Hjemmesiden er meget nem og overskuelig. Den er er nem at søge forskellige destinationer på og indeholder gode beskrivelser af hoteller og de forskellige byer. Men ...... Priserne der bliver vist hold... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Afbudsrejser.dk er Danmarks største markedsplads for ferierejser og det mest pålidelige sted at finde afbudsrejser, charter- og pakkerejser. Vi samarbejder med alle de kendte charterselskaber og de største rejsebureauer og samler millioner af tilbud ét sted. Uanset om du rejser alene, med familien eller i en gruppe på op til ni personer, finder du de bedste tilbud hos os.
Dänemark
- www.afbudsrejser.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg synes siden gør det ok
Jeg synes siden gør det ok. Har lige været inde og kigge og fik nogle få priser som ikke holdt, men de fleste gjorde. Har selv været i rejsebranschen, blandt andet som konsulent netop for afbudsrejser.dk for længe længe siden (!) så da jeg så disse anmeldelser (jeg tjekker ofte forskellige selskaber her på trustpilot) ville jeg skrive dette. Priser på rejser er efterhånden ret svært. Algoritmer styrer priserne som opdateres meget ofte. Det kan også være svært at få de rigtige børnepriser ind fra de forskellige leverandører. Sammenlignet med mange andre prissammenligningssider (inklusive pricerunner) er afbudsrejser.dk helt ok. Take it from an insider.
God igen 🙂
Havde givet en dårlig anmeldelse da når man trykkede på nogle rejser blev man vidre stillet til rejser med andre ydelser, dette lyttede afbudsrejser til og fik det rettet derfor 5 stjerner for at lytte og hurtigt rette disse fejl så deres hjemmeside er et godt sted at søge rejser igen.
Uduelig hjemmeside
Uduelig hjemmeside, når man prøver at vælge antal nætter, ændres det konstant tilbage til alle. 👎

Antwort von afbudsrejser.dk
jeg bookede rejse med direkte fly og…
jeg bookede rejse med direkte fly og efter betaling var det med mellemlanding begge veje !!!! og rejsedag ca 12 timer !! fup og svindel. Jeg klager til pakkerejseankenævnet OG forbrugerombudsmanden OG EU forbrurgerombudsmanden
Udemærket
Jeg havde en udemærket oplevelse med bestilling af min rejse. Af og til var priser og datoer uakkurate på flere rejser, hvilket jeg kan forestille mig nok kunne blive et problem for nogen, så husk at kig godt efter og evt. dobbeltjek det hele under booking.
Hjemmesiden er overskueligt opbygget og gør det rigtig nemt at sammenligne rejser fra forskellige bureauer, og finde det der passer bedst til en selv, med de mange filtre man kan bruge til at tilpasse sig sin søging efter fly og hotel
3 stjerner for den gode oplevelse, ikke noget ekstraordinært i min bog, og det faktum at man ikke altid kan regne med priserne på hjemmesiden gør at jeg må trække lidt ned i score.
(Efter en kamp) Købte jeg en rejse i…
(Efter en kamp) Købte jeg en rejse i går, hvortil pengene blev trukket fra mit kort. Jeg fik ingen bekræftelsesmail eller odrenummer, og det virkede meget underligt. Jeg står så op til at have fået mine penge tilbage, men ingen flyrejse. Meget mærkeligt! Jeg går så ind på den rejse jeg gerne ville have haft købt, og nu er den F***** gået 500kr op i pris. Jeg synes virkelig det er noget mærkeligt noget.
Det tog mig allerede i hvert fald over to timer at betale rejsen, da der blev ved med at stå at jeg havde skrevet mit kortnummer forkert, hvilket jeg IKKE havde. Så prøvede jeg at betale igennem trustly og dette var også en kamp med at skulle ringe til min bank og stå i kø for at de skulle bekræfte alt muligt.
FÅ STYR PÅ JERES TING!
Ren svindel
Ren svindel, priserne passer overhovedet ikke, når man går videre til rejseselskabernes egne sider.
Priserne er annonceres passer ikke på…
Priserne er annonceres passer ikke på deres rejser
Priserne passer ikke.
Priserne passer ikke.
Kiggede på nogle rejser til Alanya, fedt 3 personer for under 5000 og da vi skal rejse i fem dage, behøves det heller ikke være vildere end det.
Sandheden er dog at når man skal til at bestille billet, så siger systemet at prisen er ændret og pludselig koster det en tredjedel mere, vi har en datter på 1 år og jeg tror altså at jeres system glemmer at medregne børn med i regnestykket. :-/
Kæmpe scam :(
Når man bliver videresendt til rejsebureauet er priserne ikke de samme
Mega nemt og overskueligt
Mega nemt og overskueligt. Jeg bestilte en afbudsrejse til Malaga, hvor jeg skulle afsted med en veninde. Nemt og vi oplevede ingen problemer med fly, afhentning i lufthavn eller hotel. Dejlig oplevelse.
Ingen af de rejser vi kiggede på…
Ingen af de rejser vi kiggede på passede med antal dage eller pris når man blev videre stillet

copy paste
i får lige en mere.
Det er fint i svare tilbage på den enkle sag men at i bruger copy paste er meget useriøst og bekræfter mig kun i hvor meget tid i bruger på jeres kundeservice.
Se bare mit anden indlæg til jer og indlægget lige før.

Antwort von afbudsrejser.dk
Stemmer ikke med det man bliver sendt…
Stemmer ikke med det man bliver sendt videre til.
Spild af tid.

Spild af tid
Spild af tid! Siden stemmer ikke overens med den side du bliver stillet videre til, hvis du ønsker en billig rejse. De billigste rejser er steget væsentligt eller er udsolgt. De dyreste (5 stjernede) var muligt at bestille, men mindst lige så dyre som hvis du bestilte en regulær rejse.
Priser matcher ikke overhovedet
Priser matcher ikke overhovedet. Spild af tid. :)
Tak for lårt.
Falsk reklame
Falsk reklame, forkert info om rejse, dårlig service!
Som alle andre skriver
Som alle andre skriver, jeres priser er forkerte, for lave og utroværdige. Trist .
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.