jeg ikke kan komme højere end de 2 stjerner. Kan ikke komme højere end de 2 stjerner før de får fundet en sms service eller e-Mail service hvor man kan være forberedt på hvad der skal ske i sin bolig og hvornår.

14. Dezember 2015

Professionel, servicemindet boligforening

Jeg har nu boet til leje hos Himmerland Boligforening i 3 år og i den tid er vi kun blevet mødt med god service og professionel behandling. Som alle andre boligselskaber er det Himmerlands ansvar at beskytte sine lejeres interesser, så når enkelte lejere ødelægger det for fællesskabet så tages der affære. Både administrationen, bestyrelse og varmemestrene er venlige og imødekommende og de fleste problemer i vores afdeling bliver løst uden konflikter. Alt i alt en positiv oplevelse som klart kan anbefales!

24. April 2014

Truet at blive smidt på gaden efter 23 dage fra husleje forfaldsdato

Så fik vi brev fra advokaten d. 1/10 og at betale septembers husleje, som lå til forfald 8/9, ellers blev vi, et par med 3 småbørn,
smidt på gaden indenfor 3 dage fra dags dato.
Vi vidste i august, at vi ikke kunne betale september huslejen, da vi i august måtte betale en stor restskat fra nedlukning af en virksomhed.
Vi ringede til Himmerland for at få en betalingsaftale på at betale begge huslejerne inden 20/10,
det sagde ekspertisen var i orden og den fattede vi ingen mistanke ved, da vi altid alle de 5 år vi havde boet til leje havde betalt huslejen til tiden.
Efter vi havde modtaget brevet fra advokaten, så kontaktede vi Himmerland, da vi mente det ikke var rigtigt,
men nu påstod de, at en ekspertrise/kontormedarbejder ikke kunne lave en sådan betalingsaftale.
Hvorfor fortalte de os ikke det med det samme, da vi har gået i god tro om at betalingsaftalen var gældende.
Nu sidder vi med en ekstra regning på 1250 kr. i advokat omkostninger.
For at gøre det helt groft, så ringer [navn], Himmerlands social rådgiver, der var mere glad at fortælle om sig selv og
hvor god hun var til sit arbejde og samtidig næsten ikke gjorde andet end at snakke, som en ubehøvlet diktator.
Hun spørger, hvorfor vi ikke havde betalt huslejen, så fortæller vi hende vores historie, så afbryder hun og siger at den historie havde hun hørt mange gange før,
så hvorfor spørge og endda fortælle andres ynke historier til os.
Sikken en grov behandling. Hun skulle nok haft valgt en anden profession, da hun på ingen måde var at tale med/til.

1. Oktober 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr