Just bought another bike from Alaska Cykler. They've got a whole range of bikes at different price points based on quality. Went for the shopping Aluminium one since Aluminum doesn't g’et rust. Sol... Mehr ansehen
Jeg har for nyligt fået skiftet mit bagdæk hos Alaska Cykler på Husum Torv og var tilfreds med resultatet. Priserne her er konkurrencedygtige, og servicen er hurtig og godt, hvilket er en stor fordel... Mehr ansehen
Jeg vil på det kraftigste fraråde at købe cykel der. Priserne for en ny cykel er ikke i den høje ende, men det er bestemt heller ikke kvalitetscykler. Har haft min cykel til reparation 3 gange på et å... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har köbt en ny cykel her
Jeg har köbt en ny cykel her. Jeg er super glad for den . Det var virkelige god service
Stort anbefaling herfra
Beste butik når det handler om cykel…
Beste butik når det handler om cykel betjening i Brønshøj God betjening, han taler godt dansk
Super flot service
Super flot service, fik den bedste pris på den classic climate frieser cykel
The best place to repair and…
The best place to repair and maintenance. New bikes at reasonable price.
Service with good smile and good humor.
Bought new bike classic climate…
Bought new bike classic climate frieser..fantastic light weight...price compared is best..very cooperative..my third experience...great service😊😊😊😊😊
Najlepszy sklep w Kopenhadze najlepsze…
Najlepszy sklep w Kopenhadze najlepsze ceny rowerów i najlepszy mechanik rowerowy polecam
Køb af cykel
Køb af cykel;
Jeg oplevede en fantastisk service i forbindelse med køb af en dame cykel til min kone. Selvom det blev over lukketid, så sørgede den flinke medarbejder for at jeg fik cyklen med samme dag.
5 stjerner her fra for den god service.
Kvalitet og Pris hænger sammen
Kvalitet og Pris hænger sammen. Jeg havde set på en ny cykel inde på Alaska Cyklers hjemmeside, da min er blevet gammel og rusten. Priserne hos Alaska Cykler var meget billige i forhold til andre steder. Jeg beslutter mig for at kigge forbi butikken for at se på den røde cykel jeg nu havde tænkt jeg gerne ville investere i. Jeg tager ned og spørg ind til cyklen og kvaliteten af den osv. Den unge herre i forretningen rådgiver mig mht prisen og de forskellige modeller han har stående. Han fortælle mig meget præcis hvad jeg kan forvente mht prisen og kvaliteten i de forskellige prisklasser han har stående. Jeg blev meget klog på cykler efter vores samtale og endte med at købe en cykel til en højere pris, med en god rabataftale. Jeg skal jo trods alt have den i nogle år :) Mange tak Alaska cykler.
Falske gode anmeldelser her
De fleste gode anmeldelser virker til at være fake, så vil rette fokus på det.
Tænk kritisk.
De kan ikke bevises separat -?men det er sjældent at en profil oprettes for at skrive en god anmeldelse (og så af en ikke betydelig karakter samt det er den ENESTE anmeldelse, der er lavet.
Fantastisk Oplevelse hos Alaska Cykler!
Jeg er virkelig imponeret over Alaska Cykler! Deres service er utroligt hurtig og effektiv. De formår virkelig at levere topkvalitetsprodukter og samtidig bevare en høj grad af respekt og hjælpsomhed over for deres kunder. Jeg har haft fornøjelsen af at handle hos dem flere gange, og hver gang er jeg blevet imponeret over deres ekspertise og professionelle tilgang. Personalet er venligt og altid parat til at besvare spørgsmål og give råd. Jeg føler mig virkelig godt taget imod, når jeg besøger deres butik. Jeg kan uden tvivl anbefale Alaska Cykler til enhver cykelentusiast, der leder efter en enestående butik med en fantastisk holdning. Keep up the good work!
Venlig og imødekommende
Venlig og imødekommende, var meget hjælpsom selvom jeg kom 5 min før lukketid.
En meget glad og tilfreds kunde efter mit cykelkøb til en meget fornuftig pris.
Dårligeste køb i hele mit liv. Fortryder inderligt
Købte en ny herrecykel hos Alaska Cykler for et års tid siden. Allerede efter to måneder var egerne knækket af på baghjulet. Da jeg så kommer for at få den fikset nægter medarbejderen af fikse den gratis og påstår at det er mig der kører for råddent på cyklen. Min ven havde købt en cykel magen til, og havde samme fejl med egerne, hvilket tyder på, at det er cyklen der en noget galt med.
Dette viste sig blot at være den mildeste fejl på cyklen, da jeg nu, ni måneder efter mit køb, sammenlagt har brugt flere kroner i reparation end det jeg købte cyklen for. Desuden virker mange af de gode anmeldelser til at være fake. Tag hellere forbi Fri-Bikeshop. De har god service og kvalitet på cyklerne.
Tak for en FANTASTISK service og tak…
Tak for en FANTASTISK service og tak for at levere cyklen. Min datter er blevet så glad for den.
Denne unge mand har passion for sit arbejde og gjorde sit yderste for at give mig en god service. Jeg har uheldigvis ikke en bil, men han formodet at give mig en god pris cyklen og for levering, og leverede den til Allerød. MANGE TAK! en masse anbefalinger her fra 👍
Best service
Best service. Jeg bestilte på telefon for en gave til min kæreste og gik for at hente den. Flot og stærk cykel, gode priser
Dårlig service
Selve cyklen er fin nok kvalitet til prisen, men hvis der er problemer, så er ejeren meget ubehagelig og svær at føre en fornuftig samtale med.
Jeg vil anbefale at gå et andet sted hen.
I repaired my bicycle 🚲 at Alaska…
I repaired my bicycle 🚲 at Alaska Cykler , It was a good experience , He fixed my bicycle on time with a reasonable price , I will for sure come back again, highly recommended:)
Fint produkt - dårlig service
Selve cyklerne er af fin nok kvalitet. Jeg oplevede dog at mit baghjul var skævt og/eller svejede fra side til side, hvilket ikke var normalt på en ny cykel. Blev mødt at en meget negativ og usamarbejdsvillig ejer, som ikke ville afhjælpe problemet uden yderligere betaling, hvilket ren lovmæssigt er forkert, da man på en ny cykel har krav på en vis standard ift. duelighed og kvalitet. Så der er desværre tale om ringe service, som også er min vens oplevelse, der købte en cykel kort efter mig og oplevede præcis samme problemer.
Jeg købte sidste år en Alaska Shopping…
Jeg købte sidste år en Alaska Shopping Frieser + udstyr - Virkelig lækker cykel!
Min kæde røg af igår og jeg tog ind til forretningen for at få det ordnet, da jeg tilfældigt var i nærheden. Den venlige medarbejder tog cykel og bad mig komme igen om 30 min.
Da jeg kom tilbage, og spurgte ind til om den var klar og hvad beløbet blev, sagde den venlige medarbejder at han havde sat kæden på plads og lavet er eftersyn på cykel og der hele var på “huset regning”.
Det kalder jeg god service og en god oplevelse.
Tak Alaska Cykler - jeg kommer igen for at købe en cykel til min kære mor til sommer :-
Jeg har haft en god oplevelse
Jeg har haft en god oplevelse som jeg gerne vil dele.
Jeg har købt en Frieser climate lux 3G, og den er så skøn at cykle på til og fra arbejde.
Forhandleren var en sød herre og virkede erfaren, hvilket gjorde mig tryg ved mit køb. Jeg fik også en god rabat aftale på plads ved ham til eftersyn hver tredje md.
En klar anbefaling her fra :-)
Excited to buy a bike from Alaska cykler
Im very glad to buy a this bike Alaska cykler lux 3 g , after tried different shops i found my dream bike , recommended everyone
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.