Alfa Omega Klinikken ApS Bewertungen 294

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik deep plane facelift for 4 uger siden!!!! ALT gik perfekt!!! Ingen smerter overhovedet, heller ikke i helingsperioden. Ønskede mig 10 år yngre.. det fik jeg og mere til!! Vanvittig dygtig kir... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået lavet et lower deep plane face og neck lift, og er SÅ glad og tilfreds med mit resultat 🙏 Den dygtigste kirurg - og et 100% professionelt team til at tage hånd om mig, på en måde så j... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kære Mitte og Michael Tusind tak for rigtig god behandling. Hos Mitte får jeg altid den bedste behandling man kan få. Jeg kan varm anbefale Alfaomega klinikken, for her er man i de allerbedste og mes... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Hautpflegeklinik

Vom Unternehmen geschrieben

"Vi tror på, at skønhed skaber velvære. Vi tror på, at din livskvalitet bliver større, hvis du er glad for dit udseende og din krop. I Alfa Omega Klinikkken tilbyder vi en bred vifte af alt fra hudforyngende til sundhedfremmende behandlinger. Fra anti-aging og plastikkirurgi til kostvejledning og stressreduktion. Behandlinger, der tager udgangspunkt i dit unikke jeg og giver naturlige, æstetiske og harmoniske resultater. Velkommen til vores univers af skønhed og sundhed" - Mitte Skjold, indehaver, kosmetisk sygeplejerske, cand. scient.san

4,9

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået et Deep-Plane løft… Det…

Jeg har fået et Deep-Plane løft… Det bedste jeg har gjort for mig selv .. Jeg mødte op i klinikken, og blev modtaget af sødt og meget professionelt personale, og rammerne var hyggelige… Operationen blev udført af en meget behagelig og dygtig kirurg…Min familie og venner siger, at det er blevet et super godt resultat, og at jeg ser meget mere frisk ud ..

18. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik deep plane facelift for 4 uger…

Ønskede mig 10 år yngre.. det fik jeg og mere til!! Vanvittig dygtig kirurg, sødeste personale og 100% tryghed
De har ringet flere gange og spurgt om alt er ok
Jeg gik på job 16 dage efter operationen… er frisør
Jeg ville gøre det igen imorgen uden tvivl!!!
Ikke sidste gang… har bestilt tid til min næsetip
Kæmpe anbefaling fra mig og 5 stjerner ✨

20. Februar 2026

Kære Mitte og Michael

Kære Mitte og Michael
Tusind tak for rigtig god behandling. Hos Mitte får jeg altid den bedste behandling man kan få. Jeg kan varm anbefale Alfaomega klinikken, for her er man i de allerbedste og mest kyndige hænder ♥️♥️♥️

31. März 2026

Antwort von Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Anette. Hvor er vi glade for at se dig igen. Vi er meget taknemmelige for din anmeldelse. Tak. Team Alfa Omega

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god service og god vejledning

Altid god service og god vejledning. Er kommet der i mange år og er fuldt ud tilfreds.

27. März 2026

Antwort von Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Charlotte. Tak for 5 stjerner! Vi værdsætter virkelig din tillid og glæder os til næste besøg. Team Alfa Omega

Begejstring og 100% tilfreds

Den dygtigste kirurg - og et 100% professionelt team til at tage hånd om mig, på en måde så jeg har følt mig 100% tryk allerede ved første samtale.
Klinikken vil til enhver tid være mit første valg, hvis jeg i fremtiden skal have noget lavet.

3. März 2026

Antwort von Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Lone. Farooq og hans team sætte meget pris på din anmeldelse. Tryghed og faglighed er Alfa Omega hos os. Du er altid velkommen hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En ekspert faglig og personlig venlig…

En ekspert faglig og personlig venlig rådgivning fra Mitte. Gik derfra efter en fantastisk vitamin booster til ansigtet.
God start før sommeren

13. März 2026

Antwort von Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Anne. Tusind tak for din anmeldelse – vi gør os altid umage for at give dig den bedste oplevelse. Vi ser frem til at forkæle dig igen snart.

Var til konsultation

Var til konsultation, blev godt modtaget.
Fik svar på alle mine spørgsmål ang. en evt operation 😊

4. März 2026

Antwort von Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Jeannie. Hvor er det dejligt at høre – tusind tak fordi du deler din oplevelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har ikke fået lavet noget endnu men det…

Har ikke fået lavet noget endnu men det var en meget venlig modtagelse og jeg fik svar på mine spørgsmål så de har været meget hjælpsomme

26. Februar 2026

Antwort von Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Randi. Hvor er det dejligt at høre – tusind tak fordi du deler din oplevelse! Vi ser frem til din behandling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik svar fra klinnikken allerede…

Jeg fik svar fra klinnikken allerede efter 5 minutter. Min pakke blev sendt afsted meget hurtig. Virkelig en kæmpe anbefaling herfra! Kommer til at handle hos jer en del fra nu!

9. Jänner 2026

Antwort von Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Hanne. Tak for din anmeldelse. Vi prøver altid at gøre os umage, svare hurtigt og sende vores pakke samme dag så vidt muligt da vi ved det betyder meget for dig/jer. Du er altid velkommen hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mitte er bare verdens dygtigste på sit…

Mitte er bare verdens dygtigste på sit felt

11. Dezember 2025

Antwort von Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Karina. Tak for de fine ord. Vi er bare glade for at have Mitte på klinikken som er meget faglig dygtig som kommer vores kunder tilgode i deres behandlinger. På gensyn og tak for din tillid.

Seks stjerner herfra

Seks stjerner herfra :

Jeg føler mig velkommen, sød modtagelse i smukke omgivelser med top professionelt personale.

25. November 2025

Antwort von Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Therese. Tusind tak for din anmeldelse – vi gør os altid umage for at give dig den bedste oplevelse. Vi ser frem til at forkæle dig igen snart.

Hurtig leveringstid

Hurtig leveringstid
Produkterne er god kvalitet

28. Oktober 2025

Antwort von Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Ole. Tusind tak for din anmeldelse – vi gør os altid umage for at give dig den bedste oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I would highly recommend Alpha Omega…

I would highly recommend Alpha Omega clinic.
Highly professional treatment and extremely good follow up care from, in my case, nurse Emelia who couldn't have been more supportive. My mini plane lift was carried out by Farooq Nasseri a very experienced surgeon. The only thing I would suggest is stronger pain relief for the first 24 hours rather than the paracetamol recommend which was nowhere near enough.

24. September 2025

Antwort von Alfa Omega Klinikken ApS

Dear Mary. We really appreciate your feedback and kind words – it means a lot to our Farooq and his team.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service med meget venlig personale

God service med meget venlig personale! Tak !

15. September 2025

Antwort von Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Jing. Tak for din anmeldelse. Vi er altid glade for at du tager dig tid til en anmeldelse. Vi må se om vi ikke kan være ekstra umage næste gang. Vi står klar til at tage godt imod dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er altid en fornøjelse at komme hos…

Det er altid en fornøjelse at komme hos Mitte. Hun er imødekommende og nærværende, samtidig med at hun er meget faglig kompetent

12. September 2025

Antwort von Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Karina. Vi er meget taknemmelige for din anbefaling og din tillid til vores arbejde. Tak.

Professionelt og nærværende

Jeg var meget nervøs forud for min første kosmetiske behandling, men Mittes nærvær og professionalisme fik mig til at slappe af - selve behandlingen var jo 'ingenting' - dvs. det gjorde slet ikke ondt - og min hud så meget fin ud bagefter. Klinikken er så flot og de er så dygtige i Alfa Omega Klinikken.

18. September 2025

Antwort von Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Camilla. Hvor er det dejligt at høre – tusind tak fordi du deler din oplevelse! Vi glæder os til dit næste besøg.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig varm velkomst i klinikken af…

Rigtig varm velkomst i klinikken af Mitte! Super professionel og detalje orienteret omkring produkter og behandlinger.

4. September 2025

Antwort von Alfa Omega Klinikken ApS

Kære Simone. Tusind tak for din anmeldelse – vi gør os altid umage for at give dig den bedste oplevelse. Vi glæder os til dit næste besøg.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr